Spring naar inhoud
Weg zijn wij

Gastronomie

Lekker tafelen in Vlaanderen

play
Weg zijn wij

Zuurdesembrood bakken

TV-maker Rob Vanoudenhoven houdt van authentieke producten en heeft heimwee naar de smaken van vroeger.
play
Weg zijn wij

Pasta leren maken met een Italiaanse topchef

Voetbalanaliste Imke Courtois is een grote fan van de Italiaanse keuken en vooral van pasta.
play
Weg zijn wij

Workshop imkeren met lunch

De grootvader van acteur Saïd Boumazoughe was imker en hij denkt met veel liefde terug aan de tijd samen met hem.
play
Weg zijn wij

Workshop koken op een kampvuur

Eens een scout, altijd een scout. Dat geldt zeker voor Ketnetgezicht en MNM-DJ Sander Gillis.
play
Weg zijn wij

Plukken in de zelfpluktuin

Dina Tersago heeft veel respect voor het harde werk van onze boeren. Reden genoeg om Peter en Wim mee te nemen naar een zelfpluktuin.
play
Weg zijn wij

Koken met specerijen in Saarbrücken

Experimenteren in de keuken is een van de favoriete bezigheden van acteur Nico Sturm. Hij neemt zijn reisgenoten mee naar een ambachtelijke specerijenfabrikant.
play
Weg zijn wij

Een workshop Koreaans koken

Ex-zeilster Evi Van Acker reisde voor haar sport de hele wereld rond en leerde zo heel wat keukens kennen. Ze toont haar weekendgenoten de Koreaanse koken.
play
Weg zijn wij

Bezoek aan een gerenommeerd wijnhuis in de Moezel

James wil leren hoe wijn geproduceerd wordt en daarvoor is hij in de Luxemburgse Moezelstreek aan het juiste adres.
play
Weg zijn wij

Cocktails maken in Knokke-Heist

Thomas Smith neemt Tinne en Thibault mee naar een workshop cocktails maken! Ze krijgen les van de één van de beste bartenders van het land.
play
Weg zijn wij

Sushi workshop met Japanse chef

Kristel Verbeke houdt van sushi. Daarom neemt ze Jens en Maarten mee om de kunst van het sushi maken te leren. Creatieve sushi dan nog, met Europese smaken.
play
Weg zijn wij

Bushcraften

Met Mike De Roover gaan de reisgezellen bushcraften of proberen te leven van wat de natuur te bieden heeft.
play
Weg zijn wij

Theedegustatie in Parijs

Theemeester Chi Wah Chan wijdt de reisvrienden in in de geheimen van de Chinese thee: hoe zet je op de juiste manier thee en wat zijn de verschillende soorten?
play
Weg zijn wij

Lekker vegetarisch, Indisch eten

Acteur Dimitri Leue is al tien jaar vegetariër en houdt van de Indische keuken, daarom neemt hij met veel plezier het culinaire onderdeel voor zijn rekening.
play
Weg zijn wij

Workshop met slager Luc De Laet

Pieter neemt Tine en Tom mee voor een workshop bij topslager Luc De Laet. Hij leert hen hoe je een stuk vlees panklaar maakt.
play
Weg zijn wij

Groenten oogsten in een stadsboerderij

Martine zweert bij gezond, lekker en veganistisch eten. Ze neemt haar reisgezelschap mee naar de grootste stadsboerderij van Europa, Urban Farmers in Den Haag.
play
Weg zijn wij

Bezoek de oesterkwekerij

Voor Annelien Coorevits is lekker eten en drinken belangrijk. Als West-Vlaamse was kiezen voor een West-Vlaams streekproduct een voor de hand liggende keuze.
play
Weg zijn wij

Wildplukwandeling in Brussel

Karine Claassen woont in Brussel en gaat er graag uit eten. Voor haar is het dé culinaire stad van ons land. Daarom organiseert ze een windplukwandeling.
play
Weg zijn wij

Specialty coffee proeven

Liesa is een koffieliefhebber maar geen kenner, daarom nodigt ze barista en koffiebrander Jens Crabbé uit. Hij leert hen de kunst van het koffie proeven.
play
Weg zijn wij

Picknick in de tuin van het museum van Buuren

Comédienne Katrijn Van Bouwel houdt van lekker eten maar ook van art deco, een decoratieve stijl van rond 1920.
play
Weg zijn wij

Fietsen langs de Aspergeroute

Topmodel Cesar Casier is een rasechte foodie die intussen ook al twee kookboeken schreef. Voor zijn culinaire activiteit kiest hij voor asperges.
geschreven op 17 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU