Spring naar inhoud

Zie mij graag met audiodescriptie

Zie mij graag

Dankzij audiodescriptie - een extra commentaarstem - kunnen ook blinden en slechtzienden meekijken naar Zie mij graag.

Deze fictiereeks loopt op donderdag op Eén met audiodescriptie via de taalkeuze. De nieuwe aflevering is tegelijk ook telkens te zien op Eén+ (op het Ketnet-kanaal) met open audiodescriptie voor iedereen. De uitzending met audiodescriptie is ook beschikbaar via VRT NU en later op DVD.

Het verhaal


De personages


De locaties


De afleveringen

Aflevering 10 met audiodescriptie

Zie mij graag
Anne heeft een oogje op de vroegere kotgenoot van Sien. Nicole wordt er door Sas op gewezen dat ze zich weer te hard aan het aanpassen is aan Bob.

Aflevering 9 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Sien maakt zich zorgen als ze merkt dat Lou haar begint te testen. Wanneer Ben hem de les wil spellen, komt hij te weten dat Lou het moeilijk heeft.

Aflevering 8 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Anna haat lopen en heeft altijd een excuus om niet mee te doen aan de jaarlijkse sponsorloop op school. Wanneer Sien meeloopt, wordt Anna strijdlustig.

Aflevering 7 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Anna weet niet dat Gunther de vriendin van Ben heeft uitgenodigd voor een etentje met de vriendenkring. Maar Anna is niet uitgenodigd.

Aflevering 6 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
De kinderen van Anna gaan vanaf nu week om week bij Ben en Sien wonen. Anna heeft het er moeilijk mee en bedenkt een drastisch plan om de kinderen toch te zien.

Aflevering 4 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Anna betrapt Lou op masturberen. Ze gaat haar kinderen seksuele voorlichting geven. Ondertussen leert de verliefde Ben Sien beter kennen.

Aflevering 3 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Anna moet op klantenbezoek naar Virton, maar ze durft niet met de auto op de autostrade rijden. Nicole en Sas helpen Anna haar rijangst te overwinnen.

Aflevering 2 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Anna besluit "harder" te worden en doet dat op een drastische manier. Ondertussen probeert Gunther zijn beste maat te steunen in zijn liefdesverdriet.

Aflevering 1 met audiodescriptie op VRT NU

Zie mij graag
Ben probeert met de hulp van Gunther Anna terug te winnen. Helaas voor hem is zij volop aan het daten.
geschreven op 31 oktober 2018
VRTNU VRTNU VRTNU