Spring naar inhoud

5 vragen na de eerste 5 afleveringen van Undercover

Undercover

Nu we halfweg het tweede seizoen zitten, is het tijd om de balans op te maken. Wij zitten nog met deze 5 onopgeloste vragen, en we smachten naar antwoorden. Komen die eraan in de volgende afleveringen?

1. Komt Ferry vrij?

Alsof Bob nog niet genoeg problemen heeft, probeert Ferry vanuit de gevangenis wraak te nemen op zijn vroegere ‘vriend’. Met een opname waarop te horen is hoe John door Bob het leven liet, chanteert hij de undercover-agent vanuit z'n cel. Maar zal hem dat lukken? Zal hij de gevangenis kunnen verlaten? Of kaatsen zijn dreigementen terug in zijn gezicht? Bob is alvast woedend dat Ferry zijn dochter bij de situatie betrekt.

2. Zal Jackson te weten komen wie zijn echte vader is?

Voorlopig is hij voor Jackson gewoon een nonkel, maar dat kan snel veranderen. In het verleden had Nathalie iets met Laurent en daar is Jackson van gekomen. Laurent voert steeds meer de druk op om Jackson de waarheid te vertellen, maar Nathalie houdt de boot af. Hoelang zal zij het geheim nog kunnen bewaren? En waarom moet dat eigenlijk een geheim blijven? Wat als Jackson het te weten komt?

3. Wat gebeurt er met de broers Berger?

JP is niet overtuigd van de capaciteiten van zijn broer en die spanningen beginnen hoog op te lopen. Nadat Laurent achter zijn rug een deal sluit met de mannetjes van Bob en Nick, lijken de twee steeds verder uit elkaar te groeien. Zal de broederliefde overwinnen? Of ontstaat er een ware oorlog tussen de twee? En kan daar een winnaar uit komen?

4. Kan Bob zich uit de nesten werken?

Ferry die druk zet vanuit de gevangenis, de geluidsopname van Johns dood, een achterdochtige JP,... Stilaan begint het net zich rond Bob te sluiten. Zal hij het hoofd koel houden? Wordt de hele operatie een succes? Of komen de daden van Bob hem duur te staan? Is hier nog een uitweg mogelijk ?

5. Wordt Nathalie ontmaskerd door JP?

JP vond Bob al van in het begin een vreemde vogel en nu begint Nathalie zich vreemd te gedragen. De onmacht werkt op zijn zenuwen en hij houdt haar stevig in het oog. Zal Nathalie een fout maken waardoor de hele operatie in duigen valt? Of is zij de sleutel tot de oplossing ? Zorgt Nathalie uiteindelijk voor het opsluiten van de broers Berger?

De antwoorden op al deze vragen en meer ontdek je elke zondag om 20u40 in Undercover.

geschreven op 04 oktober 2020
VRTNU VRTNU VRTNU