Spring naar inhoud

Jacques Pieters

We leren Jacques eerst kennen als de zwemtrainer van Joren, die aan zijn tante Sam al verschillende keren liet vallen hoe hard hij geniet van de trainingen. En daar zit Jacques ongetwijfeld voor iets tussen. Als voormalig getalenteerd zwemmer ziet hij in Joren een natuurtalent. Toen zijn eigen gloriejaren voorbij waren, richtte hij zich op het coachen, en zo kwam hij in contact met Joren.

Zelf doorzwom Jacques ook al enkele waters. Zo verloor hij een aantal jaren geleden zijn vrouw en voedt hij zijn tienerzoon, Maarten, alleen op. Maarten sterf niet veel later op een mysterieuze wijze tijdens een skireis.

Jacques begint een knipperlichtrelatie met [Judith Van Santen](https://www.een.be/thuis/judith-van-santen). Haar zoon Stan kan niet om met de aandacht die Jacques krijgt en verzint een leugen dat Jacques hem heeft aangerand. Dit zorgt voor een definitief einde tussen Jacques en Judith.

Jacques verliest door de beschuldiging zijn job. Frank helpt hem uit de nood en begint zo bij De Kabouters waar hij administratief werk doet.

Jacques ontmoet Sam en Tim

Meer Jacques...

Gaat het dan toch gebeuren tussen Rosa en Jacques?

Thuis
Angèle is in de zevende hemel wanneer Rosa de Bar Madam binnenwandelt. Zeker nu Jacques aan de toog zit met Eddy. Hangt er meer in de lucht?

Het geheim van Jacques

Thuis
Jacques zit met een geheim. Thilly weet zeker dat ze via zijn gsm meer te weten kan komen. Kan ze samen met Eddy het grote mysterie ontrafelen?

Stan zwijgt niet langer: "Het was Jacques"

Thuis
Hoewel Stan wekenlang zijn mond heeft gehouden over het incident in het zwembad, lijkt hij niet langer te kunnen zwijgen. Wat zal Daan doen met deze info?

Alé Jacques, wat zeg je nu!

Thuis
Frank komt bij Jacques informeren over Kaat, maar wat Jacques zegt, maakt hem niet bepaald kalmer ... integendeel!

Wat doet Kaat nu?

Thuis
Kaat maakt een ongelukkige val. Gelukkig is Jacques er om haar te helpen...

Kaat stort haar hart uit bij Jacques

Thuis
Kaat weet niet waar haar plek is, alsof ze altijd ergens tussenzit, maar er nooit 'echt' bijhoort. Gelukkig biedt Jacques zijn luisterend oor aan.

Jacques verliest alle beheersing: wat nu met Stan?

Thuis
Joren ziet hoe Stan onder water wordt getrokken door Jacques. Hij kan Stan nog redden. Maar zal hij ook zijn mond houden over wat Jacques hem wou aandoen?

"Mijn handen jeuken, heel mijn lijf jeukt"

Thuis
Frank vindt het schandalig hoe Stan zomaar met alles wegkomt. Hij lucht zijn hart bij Jacques, die blijkbaar met dezelfde gevoelens zit...

Verdient Stan een tweede kans?

Thuis
Thilly hoopt haar neefje Stan aan een job te helpen bij de Kabouters. Jacques kan zijn oren niet geloven. En Bill dan? En hij? Verdienden zij dan geen 2de kans?

Néé Bill, niet weer!

Thuis
Bill heeft een pittige discussie met Jacques over Joren. Hij wil gerust gelaten worden. In alle heftigheid begaat Bill een grote fout.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU