Spring naar inhoud

5 antwoorden die we hopen te krijgen na Undercover

Undercover

Het tweede seizoen van Undercover loopt bijna op z'n einde en het belooft spannender dan ooit te worden. We hopen op een antwoord op deze vragen.

Wat zal JP doen?

Dat Laurent terug wakker is, is een doorn in het oog van de geheime operatie. JP is net te weten gekomen dat Bob een agent is en JP zint op wraak. Hoe zal hij met Bob afrekenen? Zullen hij en zijn broer Laurent uit de klauwen van de politie kunnen ontsnappen?

Zijn Nathalie en Jackson nog veilig?

Dankzij Laurent weet JP hoe de vork aan de steel zit. Niet alleen de operatie van Bob ligt onder vuur, ook de veiligheid van Nathalie en haar zoon Jackson zijn in gevaar. Zijn ze nog veilig op de ranch? Kunnen ze ontsnappen aan de doorgedraaide familie Berger?

Hoe gaat het verder met Laurent?

Nu hij weer bij bewustzijn is, heeft Laurent belangrijke informatie kunnen doorspelen aan zijn broer JP. Maar wat als de politie hen op de hielen zit? Kunnen de broers dan samen vluchten? Is Laurent daar mobiel genoeg voor? Of wordt hij achtergelaten als een hulpeloos vogeltje?

Komen de geheimen van Bob naar boven?

In de zaak Bouman heeft Bob gelogen in de rechtszaal. Maar dat wil niet zeggen dat alles hiermee opgevouwen is. Zal het geluidsbestand met de dood van John hem nog parten spelen? Komt hij weg met meineed ? En wat met Bilzarian?

Hoe moet het verder met Ferry?

Danielle en Ferry lijmen stilaan de brokken in hun relatie. Na de getuigenis van Bob zal Ferry nog wat langer in de cel moeten blijven. Maar is dit ook het einde van de grote Ferry Bouman? Of heeft hij nog iets achter de hand?

Undercover, zondag om 20u40.

geschreven op 06 november 2020
VRTNU VRTNU VRTNU