Spring naar inhoud
Voor de leeuwen

De hoogtepunten van de finale

Anouck wint de gouden leeuw

't Is gebeurd! Na 6 liveshows gaat Anouck aan de haal met de felbegeerde gouden leeuw. Voor de laatste keer gaven de acht alles wat ze hadden voor Bart De Pauw.

Speciaal voor Bart De Pauw

Onze acht zijn een olijke bende. Ze brengen speciaal voor de laatste liveshow een ode aan die andere legendarische bende: The Muppets. Het intronummer wordt helemaal omgevormd, speciaal voor Bart De Pauw.

Instrument bespelen zonder instrument

Bart De Pauw wou altijd al leren om een instrument te bespelen. Helaas is het er nooit van gekomen. Maar daar hebben Jade en Pieter een oplossing voor. Met je stem, kan je heel wat klanken nabootsen.

Zonder de vrouwen

Wanneer de vrouw van huis is, dansen de mannen. Een springkasteel, een zwembad en diverse gezelschapsspelletjes. Jongens blijven altijd een beetje kind.

Het kind van Melle

Ariane, een nieuw spraakmakend programma, heeft een bijzondere ontmoeting geregeld. Een vrouw is al 27 jaar op zoek naar haar vader. En ze heeft sprekende gelijkenissen met De man van Melle.

Het geslacht De leeuw

De laatste avond wordt ingezet en de acht bereiden zich voor op de liveshow. Ze zijn intussen goede vrienden geworden, maar de strijd om de gouden leeuw is nooit ver weg.

geschreven op 19 oktober 2017
VRTNU VRTNU VRTNU