Spring naar inhoud

Ben Crabbé serveert Rode Duivels

Wereldkampioenen

Met het WK in zicht stijgt de voetbalkoorts de volgende maanden ten top. Want iedereen is het erover eens: deze gouden generatie van Rode Duivels lijkt klaar om te scoren op het WK in Rusland. In Wereldkampioenen zoekt voetballiefhebber Ben Crabbé uit of dat echt zo is.

In elke aflevering nodigt hij drie voetbalvrienden uit voor een diner en fileert hij samen met hen één Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken.

De gasten van Ben zijn experten als Jan Mulder, Marc Coucke en Marc Degryse, maar onder meer ook Erik Van Looy, Linda De Win en Otto-Jan Ham. Allemaal zijn ze een leven lang gepassioneerd door het voetbal én door onze nationale ploeg. Ieder van hen heeft een uitgesproken mening en allemaal kijken ze met veel ongeduld uit naar de start van het WK in juni.

Zij hebben het over Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku, Dries Mertens, Radja Nainggolan en Vincent Kompany. Zes spilfiguren van onze nationale ploeg, rolmodellen van deze Gouden Generatie, maar ook hoge bomen die veel wind vangen en over wie soms ook controverse bestaat.

Wereldkampioenen is er vanaf maandag 21 mei.

geschreven op 13 april 2018
VRTNU VRTNU VRTNU