Spring naar inhoud

Vlaanderen Feest! en Villa politica special op 11 juli

Vlaanderen Feest!

De Vlaamse feestdag brengt elk jaar Vlamingen in beweging! Ook Eén eert de Vlaamse gemeenschap. Op woensdag 11 juli kan je bij ons kijken naar Villa politica in een feestelijk jasje. 's Avonds is er Vlaanderen Feest!, dat helemaal in het teken van Vlaamse muziek staat.

Villa politica

Naar jaarlijkse gewoonte is Villa politica weer paraat op 11 juli. Onder deskundige leiding van Linda De Win brengt Villa politica verslag uit van de plechtigheden in het Brusselse stadhuis op de Vlaamse feestdag.

Villa politica special: op woensdag 11 juli vanaf 11.00 uur live.

Vlaanderen feest!

Naar jaarlijkse gewoonte viert Eén de Vlaamse Feestdag ook met de muziekshow Vlaanderen feest!, live vanop de Grote Markt in Antwerpen.

Peter Van de Veire brengt een karrenvracht Vlaamse artiesten mee. Onder leiding van de band van Miguel Wiels brengen zij een mix van de grootste Vlaamse klassiekers en actuele Nederlandstalige hits.

Niels Destadsbader is aanwezig en brengt niet alleen zijn hit ‘Verover mij’, maar geeft de kijker ook een lesje West-Vlaams. Urbanus laat het hele plein rocken en Mama’s Jasje brengt nog een keer hun eerste grote hit ‘Zo ver weg’.

Ook op de affiche: K3, Dana Winner, Steracteur Sterartiest-finalisten Tinne Oltmans en Michiel De Meyer, Slongs, Guga Baul, Barbara Dex, Yves Segers van Toast en De Romeo’s met een bijzondere verrassingsgast.

Opgelet, dit jaar is Vlaanderen Feest! er uitzonderlijk om 18.00 uur. Zo is het de perfecte opwarming voor de halve finale van het WK Voetbal.

geschreven op 10 juli 2018
VRTNU VRTNU VRTNU