Spring naar inhoud

"Wat als ik dood ga?"

Na het slechte nieuws over zijn mislukte chemo, lucht Bob zijn hart bij dokter Judith. Zijn strijdlust is even op en hij verliest de hoop.

Dit al gezien?

Lowies geheime project is klaar voor de wereld

Thuis
Lowie heeft de hele nacht doorgewerkt om de laatste hand te leggen aan zijn geheime project. Dames en heren, hou je vast voor de Bobot!

Judith betrapt Bob in het holst van de nacht

Thuis
Judith wordt in het midden van de nacht wakker en gaat naar beneden. Daar betrapt ze Bob, wat doet hij zo vroeg al op?

Geldproblemen bij Boowie

Thuis
Tania en Bob maken een stand-van-zaken op over de financiële toestand van Boowie. Helaas is die niet zo rooskleurig. Er wordt zelfs geopperd Simonne te ontslaan

Bob en Tamara nemen afscheid

Thuis
Omdat Bob het drukke chaotische leven tijdens zijn behandeling niet goed aankan, beslist hij even bij dokter Judith te gaan wonen.

Bob breekt bij Judith

Thuis
Leo Junior is ziek en het wordt Bob allemaal even te veel. Door zijn ziekte kan hij niet eens voor zijn eigen zieke kind zorgen.

Bob voelt zich niet goed thuis

Thuis
Doordat Bob volop in zijn behandeling zit, is hij hypergefocust op hygiëne. Helaas is dat in een huis met Lowieke en Dries niet zo makkelijk.

"Ik wil alleen een kind als het met u is"

Thuis
Bob heeft Tamara zijn toestemming gegeven om zijn zaad te gebruiken als hij zou sterven. Tamara ontdekt dit en wordt heel emotioneel.

Bob ziet af na zijn eerste chemo

Thuis
Met Tamara, Dries en zijn Boowie-collega's heeft Bob een topteam achter zich. Die steun doet deugd, maar kanker blijft afzien. De eerste chemo valt Bob zwaar.

Oef, een lichtpuntje voor Bob

Thuis
Bob en Tamara mogen langsgaan bij dokter Judith. Ze heeft nieuws over de onderzoeken rond zijn kanker. Bob en Tamara krijgen weer hoop.

Bob leert dokter Amrani kennen: "Zeg maar Nora"

Thuis
Bob maakt kennis met dokter Amrani, de hematoloog die hem zal begeleiden in de behandeling van zijn kanker. Voor praatjes is Bob niet gekomen, hij wil feiten.
geschreven op 06 april 2021
VRTNU VRTNU VRTNU