Spring naar inhoud

Vive le Vélo, Leve de Ronde is terug

Vive le vélo

Live vanuit Vlaamse cultuurhuizen

Paaspauze of niet, Vive le Vélo, Leve de Ronde zet de deuren van vier Vlaamse culturele tempels open. De intussen befaamde tafel van Karl Vannieuwkerke staat vanaf maandag 29 maart vier dagen lang op prachtige culturele locaties.

Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge

Maandag strijkt hij neer in de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge, dinsdag in de Opera Gent, woensdag in Schouwburg Kortrijk en donderdag in De Roma in Antwerpen. Zo steekt Vive le Vélo, Leve de Ronde de Vlaamse wielersport in een cultureel jasje. Elke avond nemen drie sportieve gasten plaats aan tafel. Wannes Cappelle zorgt voor de muzikale noot.

Opera Gent
  • 29 maart

Maandag trekt Karl om 21u55 voor de eerste aflevering naar de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge. Met als gasten Bram Tankink, Wouter Deboot en Renaat Schotte.

  • 30 maart

Om 22u10 kan je dinsdag genieten van de prachtige locatie Opera Gent. Met als gasten Sven Nys, Marijn de Vries en Rik Vanwalleghem.

  • 31 maart

Woensdag pakt Karl zijn tafel mee naar de Schouwburg van Kortrijk. Te bewonderen vanaf 22u10. Met als gasten Eddy Planckaert, Hennie Kuiper en José De Cauwer.

  • 1 april

Voor de laatste aflevering is het om 22u00 de beurt aan De Roma in Antwerpen. Met als gasten Bert De Backer, Chantal van den Broek-Blaak en Tom Boonen.

De Roma in Antwerpen

Muziek

Ook muziek blijft een vast onderdeel van Vive le Vélo, Leve de Ronde. Wannes Cappelle (frontman van Het Zesde Metaal) reist mee en covert iedere avond verrassende nummers van nationale en internationale artiesten.

Vive le Vélo, Leve de Ronde: maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april rond 22.00 uur op Eén.

geschreven op 26 maart 2021
VRTNU VRTNU VRTNU