Spring naar inhoud

Wie is wie in Thuis? Frank en Simonne leggen uit!

In 26 jaar Thuis is er heel wat veranderd in het dorp. Meer dan 250 personages verschenen er in de reeks en velen van hen stierven of verdwenen weer uit het zicht. Vaste waardes en rotsen in de branding Frank Bomans en Simonne Backx leggen je haarfijn uit wie wie is, zodat je weer helemaal mee bent met het nieuwe seizoen.

Meer Thuis

Vandaag in Thuis

Thuis
Karin aanvaardt geen hulp en lost haar problemen het liefst zelf op; Tom daarentegen vraagt Peter net wel om hulp. Er is een doorbraak bij Boowie.

"Sorry als ik u een verkeerde indruk gaf"

Thuis
Wanneer Kobe Femke probeerde kussen, wees de jonge mama hem af. De wijnboer liep een blauwtje op en Femke heeft schrik haar maatje te verliezen.

Neem een kijkje achter de schermen bij de #Leocup!

Thuis
De Leocup is afgelopen en wat zagen onze acteurs en actrices er stralend uit op de set! Wij nemen je mee achter de schermen.

"Karin en ik moeten u iets vertellen"

Thuis
Marianne voelde de bui al hangen, maar nu nemen Karin en Tom haar apart voor een gesprek. Zal ze echt moeten vertrekken?

Marianne verrast Karin met slecht nieuws

Thuis
Dat Marianne Bastiaens verrassend uit de hoek kan komen, dat wisten we. Maar dit nieuwsje had Karin toch echt niet verwacht.

Peter en Kobe strijden tegen elkaar in de Leocup

Thuis
De strijd in de Leocup wordt steeds heftiger, zeker wanneer twee liefdesrivalen het tegen elkaar moeten opnemen. Deze keer kruisen Peter en Kobe de pijltjes.

Peter ontdekt zijn nieuwe tegenstander

Thuis
De strijd om de befaamde Leocup raast door het dorp. Ook Peter en Dieter doen mee met de dartswedstrijd.

De eerste les voor Silke loopt helemaal fout

Thuis
Het eerste contact tussen rechtenstudent Silke en docent Karin Baert loopt niet van een leien dakje. Silke volgt de online les in Bar Madam.

Femke moet verhuizen uit De Withoeve

Thuis
Het is zover: de eerste week van Peter in De Withoeve gaat van start

Een nieuw Thuis-boek: 'Femke'

Thuis
Femke is de tweede aflevering uit een nieuwe reeks autobiografieën van de Thuis-personages. Femkes leven in Thuis is niet altijd over rozen gegaan.
geschreven op 26 augustus 2021
VRTNU VRTNU VRTNU