Spring naar inhoud

Workshop met slager Luc De Laet

Weg zijn wij

Hoe maak je een stuk vlees panklaar?

Olympisch zwemmer Pieter Timmers ontmoet zijn reisgenoten Tine Embrechts en Tom De Cock op het dakterras van BBQ-restaurant Black Smoke. Het restaurant ligt op de site van stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen, waar je verschillende culinaire shops, bars en restaurants kan vinden. De startplaats voor de culinaire activiteit van deze aflevering.

Meer info over het dakterras en de stadsbrouwerij:

www.blacksmoke.be

www.dekoninck.be/nl

Pieter moet 6 keer per dag eten. Hij staat graag in de keuken en een lekker stuk vlees mag dan niet ontbreken. Pieter neemt Tine en Tom mee voor een workshop bij topslager Luc De Laet. Luc leert hen de verschillende onderdelen van het rund, maar ook hoe ze een stuk vlees panklaar moeten maken. Na het workshop genieten ze van een tagliata van rundsvlees.

Meer info over workshops met slager Luc De Laet: www.thebutchersstore.com

 

geschreven op 21 oktober 2017
VRTNU VRTNU VRTNU