Spring naar inhoud

Vandaag over een jaar

Beschikbaar op VRT NU
Bekijk Vandaag over een jaar op VRT NU

De strafste momenten

van seizoen 2

Azzeddine wil vliegen met een Boeing 737

Vandaag over een jaar
Toen hij als kind voor het eerst met zijn ouders het vliegtuig nam, wist Azzeddine dat hij piloot wou worden. Hij start een zware opleiding.

Robin wil zich even koning van de wereld voelen

Vandaag over een jaar
Robin heeft de ziekte van Duchenne, maar dat houdt hem niet tegen om zijn dromen na te jagen. Hij wil varen op onze zee om zo eens complete vrijheid te ervaren.

Tomas De Soete wil stoppen met roken

Vandaag over een jaar
Stoppen met roken is niet gemakkelijk. Tomas De Soete komt langs bij Cath en neemt zich voor een jaar later ex-roker te zijn.

Na jaren zoeken vindt An haar biologische vader

Vandaag over een jaar
An is kind van een anonieme donor en was op zoek naar haar biologische verwanten. Jaren van DNA- en stamboomonderzoek leidden haar naar één naam.

Zussen met MS lopen de Dodentocht

Vandaag over een jaar
Twee zussen krijgen MS terwijl niemand in hun familie aan die ziekte lijdt. Een vreselijk toeval, maar samen gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg.

Bart geeft zijn droom niet op

Vandaag over een jaar
Bart droomde van de Vasaloppet: de zwaarste langlaufwedstrijd ter wereld. Hij haalde de tijdslimiet net niet, maar zijn ticket voor volgend jaar is al geboekt.

Jessica wil een partner vinden

Vandaag over een jaar
Jessica is vast van plan om zich een jaar lang op de datingmarkt te storten in de hoop een partner te vinden die zich kan verzoenen met haar blinkend kopje.

Tom Waes weet niet waarom hij in de studio zit

Vandaag over een jaar
Cath slaagt erin om Tom Waes met een smoes naar de studio van Vandaag over een jaar te lokken, waar hij van de ene verbazing in de andere valt.

Een boodschap van liefde en strijdlust

Vandaag over een jaar
Drie maanden na haar gesprek met Cath is Joke overleden. Ze stond erop dat haar broer en peter naar de studio zouden komen om haar boodschap te vertellen.

Jaimie wil dj worden

Vandaag over een jaar
Binnenkort zie je Jaimie in het nieuwe seizoen van Down the road. Maar eerst wil hij nog een straffe droom verwezenlijken.

Koen roept iedereen op om orgaandonor te worden

Vandaag over een jaar
Koen wacht al meer dan twee jaar op een nieuw hart wanneer hij de verlossende telefoon krijgt. Hij vraagt dat zoveel mogelijk mensen zich registreren als donor.

104-jarige Godelieve springt uit een vliegtuig

Vandaag over een jaar
Godelieve is al eventjes de 100 gepasseerd maar dat houdt haar niet tegen om nog mooie dingen te doen in haar leven. Zoals een parachutesprong.

"Ik wil terug kunnen paardrijden"

Vandaag over een jaar
Cindy werd verlamd bij de geboorte van haar zoon. Haar droom? De rolstoel aan de kant laten en terug haar grote passie uitoefenen: paardrijden.
VRTNU VRTNU VRTNU