Spring naar inhoud

Yesss, Thuis wint de Story Award voor Favoriete TV-Programma!

Ons 25ste seizoen kent alweer een hoogtepunt, want jawel:'Thuis' heeft de Story Showbizz Award voor Favoriete TV-Programma gewonnen! Wat een eer, dankjulliewel!

Vandaag mocht de cast namens de hele ploeg de publieksprijs op de Story Showbizz Awards in ontvangst nemen: Thuis is het favoriete televisieprogramma van Vlaanderen, over alle leeftijden en generaties heen. Vlaanderen sluit Thuis eens te meer in haar zijn hart en dat voelt ongelofelijk goed!

Tijdens de awarduitreiking in Gent namen Mathias Vergels (Lowie) en Annick Segal (Rosa) het woord:

"Dikke merci allemaal dat wij hier mogen staan. En dat wij hier allemaal samen deze award mogen komen in ontvangst nemen. Het is misschien een klein beeldje, maar ik ben trots en fier op de grote waardering die het betekent en die we van jullie elke dag opnieuw krijgen."

Mathias Vergels
Mathias Vergels
<

Annick Segal betrok ook de mensen achter-de-schermen bij het feest:

"Hier op het podium staan de acteurs, maar achter de schermen werken heel veel mensen in de anonimiteit om ons te laten schitteren. En dat al 25 seizoenen lang. Dankjewel aan elk van hen."

Annick Segal
Annick Segal
<

1.261.086 keer bedankt!

Ook in het 25ste seizoen blijven we dankzij onze trouwe kijkers een absolute kijkcijfertopper.

Gemiddeld kijken er dagelijks 1.261.086 Vlamingen naar hun favoriete televisieprogramma (CIM 2/9 t.e.m. 19/11, 4+, live+7 incl. online). Met een dagelijks marktaandeel van 44,6 procent kiest dus haast de helft van de tv-kijkers elke avond opnieuw voor Thuis.

geschreven op 30 november 2019
VRTNU VRTNU VRTNU