Spring naar inhoud

Jacques Pieters

We leren Jacques eerst kennen als de zwemtrainer van Joren, die aan zijn tante Sam al verschillende keren liet vallen hoe hard hij geniet van de trainingen. En daar zit Jacques ongetwijfeld voor iets tussen. Als voormalig getalenteerd zwemmer ziet hij in Joren een natuurtalent. Toen zijn eigen gloriejaren voorbij waren, richtte hij zich op het coachen, en zo kwam hij in contact met Joren.

Zelf doorzwom Jacques ook al enkele waters. Zo verloor hij een aantal jaren geleden zijn vrouw en voedt hij zijn tienerzoon, Maarten, alleen op. Maarten sterf niet veel later op een mysterieuze wijze tijdens een skireis.

Jacques begint een knipperlichtrelatie met [Judith Van Santen](https://www.een.be/thuis/judith-van-santen). Haar zoon Stan kan niet om met de aandacht die Jacques krijgt en verzint een leugen dat Jacques hem heeft aangerand. Dit zorgt voor een definitief einde tussen Jacques en Judith.

Jacques verliest door de beschuldiging zijn job. Frank helpt hem uit de nood en begint zo bij De Kabouters waar hij administratief werk doet.

Jacques ontmoet Sam en Tim

Meer Jacques...

Adil betrapt Jacques met een verdacht afspraakje

Thuis
Adil begint te twijfelen aan de oprechtheid van Jacques wanneer hij een telefoongesprek hoort met Rosa ... tot Rosa plots binnenwandelt.

Waarom doet Kobe zo raar?

Thuis
Paulien vindt Rosa en Jacques een topkoppel. Alleen lijkt Kobe niet zo overtuigd. Of wel?

Jacques heeft datingtips voor Adil

Thuis
Adil zit stiekem op zijn datingapp te scrollen. Jacques sluipt binnen en strooit met gratis advies.

Gaat het dan toch gebeuren tussen Rosa en Jacques?

Thuis
Angèle is in de zevende hemel wanneer Rosa de Bar Madam binnenwandelt. Zeker nu Jacques aan de toog zit met Eddy. Hangt er meer in de lucht?

Het geheim van Jacques

Thuis
Jacques zit met een geheim. Thilly weet zeker dat ze via zijn gsm meer te weten kan komen. Kan ze samen met Eddy het grote mysterie ontrafelen?

Stan zwijgt niet langer: "Het was Jacques"

Thuis
Hoewel Stan wekenlang zijn mond heeft gehouden over het incident in het zwembad, lijkt hij niet langer te kunnen zwijgen. Wat zal Daan doen met deze info?

Alé Jacques, wat zeg je nu!

Thuis
Frank komt bij Jacques informeren over Kaat, maar wat Jacques zegt, maakt hem niet bepaald kalmer ... integendeel!

Wat doet Kaat nu?

Thuis
Kaat maakt een ongelukkige val. Gelukkig is Jacques er om haar te helpen...

Kaat stort haar hart uit bij Jacques

Thuis
Kaat weet niet waar haar plek is, alsof ze altijd ergens tussenzit, maar er nooit 'echt' bijhoort. Gelukkig biedt Jacques zijn luisterend oor aan.

Jacques verliest alle beheersing: wat nu met Stan?

Thuis
Joren ziet hoe Stan onder water wordt getrokken door Jacques. Hij kan Stan nog redden. Maar zal hij ook zijn mond houden over wat Jacques hem wou aandoen?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU