Spring naar inhoud

Van Gils & gasten

Maandag tot donderdag 22.00

De hoogtepunten uit de laatste aflevering

Na 628 afleveringen vierde Lieven Van Gils deze avond zijn laatste uitzending van Van Gils & gasten. De presentator werd door heel wat bekende vrienden verrast.

Gasten en Van Gils

Voor de laatste aflevering worden de rollen omgedraaid, Lieven wordt verrast en zal voor een keer zelf de gast zijn. Bij zijn intro zorgt Clouseau voor een Nobelprijs-waardige verwelkoming.

Van Gils en zonen

De zonen van Lieven waren ook van de partij en ze kwamen niet langs met lege handen. Feestelijke gelegenheden gaan gepaard met cadeautjes, ze verrasten hun papa met een Duvel.

Jan verrast Lieven op de valreep

Bart Peeters zorgt voor een muzikale ode

Bart Peeters zorgde ook voor een muzikale verrassing, met een prachtig nummer eert hij Lieven.

Herman en Lena willen een kleine Lieven

Herman Brusselmans komt langs met heuglijk nieuws, zijn vriendin Lena en hij hebben besloten dat ze binnenkort een baby willen. De naam Archie werd al gekozen door een ander bekend duo, ze besloten dan maar voor de naam Lieven Van Gils te gaan.

Lize Spit verrast met een primeur

Lize Spit, auteur van het succesvolle boek "Het smelt" komt langs om Lieven te verrassen met een primeur; ze leest een stukje voor uit haar tweede boek. Daarbovenop heeft ze nog leuk nieuws, ze verzekert namelijk dat er een derde boek op komst is.

Bekend Vlaanderen nodigt Lieven uit

Binnenkort heeft Lieven meer vrije tijd, hij geeft toe een beetje bang te zijn voor wat er nu gaat komen. Verschillende BV's willen ervoor zorgen dat Lieven niet in een zwart gat terechtkomt, hij wordt zelfs uitgenodigd door Gert Verhulst en James Cooke om vier dagen te gast te zijn op de Gert Late Night boot.

Een lovend gedicht van Sien

Sien Eggers, of beter gezegd zijn sjoe komt langs met een gedicht. Een gedicht waarin ze vooral nog eens benadrukt wat de andere gasten ook al vermeldden, dat ze zich altijd thuis voelden bij Van Gils. De talkshow werd beschreven als een familie waar je in thuiskomt.

Alleen maar gratitude voor al die mooie jaren

We sluiten de laatste aflevering af met een van de meest memorabele momenten van de afgelopen vier jaar. Ingeborg brengt gratitude voor Lieven van Gils en zorgt daarmee voor een mooie landing van een reis die Lieven zelf beschrijft als een vlucht in business class.

Het laatste woord...

Het laatste woord is voor Lieven zelf...

geschreven op 10 mei 2019
VRTNU VRTNU VRTNU