Spring naar inhoud

Jacques Pieters

We leren Jacques eerst kennen als de zwemtrainer van Joren, die aan zijn tante Sam al verschillende keren liet vallen hoe hard hij geniet van de trainingen. En daar zit Jacques ongetwijfeld voor iets tussen. Als voormalig getalenteerd zwemmer ziet hij in Joren een natuurtalent. Toen zijn eigen gloriejaren voorbij waren, richtte hij zich op het coachen, en zo kwam hij in contact met Joren.

Zelf doorzwom Jacques ook al enkele waters. Zo verloor hij een aantal jaren geleden zijn vrouw en voedt hij zijn tienerzoon, Maarten, alleen op. Maarten sterf niet veel later op een mysterieuze wijze tijdens een skireis.

Jacques begint een knipperlichtrelatie met Judith Van Santen. Haar zoon Stan kan niet om met de aandacht die Jacques krijgt en verzint een leugen dat Jacques hem heeft aangerand. Dit zorgt voor een definitief einde tussen Jacques en Judith.

Jacques verliest door de beschuldiging zijn job. Frank helpt hem uit de nood en begint zo bij De Kabouters waar hij administratief werk doet.

Jacques ontmoet Sam en Tim

Meer Jacques...

Oh nee: wat heeft Jacques nog met Rosa gedaan?

Thuis
Heeft Jacques voor zijn dood nog één laatste wapenfeit gepleegd? Het eindbeeld voorspelt weinig goeds: Rosa is in paniek en zit gevangen, maar waar?

9 vragen waarmee we achterblijven na de finale

Thuis
Wat een spanning, maar ook zo ontzettend veel liefde! De Thuisfinale zit erop. Met deze 9 vragen gaan we de zomer in.

Het einde van Jacques: dit schot zag hij niet komen

Thuis
Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen door een schot van Tim.

De politie weet waar Jacques is!

Thuis
Goed nieuws voor Judith: de politie weet welke patiënt haar als laatste heeft opgeroepen. Wil dit zeggen dat de redding van Judith nabij is? Fingers crossed...

Kan Judith zo ontsnappen aan Jacques?

Thuis
Jacques heeft Judith nodig om de kogel in zijn rug te verwijderen. Dit brengt Judith in een unieke positie. Vindt ze een manier om aan Jacques te ontsnappen?

Radeloze Judith smeekt Jacques: "Niet doen!"

Thuis
Jacques heeft Judith gegijzeld. Hij wil dat ze de schotwonde dichtnaait. Maar wat als Judith dit niet kan? Hoelang gaat hij haar gegijzeld houden?

Exclusieve preview: Overleeft Judith de ontvoering van Jacques?

Thuis
Jacques heeft Judith te pakken. Wat wil hij van haar? Kan de politie Judith op tijd terugvinden of wordt zij zijn volgende prooi?

Judith loopt recht in de val van Jacques

Thuis
Niet Rosa noch Waldek maar wel Judith komt terecht in de gevaarlijke handen van Jacques. Hij heeft ingebroken bij een patiënt en lokt Judith naar hem.

Wordt de schotwonde de doodsteek voor Jacques?

Thuis
Nu de politie zijn camionette heeft gevonden, is Jacques ondergedoken op een nieuwe plaats. Waar hangt hij uit? En hoelang kan hij nog verder met die wonde?

Jacques laat een eerste steek vallen

Thuis
De politie heeft de gestolen camionette van Jacques gevonden met al zijn spullen erin. Jacques ziet alles gebeuren en baalt. Iemand moet hem toch opmerken nu?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU