Spring naar inhoud

Onuitgesproken, het verhaal van Emma's skivakantie

Het zesde THUISboek 'Onuitgesproken' is uit. Hierin leren we meer over alles wat zich afspeelt in het leven en hoofd van Emma. En ja, er komt ook wat romantiek aan te pas ...

Het zesde boek in de reeks ‘Wat u (nog) niet zag op tv’ gaat dieper in op de laatste maanden van Emma in het middelbaar. Hoewel Emma en haar klasgenoten hun vriendschap zouden moeten vieren vlak voor hun wegen scheiden, wordt hun band serieus op de proef gesteld.

Alles begint bij het ongeluk van klasgenoot Maarten tijdens de skireis met Pasen. Zijn fatale val zorgt voor de nodige achterdocht en stemmingmakerij op school en tussen de vrienden.

Maar ook thuis gaat het totaal niet vlot voor Emma. Hoewel Judith haar best doet om er altijd te zijn, is de situatie na de scheiding niet opperbest.

En ja, er komt ook een vleugje romantiek aan te pas. Elke THUISfan weet intussen dat Emma het heeft uitgemaakt met Arne. Als lezer van het boek stap je nog meer dan in Secrets of THUIS mee in haar groeiende gevoelens voor die ene special one ...

Ook dit boek doet wat de ondertitel belooft : het vertelt wat je niet ziet op tv. Het gaat dieper in op enkele elementen in het verhaal, maar of je nu al THUIS kijkt of Secrets, je krijgt sowieso nog heel wat extra informatie.

geschreven op 17 mei 2018
VRTNU VRTNU VRTNU