Spring naar inhoud

Jan Van Looveren en de sterke vrouwen op pad

Van Gils & gasten

Meer dan een reisverhaal

Op donderdag 13 december gaat het tweede seizoen van Op weg met Jan van start. Jan Van Looveren kwam in Van Gils & gasten samen met Lien Van de Kelder al even vertellen over dit nieuwe en bijzondere seizoen.

Jan nodigde dit keer zes straffe vrouwen met een sterk verhaal uit om hem te vergezellen op een avontuurlijke roadtrip. Samen ontdekken ze de grenzen van het land én hun eigen comfortzone, en leren ze elkaar en zichzelf beter kennen.

Jan blijft de sympathieke macho met peperkoeken hartje. In combinatie met zijn luisterend oor en een ferme portie humor, neemt hij de dames mee op een ware ontdekkingstocht.

Van desolate landschappen in IJsland tot in de zinderende Sahara van Marokko. Met Lien Van de Kelder ging hij bijvoorbeeld naar El Salvador.

Een land waar Lien al haar hele leven naartoe wou, om antwoorden te krijgen op vragen rond een familiekwestie. Haar nonkel Bernard is er vermoord. Aan tafel bij Lieven vertelden Jan en Lien het verhaal van hun zoektocht.

Spannende avonturen, opmerkelijke ontmoetingen en de échte vrouwen achter de bv’s in Op weg met Jan, vanaf donderdag 13 december op Eén.

geschreven op 22 november 2018
VRTNU VRTNU VRTNU