Spring naar inhoud

Uitstap

Weg zijn wij

Wat gaan we doen vandaag?

Initiatie duiken

Weg zijn wij
Actrice Joke Emmers wil haar twee reisgezellen laten kennismaken met een bijzondere onderwateractiviteit.

Workshop graffiti

Weg zijn wij
Stand-up comedian Soe Nsuki houdt van alles wat urban en hiphop is. Ze is ook gefascineerd door de ‘street art’ en graffiti kunstwerken.

Initiatie veldrijden

Weg zijn wij
Imitator Guga Baul is een grote fan van één van de populairste Vlaamse sporten, het veldrijden. Hij neemt Lieve en Saïd mee naar het Sven Nys Cycling Center.

Off road 4x4 rijden

Weg zijn wij
Miss België 2018, Angeline Flor Pua, houdt van actie en adrenalinekicks. Ze neemt Wim en Sander mee naar Château de Chérimont, een off road terrein.

Spanning op het water: flyboarden

Weg zijn wij
Presentator Peter Van de Veire combineert snelheid, hoogte en water in een spectaculaire activiteit.

Kanovaren op de Saar en wandeling

Weg zijn wij
Op vakantie zoekt muzikant Miguel Wiels altijd het water op en laat Saarland nu net de ideale plaats zijn voor een sportieve vakantie op het water.

Een duovlucht parapente

Weg zijn wij
Muzikant Guy Swinnen houdt van spannende activiteiten vol adrenaline. Hij regelt een activiteit met een parachute, een duovlucht parapentevliegen.

Avontuurlijke Mullerthal wandeling met picknick

Weg zijn wij
Actrice Hilde De Baerdemaeker organiseert een actieve wandeling door de regio Mullerthal, ook wel Luxemburgs klein Zwitserland genoemd.

Een dagje dieren verzorgen in een opvangcentrum

Weg zijn wij
Actrice Tinne Oltmans plant een diervriendelijke activiteit en neemt de heren mee naar 'De Zonnegloed', een opvangcentrum voor verwaarloosde wilde dieren.

Workshop natuurfotografie

Weg zijn wij
Naast sport is Maarten Vangramberen ook geïnteresseerd in de natuur. Hij neemt Jens en Kristel mee op een workshop natuurfotografie, in het bos en op het water.

Initiatie vliegvissen

Weg zijn wij
Van expert Dany krijgen Sven, Maureen en Dieter een initiatie vliegvissen en leren ze de kneepjes van het vak.

Paarden in de Vlaamse Ardennen

Weg zijn wij
Dagney Ros neemt haar reisgenoten mee naar Marion en Tess die hen de basisbeginselen bijbrengen van communiceren met paarden.

Fantasticable

Weg zijn wij
Rik zorgt voor een uitdaging, de ‘Fantasticable’, de grootste kabelbaan van het Noorden van Frankrijk. Je vliegt tegen 100km/u over de Maas.

Schapen drijven

Weg zijn wij
Tine regelde voor haar weekendgenoten een workshop ‘schapen drijven’. En schaapherder Davy leert hen de kneepjes van het vak.

Varen op een RIB boot in de haven van Rotterdam

Weg zijn wij
Leonard grijpt de kans om met een RIB boot aan hoge snelheid over het water te scheuren langs de skyline van Rotterdam. Een onvergetelijke rondvaart.

Roofvogel workshop

Weg zijn wij
Leo Van der Elst houdt van wilde dieren omdat ze zo onvoorspelbaar en mysterieus zijn. Daarom organiseert hij een roofvogel workshop.

Wavekarten op de Noordzee

Weg zijn wij
Lies Lefever is slechtziend, maar gaat een uitdaging niet uit de weg. Ze neemt Bart en Karine mee naar Nieuwpoort voor een gewaagde activiteit: wavekarten.

Downhill steppen

Weg zijn wij
De ideale vakantie is voor Aster een combinatie van sport en actie, daarom kiest hij voor een sportieve activiteit: downhill steppen.

Meerijden op het circuit van Zolder

Weg zijn wij
Jef Neve is gek op alles wat met auto’s te maken heeft en droomde er al lang van om eens te racen op een echt circuit. Hij krijgt nu zijn kans.

Luchtdoop met piloot Lucas

Weg zijn wij
Acteur Lucas Van den Eynde heeft één grote passie en dat is vliegen. Hij houdt van de vrijheid, het uitzicht en de natuurelementen.
geschreven op 17 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU