Spring naar inhoud

Zo reageren de Thuis-acteurs op hun welverdiende trofee

De hele Thuis-ploeg is enorm blij en vereerd met de Story Showbizz Award voor Favoriete TV-Programma. Zo reageren de acteurs op hun welverdiende beeldje!

Elise Roels (Emma)

"Dit is echt fantastisch! Wij zijn als ploeg ongelofelijk blij en fier met deze prijs. Het is een eer om na zovele jaren nog altijd zoveel te mogen betekenen binnen de Vlaamse huiskamers. Dit is eentje voor alle kijkers die al jaren bij ons zijn, maar ook voor alle jonge fans die massaal van zich laten horen via onze sociale media. Bedankt voor jullie liefde en warmte!"

Vanya Wellens (Femke)

"Ik ben zo fier dat we na 25 seizoenen nog altijd zo graag gezien worden door onze kijkers. Ik draag deze prijs daarom op aan iedereen die elke dag mee leeft en beleeft met Thuis!"

Bart Van Avermaet (Waldek)

"Mocht ik kunnen, ik zou al onze plus 1 miljoen kijkers persoonlijk belonen met een kus en een knuffel, maar dan zou ik nooit meer op de set geraken (lacht). En daar is waar het uiteindelijk om draait: mooie tv maken zodat we samen met onze kijkers nog jaren kunnen doorgaan. Samen vormen we een topteam en dat gaan we nog héél lang blijven doen. Merci allemaal!"

Yemi Oduwale (Dries)

"Mijn collega's zijn zoveel meer dan 'de mensen die bij mijn job horen'. We delen prachtige momenten samen, maar door de verhaallijnen soms ook zeer intense. En dan doet het deugd om in zo'n warm nest te zitten. Het is enorm leuk om deze prijs als ploeg in ontvangst te nemen. Thuis maak je niet alleen met de acteurs. Het is zeker mede dankzij de goeie zorgen op en rond de set dat wij dag in dag uit het beste van onszelf kunnen geven zodra het rode lampje brandt en dat levert prachtige televisie op."

Tijdens de awarduitreiking in Gent namen Mathias Vergels (Lowie) en Annick Segal (Rosa) het woord:

"Dikke merci allemaal dat wij hier mogen staan. En dat wij hier allemaal samen deze award mogen komen in ontvangst nemen. Het is misschien een klein beeldje, maar ik ben trots en fier op de grote waardering die het betekent en die we van jullie elke dag opnieuw krijgen."

Mathias Vergels
Mathias Vergels
<

Annick Segal betrok ook de mensen achter-de-schermen bij het feest:

"Hier op het podium staan de acteurs, maar achter de schermen werken heel veel mensen in de anonimiteit om ons te laten schitteren. En dat al 25 seizoenen lang. Dankjewel aan elk van hen."

Annick Segal
Annick Segal
<
geschreven op 30 november 2019
VRTNU VRTNU VRTNU