Spring naar inhoud

Wat is er gebeurd met Waldek? Ontdek hier de antwoorden

Nog even wachten en we weten eindelijk wat er is gebeurd met Waldek. Al lijken jullie het antwoord op deze vraag eigenlijk al te weten ...

We schreven onlangs een wedstrijd uit waarin jullie een parachutesprong konden winnen én een unieke figuratie in THUIS. Om deel te nemen moesten jullie eerst het antwoord geven op de vraag wat er nu eigenlijk is gebeurd met Waldek.

Aangezien er zoveel geweldige voorspellingen werden ingestuurd, willen we jullie deze selectie niet onthouden.

En wie weet zit het juiste antwoord er wel tussen ...

Beginnen doen we met de voorspelling van Kiama S., die met haar theorie rond Luc is uitgeroepen tot winnares van de wedstrijd. Proficiat!

Het was Luc! Luc speelde al die tijd toneel en neemt nu wraak op Waldek. Hij heeft Waldek ontvoerd om in de plaats van zijn nietsvermoedende broer Frank, wraak te nemen. Waldek heeft Frank veel te hard gekwetst en daar mag hij niet zomaar mee wegkomen, aldus dat vindt Luc. Broederliefde!

Of moeten we het eerder in de richting van Annelies C. zoeken en heeft Paulien er iets mee te maken?

Paulien heeft Waldek ontvoerd omdat hij haar mama zo gekwetst heeft. Paulien is net als Julia mentaal instabiel en toont haar mama waar ze Waldek heeft opgesloten. Door Waldek zo toegetakeld te zien, komt Julia bij zinnen en helpt ze hem te ontsnappen. Paulien draait de gevangenis in en Waldek geniet van zijn herwonnen vrijheid door extreme sporten te gaan doen, waarvoor jullie nu een stuntman/vrouw zoeken! #tochwelgoedgevondenvanmezelf

Al zou deze voorspelling van Nele P. ook wel kunnen kloppen natuurlijk ...

Volgens mij zit Mayra hier achter. Ik denk dat ze het kind liever voor zichzelf houdt, waardoor ze Waldek uit de weg wil ruimen. We weten allemaal dat ze soms wel eens rare kronkels kan hebben en gemeen uit de hoek kan komen om haar doel te bereiken. Op die bewuste avond aan het kanaal zal Waldek haar waarschijnlijk gebeld hebben om te zeggen wat er gebeurd is en gevraagd hebben of ze hem kon komen halen. Daarin zag ze waarschijnlijk haar kans om hem te doen verdwijnen.

Of zitten Simonne en Julia er voor iets tussen? De theorie van Babette M. doet alvast uitschijnen van wel:

Julia heeft Waldek van een berg door de bossen geduwd daarom dat hij volstaat met blauwe plekken en schaafwoden. Op het einde van de seizoensfinale is het niet Julia die binnenkomt in het kelderkamertje waar Waldek vastzit, maar het is Simonne!!! Eigenlijk spannen ze samen tegen Waldek omdat hij ze allebei gekwetst heeft (omdat hij eerst met Simonne was maar daarna ook met Mayra) en bovendien zit hij ook nog opgesloten in de kelder van Simonne en Frank. Frank weet hier natuurlijk niets van maar ontdekt wel in het volgende seizoen dat hij daar opgesloten zit...

Volgens Pieter O. is het overduidelijk: Donald heeft het gedaan!

Hij is door de FBI opgepakt toen hij langs het water lag en wordt nu vastgehouden door Trump omdat hij wil weten of de koekjes van Julia ook geëxporteerd kunnen worden naar Noord-Korea.

Of toch maar Beata samen met Mayra, zoals Joeri VdB. vermoedt?

Waldek is gegijzeld door zijn zus Beata, omdat hij niet bij haar in Polen bleef, Beata smeed een complot met Mayra, die laatste heeft geld gekregen van Marianne in verband met Sandrine, en wil hiermee naar het buitenland reizen samen met haar kind. Waldek staat hierdoor in de weg. Na dit spannende vervolg komen we te weten dat Mayra en Beata eigenlijk zussen zijn, dus is Mayra zonder het medeweten van Waldek ook zijn zus, wat ernstige gevolgen kan hebben voor hun kind. Net op het moment dat Beata de trekker wil overhalen, komt Rosa binnen en ze slaat Beata en Mayra neer en redt hierdoor Waldek. Waldek is Rosa zo dankbaar dat hij en Rosa terug een koppel worden.

Misschien is Waldek helemaal niet ontvoerd? Erin H. heeft er zo zijn eigen mening over ...

Waldek heeft iedereen doen blijken dat hij verdronken is, maar is er stiekem vandoor gegaan met al het geld van de Kabouters en naar Ibiza vertrokken. Hij heeft ook nog een brief achtergelaten voor Simonneke om haar te vragen om naar hem te komen.

Tessa V.P. sluit een wonder niet uit ... Zou het echt kunnen, een identieke tweelingzus van Yvette?

Yvette heeft op wonderbaarlijke wijze een identieke tweelingzus die Waldek heeft ontvoerd. Waldek heeft de laatste wens van Yvette niet gerespecteerd en moet nu op de blaren zitten.

Al mogen we deze theorie van Liene R. natuurlijk niet uitsluiten!

Helemaal niets, hij zit gewoon ergens te chillen met Julia. En te lachen hoe leuk het is om creepy te zijn.

Of toch Frank en Simonne, zoals Celine G. vermoedt?

Waldek werd gevonden en meegenomen door Frank en Simonne die nu samen een gangsterbende hebben opgericht en onder één hoedje spelen met Julia. Waldek zal niet sterven, maar afzien. En Tim zal als een grote held binnenkomen en alles oplossen!

Het échte antwoord komen jullie te weten vanaf maandag 28 augustus, wanneer het nieuwe seizoen van THUIS start op Eén.

Elke weekdag vanaf 20.10u, zoals gewoonlijk! Tot dan?

geschreven op 21 augustus 2017
VRTNU VRTNU VRTNU