Spring naar inhoud

Deze nummers ontdek je donderdag in een nieuw jasje

Vlaanderen Feest!

Op Vlaanderen Feest! staan heel wat fijne artiesten op het podium. Ze brengen er niet alleen nieuwe nummers, maar ook enkele 'oldies' in een nieuw jasje. Wij geven je alvast een voorsmaakje.

Vlaanderen m'n land

Vlaanderen m'n land kennen we allemaal als de fantastische klassieker van Will Tura. Speciaal voor de Vlaamse feestdag staken de idolen van de Ketnet-reeks #LikeMe het nummer in een nieuw jasje. En dat brengen ze ook donderdag op Vlaanderen Feest!.

Blank of zwart

In 1991 bracht Isabelle A het nummer Blank of zwart uit. Nu, op 11 juli 2019, brengt ze het nummer opnieuw op het podium in Antwerpen.

Mooi weer vandaag

Bart Kaëll stond in 1993 hoog in de hitlijsten met zijn nummer Mooi weer vandaag. Het nummer is vandaag nog even populair als toen en wordt overal nog vrolijk meegezongen. En nu #LikeMe het nummer in een nieuw jasje stak, bereikt het ook een hele nieuwe generatie. Hoe zal het donderdag klinken?

De vriendschapsband

In 2003 werd X!nk de winnaar van de eerste editie van Eurosong for kids. Nu, meer dan 15 jaar later, is het nummer nog steeds gekend. Tijd voor een meezinger op het podium in Antwerpen dus!

Vlaanderen Feest! is er donderdag 11 juli om 20.10 uur op Eén, live vanop de Grote Markt in Antwerpen.

geschreven op 09 juli 2019
VRTNU VRTNU VRTNU