Spring naar inhoud

Radio 2 Zomerhit

Zondag 15 augustus
Bekijk Radio 2 Zomerhit op VRT NU

Zomerhit 2018

Welke emoji ben jij?

Radio 2 Zomerhit
We gebruiken ze allemaal: emoji's. Tijd voor een steekproef! Welke emoji ben jij? We vroegen het op Zomerhit 2018 aan de aanwezige bv's.

Zomerse dilemma's voor onze bv's

Radio 2 Zomerhit
Wij schotelden onze bv's enkele zomerse dilemma's voor. Ontdek welke morbide vraag we aan Regi stelden en waarom Niels Destadsbader geen sangria drinkt.

Alle optredens van Zomerhit 2018

Radio 2 Zomerhit
Blankenberge stond even op z'n kop voor de uitreiking van de Radio 2 Zomerhit 2018. Wij zetten alle muziekmomenten voor jou op een rijtje!

De favoriete zomeranekdotes van onze bv's

Radio 2 Zomerhit
Van Niels Destadsbader z'n eerste lief tot de koude, donkere Gert Bettens. Wat is de leukste zomeranekdote van onze bv's?

Niels Destadsbader wint de Zomerhit 2018

Radio 2 Zomerhit
De luisteraars van Radio 2 en kijkers van Eén hebben beslist: Verover mij van Niels Destadsbader is dé Zomerhit van 2018! Voor Niels de tweede Zomerhit op rij.

De prinsesjes van Zomerhit openen de show

Radio 2 Zomerhit
De prinsesjes van Zomerhit, aka K3, openden Zomerhit 2018 op fantastische wijze. Ze brachten namelijk een medley van hun 4 Radio 2 Zomerhits. Genieten!

Dit zijn de winnaars van Zomerhit 2018!

Radio 2 Zomerhit
Wat een avond! Er werden maar liefst 4 awards uitgedeeld op de Zeedijk van Blankenberge. Met als kers op de taart uiteraard dé Zomerhit 2018!

Achter de schermen bij Zomerhit 2018

Radio 2 Zomerhit
De grootste sterren van de Vlaamse muziekwereld zijn aanwezig op Zomerhit. Wij geven je een exclusieve blik achter de schermen!

10 legendarische Zomerhits

Radio 2 Zomerhit
Al sinds 1970 wordt jaarlijks dé zomerhit van het jaar uitgekozen. Tijd voor een sprong terug in de tijd, met 10 legendarische nummers.
VRTNU VRTNU VRTNU