Spring naar inhoud

Ambiance in de opera van Gent

Twee tinten grijs

Het is eindelijk zover. Na weken trainen zullen Jan en Pascal samen met de andere senioren een groot dansoptreden geven in een uitverkochte Gentse opera. De zenuwen staan gespannen.

Dit al gezien?

Jan en Pascal openhartig over hun gewichtsverlies

Twee tinten grijs
Een leven vol rock 'n roll begon enkele jaren z'n tol te eisen op de lichamen van Jan en Pascal. Na een stevige wandeling blikken ze terug op het verleden.

Niet op tv: Jan en Pascal stellen levensvragen

Twee tinten grijs
Niet op tv: tijdens de lange wandeltochten was er tijd genoeg voor Jan en Pascal om te filosoferen over het leven. De leukste momenten hebben we verzameld.

"Hier is geen toilet"

Twee tinten grijs
Na hun eerste lange wandeltocht met de wandelclub mogen Jan en Pascal uitrusten. Eenmaal aangekomen op hun slaapplek ontdekken ze een groot probleem.

Sergio toont verborgen parels uit Benidorm

Twee tinten grijs
Een van de vaste bezoekers van Benidorm is Sergio. Hij toont Jan en Pascal een heel andere kant van de populaire vakantiebestemming.

"Iedereen hier is alcoholieker"

Twee tinten grijs
Charles is al jaren een vaste bezoeker van Benidorm. In een gesprek met Jan onthult hij een duister geheim. Het stemt Pascal tot nadenken.

Een 3-gangen menu voor 10 euro

Twee tinten grijs
In Benidorm is het leven een pak goedkoper dan in België. Jan en Pascal nemen de proef op de som. Wat krijgen ze allemaal voor tien euro?

Ambiance met Ruth McKenny

Twee tinten grijs
Geheel toevallig ontmoeten onze twee vrienden de legendarische zanger Ruth McKenny in een club in Barcelona. En hij heeft voor hen een verrassing.

Zot doen in de regen

Twee tinten grijs
Een hele dag binnen zitten, dat is niet voor Jan en Pascal. Daarom gaan ze samen met de kleinkinderen spelen op het strand in de regen.

Zingen op het strand

Twee tinten grijs
Speciaal voor de kinderen en de grootouders zingen Jan en Pascal een liedje op het strand. En ze mogen allemaal meedoen.

En toen pasten Jan en Pascal op de kleinkinderen

Twee tinten grijs
Jan en Pascal trekken met drie van hun kleinkinderen naar Oostende op zomerkamp. De opa's houden van hun kleinkinderen, maar zien ze te weinig.
geschreven op 05 mei 2020
VRTNU VRTNU VRTNU