Spring naar inhoud

Van Gils & gasten

Maandag tot donderdag 22.00

Patsergedrag bij Van Gils

De Van Gils & patsers-special was een echte wervelwind vol met grappige fragmenten, sterke verhalen en straffe onthullingen!

Kinderfoto's

Adil en Bilall maakten met Patser een film over vier Marokkaanse vrienden in Antwerpen die verzeild raken in het drugsmilieu. Waren ze als opgroeiende tieners zelf patsers?

Dilemma's

Nina is naast de stylist van de film ook de vriendin van Adil. Ze kent het regisseursduo al jaren en kan dus perfect enkele vragen over de twee beantwoorden. Wie is de grootste perfectionist? En wie staat er het langst voor de spiegel?

Matteo twijfelde over de rol

Matteo Simoni was bijna niet de hoofdrolspeler geworden. Hij had schrik dat hij de rol van Marokkaan niet geloofwaardig zou kunnen spelen. Maar van de rest van de cast krijgt zijn acteerprestatie een dikke 12 op 10!

Wat zeggen de experts?

Junes wou toch nog eens controleren of Matteo overkomt als een echte drarrie. Hij nodigt een ervaren testpanel uit.

Druk op de ketel

Volgens acteur Saïd is het voor jongeren niet makkelijk om op te groeien in een kansarme buurt wanneer iedereen zo gefixeerd is op materieel bezit.

Patserbende

De cast is tijdens de opnames een hechte vriendengroep geworden.

En nu Hollywood?

Adil en Bilall timmeren intussen verder aan hun carrière in Hollywood. Ze zijn met Will Smith in gesprek over Bad Boys 3.

War on drugs

De war on drugs in Antwerpen is actueler dan ooit. NVA-schepen voor jeugd Nabila Ait Daoud, hoofdcommissaris bij de lokale politie Peter Muyshondt en Jinnih Beels, onafhankelijke kandidate bij de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de SP.A gaan in debat.

Lieven, een echte patser

Adil El Arbi en Bilall Fallah bezorgen Lieven een echte patser-outfit!

geschreven op 25 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU