Spring naar inhoud
Weg zijn wij

Uitstap

Wat gaan we doen vandaag?

play
Weg zijn wij

Initiatie duiken

Actrice Joke Emmers wil haar twee reisgezellen laten kennismaken met een bijzondere onderwateractiviteit.
play
Weg zijn wij

Workshop graffiti

Stand-up comedian Soe Nsuki houdt van alles wat urban en hiphop is. Ze is ook gefascineerd door de ‘street art’ en graffiti kunstwerken.
play
Weg zijn wij

Initiatie veldrijden

Imitator Guga Baul is een grote fan van één van de populairste Vlaamse sporten, het veldrijden. Hij neemt Lieve en Saïd mee naar het Sven Nys Cycling Center.
play
Weg zijn wij

Off road 4x4 rijden

Miss België 2018, Angeline Flor Pua, houdt van actie en adrenalinekicks. Ze neemt Wim en Sander mee naar Château de Chérimont, een off road terrein.
play
Weg zijn wij

Spanning op het water: flyboarden

Presentator Peter Van de Veire combineert snelheid, hoogte en water in een spectaculaire activiteit.
play
Weg zijn wij

Kanovaren op de Saar en wandeling

Op vakantie zoekt muzikant Miguel Wiels altijd het water op en laat Saarland nu net de ideale plaats zijn voor een sportieve vakantie op het water.
play
Weg zijn wij

Een duovlucht parapente

Muzikant Guy Swinnen houdt van spannende activiteiten vol adrenaline. Hij regelt een activiteit met een parachute, een duovlucht parapentevliegen.
play
Weg zijn wij

Avontuurlijke Mullerthal wandeling met picknick

Actrice Hilde De Baerdemaeker organiseert een actieve wandeling door de regio Mullerthal, ook wel Luxemburgs klein Zwitserland genoemd.
play
Weg zijn wij

Een dagje dieren verzorgen in een opvangcentrum

Actrice Tinne Oltmans plant een diervriendelijke activiteit en neemt de heren mee naar 'De Zonnegloed', een opvangcentrum voor verwaarloosde wilde dieren.
play
Weg zijn wij

Workshop natuurfotografie

Naast sport is Maarten Vangramberen ook geïnteresseerd in de natuur. Hij neemt Jens en Kristel mee op een workshop natuurfotografie, in het bos en op het water.
play
Weg zijn wij

Initiatie vliegvissen

Van expert Dany krijgen Sven, Maureen en Dieter een initiatie vliegvissen en leren ze de kneepjes van het vak.
play
Weg zijn wij

Paarden in de Vlaamse Ardennen

Dagney Ros neemt haar reisgenoten mee naar Marion en Tess die hen de basisbeginselen bijbrengen van communiceren met paarden.
play
Weg zijn wij

Fantasticable

Rik zorgt voor een uitdaging, de ‘Fantasticable’, de grootste kabelbaan van het Noorden van Frankrijk. Je vliegt tegen 100km/u over de Maas.
play
Weg zijn wij

Schapen drijven

Tine regelde voor haar weekendgenoten een workshop ‘schapen drijven’. En schaapherder Davy leert hen de kneepjes van het vak.
play
Weg zijn wij

Varen op een RIB boot in de haven van Rotterdam

Leonard grijpt de kans om met een RIB boot aan hoge snelheid over het water te scheuren langs de skyline van Rotterdam. Een onvergetelijke rondvaart.
play
Weg zijn wij

Roofvogel workshop

Leo Van der Elst houdt van wilde dieren omdat ze zo onvoorspelbaar en mysterieus zijn. Daarom organiseert hij een roofvogel workshop.
play
Weg zijn wij

Wavekarten op de Noordzee

Lies Lefever is slechtziend, maar gaat een uitdaging niet uit de weg. Ze neemt Bart en Karine mee naar Nieuwpoort voor een gewaagde activiteit: wavekarten.
play
Weg zijn wij

Downhill steppen

De ideale vakantie is voor Aster een combinatie van sport en actie, daarom kiest hij voor een sportieve activiteit: downhill steppen.
play
Weg zijn wij

Meerijden op het circuit van Zolder

Jef Neve is gek op alles wat met auto’s te maken heeft en droomde er al lang van om eens te racen op een echt circuit. Hij krijgt nu zijn kans.
play
Weg zijn wij

Luchtdoop met piloot Lucas

Acteur Lucas Van den Eynde heeft één grote passie en dat is vliegen. Hij houdt van de vrijheid, het uitzicht en de natuurelementen.
geschreven op 17 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU