Spring naar inhoud

De leukste optredens van Vlaanderen Feest! 2019

Vlaanderen Feest!

Naar jaarlijkse traditie vond op de Grote Markt van Antwerpen Vlaanderen Feest! plaats. Wij zetten de leukste optredens voor jou op rijtje!

Isabelle A - Twee seconden/ Blank of zwart (ft. Edward Buadee)/ Hé lekker beest

Niet alleen bracht Isabelle A haar nieuwe single Twee seconden, ze zorgde ook voor een heerlijke portie nostalgie. Samen met Edward Buadee bracht ze het nummer Blank of zwart, dat iedereen nog kan meezingen. Afsluiten deed ze met die andere klassieker, Hé lekker beest.

James Cooke en Jelle Cleymans - Dag vreemde man/ Mooi 't leven is mooi/ Leef

Wie aan sfeerbeheer denkt, denkt automatisch ook aan James Cooke. Samen met z'n makker Jelle Cleymans bracht hij op het podium van Vlaanderen Feest! een medley van heerlijke Vlaamse klassiekers.

X!nk - De vriendschapsband

16 jaar is het al geleden dat X!nk met De vriendschapsband Eurosong for kids won. Maakt dat het nummer minder leuk? Nee hoor! Frontzanger Jonas kreeg dan ook het hele publiek van de Grote Markt in Antwerpen aan het meezingen.

#LikeMe en Bart Kaëll - Mooi weer vandaag

Mooi weer vandaag, het is een nummer dat àltijd voor ambiance zorgt. En dat is in de versie van de jongeren van de Ketnet-reeks #LikeMe niet anders. Haal daar nog eens Bart Kaëll zelf bij en je hebt een echt feestje! Het nummer werd aangekondigd door mister Frank Deboosere himself.

Suzan & Freek - Als het avond is

Suzan & Freek zijn dé YouTube sensatie van het moment. Het koppel is razend populair in Nederland en verovert op dit moment ook ons land. Op Vlaanderen Feest! brachten ze hun wondermooie single Als het avond is.

Niels Destadsbader - Mee naar boven

Hij was er bijna niet bij omwille van rugproblemen, maar gelukkig was daar op het podium niets van te merken! Ook deze zomer heeft Niels Destadsbader weer een vrolijke hit te pakken. Tijdens Mee naar boven gingen alle handjes in Antwerpen vlotjes de lucht in!

geschreven op 12 juli 2019
VRTNU VRTNU VRTNU