Spring naar inhoud

Waw! Nu al 1 miljoen Thuis-starts op VRT NU

Wow, januari 2020 is nog niet voorbij en jullie hebben nu al 1 miljoen keer een aflevering van Thuis gestart op VRT NU. Een nieuw record!

Dinsdag 28 januari 2020 rond 17.30 uur werd de 1.000.000ste aflevering van Thuis van 2020 gestart op VRTnu.be, het streaming platform van de VRT.

En zo hebben we meteen een nieuw record op de teller. Vorig jaar werd pas 4 dagen later (op 1 februari 2019) die kaap van 1 miljoen videostarts van Thuis gehaald. In het hele jaar 2019 werd er meer dan 10 miljoen keer op de play-knop gedrukt voor een aflevering van Thuis.

Ook op tv blijft Thuis scoren

Naast deze grote schare, trouwe streamers via VRT NU zijn er ook nog de 1.246.355 trouwe kijkers die dagelijks hun favoriete tv-programma volgen op tv (CIM live+7, 4+, in 2019).

"Wie beweert dat lineaire televisie dood is, negeert de realiteit", zegt producer Hans Roggen. "Goede programma's komen bovendrijven en weten alle Vlamingen voor het scherm te kluisteren. Thuis is een programma waar samen naar gekeken wordt:* letterlijk samen in de zetel met het gezin of digitaal samen praten in één van de vele Whatsapp- of Facebookgroepjes die over Thuis gaan."

"Met ons dagelijkse verhaal bereiken we jong en oud en iedereen die daartussen zit en dit zowel op televisie als online via streaming en via onze sociale mediakanalen op Facebook en Instagram. De polsslag van Vlaanderen voel je elke dag in Thuis."

geschreven op 29 januari 2020
VRTNU VRTNU VRTNU