Spring naar inhoud

Jacques Pieters

We leren Jacques eerst kennen als de zwemtrainer van Joren, die aan zijn tante Sam al verschillende keren liet vallen hoe hard hij geniet van de trainingen. En daar zit Jacques ongetwijfeld voor iets tussen. Als voormalig getalenteerd zwemmer ziet hij in Joren een natuurtalent. Toen zijn eigen gloriejaren voorbij waren, richtte hij zich op het coachen, en zo kwam hij in contact met Joren.

Zelf doorzwom Jacques ook al enkele waters. Zo verloor hij een aantal jaren geleden zijn vrouw en voedt hij zijn tienerzoon, Maarten, alleen op. Maarten sterf niet veel later op een mysterieuze wijze tijdens een skireis.

Jacques begint een knipperlichtrelatie met [Judith Van Santen](https://www.een.be/thuis/judith-van-santen). Haar zoon Stan kan niet om met de aandacht die Jacques krijgt en verzint een leugen dat Jacques hem heeft aangerand. Dit zorgt voor een definitief einde tussen Jacques en Judith.

Jacques verliest door de beschuldiging zijn job. Frank helpt hem uit de nood en begint zo bij De Kabouters waar hij administratief werk doet.

Jacques ontmoet Sam en Tim

Meer Jacques...

Jacques houdt nog een bommetje achter de hand

Thuis
Jacques is nog lang niet uitgespeeld, ondanks het verzoek van Simonne om ermee te stoppen. Hij blijft liegen en de kampen tegen elkaar uitspelen. Wat zegt Bob?

Simonne zet Jacques op zijn plaats

Thuis
Simonne is het beu dat Jacques de koppels tegen mekaar blijft uitspelen voor de verkoop van hun huis. Ze wil dat hij er nu meteen mee ophoudt.

Hoezo, Jasper stuurt nog post?

Thuis
Jacques heeft een verrassende mededeling voor Chantal. Hoezo, Jasper heeft hem nog gecontacteerd?

Christine heeft Jacques door

Thuis
Christine maak je niks wijs: zij herkent mannen als Jacques maar al te goed. Hypocrieten, leugenaars en profiteurs. Hoelang nog voor zijn bom bij haar ontploft?

Hebt ge nog iets van Jasper gehoord?

Thuis
Waldek is benieuwd naar Jasper. Heeft Jacques misschien nog iets gehoord van hem?

Het einde van Jasper: kijk mee achter de schermen

Thuis
Jacques heeft het probleem Jasper definitief opgelost. Exit Jasper dus. En zo konden onze make-up-artiesten hun fake bloed weer bovenhalen.

Jacques lost het probleem Jasper definitief op

Thuis
Jasper heeft de puzzel gelegd en ontdekt dat Jacques achter het seksuele geweld tegen Thilly zit. Jacques kiest opnieuw voor de meest gruwelijke oplossing.

Jacques laat Paulien alleen achter met Jasper

Thuis
Jacques kan opnieuw rekenen op Paulien voor foto's. Wat ze niet weet, is dat ze met Jasper alleen naar zijn huis moet. Is dat wel een goed idee?

Hoe durft Adil zoiets te zeggen

Thuis
Jacques is enorm teleurgesteld over de aanpak van Adil. Hoe durft hij 'zomaar' te zeggen dat hij niet geëngageerd genoeg is. Is zijn ego toch wat gevoelig?

"Dat was laf van mij"

Thuis
Jacques beseft dat hij de waarheid moet vertellen als hij zijn relatie met Rosa nog een kans wil geven. Zal Rosa hem wel geloven deze keer?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU