Spring naar inhoud

Jacques Pieters

We leren Jacques eerst kennen als de zwemtrainer van Joren, die aan zijn tante Sam al verschillende keren liet vallen hoe hard hij geniet van de trainingen. En daar zit Jacques ongetwijfeld voor iets tussen. Als voormalig getalenteerd zwemmer ziet hij in Joren een natuurtalent. Toen zijn eigen gloriejaren voorbij waren, richtte hij zich op het coachen, en zo kwam hij in contact met Joren.

Zelf doorzwom Jacques ook al enkele waters. Zo verloor hij een aantal jaren geleden zijn vrouw en voedt hij zijn tienerzoon, Maarten, alleen op. Maarten sterf niet veel later op een mysterieuze wijze tijdens een skireis.

Jacques begint een knipperlichtrelatie met [Judith Van Santen](https://www.een.be/thuis/judith-van-santen). Haar zoon Stan kan niet om met de aandacht die Jacques krijgt en verzint een leugen dat Jacques hem heeft aangerand. Dit zorgt voor een definitief einde tussen Jacques en Judith.

Jacques verliest door de beschuldiging zijn job. Frank helpt hem uit de nood en begint zo bij De Kabouters waar hij administratief werk doet.

Jacques ontmoet Sam en Tim

Meer Jacques...

Jacques laat Paulien alleen achter met Jasper

Thuis
Jacques kan opnieuw rekenen op Paulien voor foto's. Wat ze niet weet, is dat ze met Jasper alleen naar zijn huis moet. Is dat wel een goed idee?

Hoe durft Adil zoiets te zeggen

Thuis
Jacques is enorm teleurgesteld over de aanpak van Adil. Hoe durft hij 'zomaar' te zeggen dat hij niet geëngageerd genoeg is. Is zijn ego toch wat gevoelig?

"Dat was laf van mij"

Thuis
Jacques beseft dat hij de waarheid moet vertellen als hij zijn relatie met Rosa nog een kans wil geven. Zal Rosa hem wel geloven deze keer?

Wordt het te heet onder Jacques zijn voetjes?

Thuis
Christine is gezond nieuwsgierig naar Jacques zijn avonturen in Spanje. Al lijkt Jacques vooral zenuwachtig te worden. Stelt Christine de foute vragen?

Heeft Stan Joren vermoord?

Thuis
Met het nieuwe seizoen voor de deur, beantwoorden de Thuis-acteurs voor een laatste keer al jullie vragen over het einde van seizoen 25. Ready? Let's go!

Adil betrapt Jacques met een verdacht afspraakje

Thuis
Adil begint te twijfelen aan de oprechtheid van Jacques wanneer hij een telefoongesprek hoort met Rosa ... tot Rosa plots binnenwandelt.

Waarom doet Kobe zo raar?

Thuis
Paulien vindt Rosa en Jacques een topkoppel. Alleen lijkt Kobe niet zo overtuigd. Of wel?

Jacques heeft datingtips voor Adil

Thuis
Adil zit stiekem op zijn datingapp te scrollen. Jacques sluipt binnen en strooit met gratis advies.

Gaat het dan toch gebeuren tussen Rosa en Jacques?

Thuis
Angèle is in de zevende hemel wanneer Rosa de Bar Madam binnenwandelt. Zeker nu Jacques aan de toog zit met Eddy. Hangt er meer in de lucht?

Het geheim van Jacques

Thuis
Jacques zit met een geheim. Thilly weet zeker dat ze via zijn gsm meer te weten kan komen. Kan ze samen met Eddy het grote mysterie ontrafelen?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU