Spring naar inhoud

Welkom Francesca Vanthielen!

Francesca Vanthielen zal een gastrol vertolken in Thuis. Tegen het einde van het seizoen is ze de eerste keer te zien op tv.

Heel veel kunnen we nog niet prijsgeven over de rol die ze zal vertolken. De opnames zijn nog niet van start gegaan, maar Francesca zal zeker goed ontvangen worden op de set.

"Over de inhoud van de rol of het personage gaan we nog niets prijsgeven, enkel dat het personage dat Francesca zal spelen tegen het einde van dit seizoen te zien zal zijn", vertelt Thuis-producer Hans Roggen. "En uiteraard zijn we als blij haar te mogen verwelkomen als THUIScollega."

Francesca: "De makers van Thuis hebben me inderdaad gevraagd om dit voorjaar een kleine gastrol te vertolken. Het is nog veel te vroeg om er iets meer over te kunnen vertellen. Maar het feit dat ik naast Leah Thys op de set kan staan, maakt het iets om naar uit te kijken. Dat maakt dit voor mij de cirkel rond: Leah was degene die mijn enorm gesteund en geholpen heeft bij mijn auditie aan de Mountview Theatre School in Londen. En straks samen in Thuis."

geschreven op 19 februari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU