Spring naar inhoud

Viv Van Rooy

Viv Van Rooy wordt gespeeld door Lynn Van den Broeck. We leren haar kennen als klasgenoot van Joren. Ze zit als enige vrouw in het zevende jaar. Het eerste groepswerk van het nieuwe schooljaar maakt ze samen met Joren.

Meer Viv...

Iedereen lid van 'De Thuisploeg' op VRT NU

Thuis
Vanaf vrijdag 4 juni tot en met de dag van de seizoensfinale presenteren Lynn Van den Broeck en Raf Janssen een uniek na-praatprogramma De Thuisploeg.

Dan toch: Lowie wint zijn Viv'ke terug

Thuis
Echte liefde wint altijd zeker? Lowie en Viv kiezen opnieuw voor elkaar... met dank aan Emma en Jef. Partnerruil in de Ardennen? Been there, done that!

"Ik stop! Ik durf niet meer!"

Thuis
Tijdens de kampeertrip van Jef, Lowie, Emma en Viv, gaat het viertal klimmen. Dat verloopt niet zoals Lowie gepland had.

En plots verliest Lowie zijn evenwicht...

Thuis
Lowie steekt niet onder stoelen of banken dat hij niet van klimmen houdt. Toch ging hij het avontuur aan, maar loopt het wel goed af?

Viv troost Lowie met een kus

Thuis
Lowie is ontroostbaar nadat hij ontdekte dat Bob en Tania hun eigen bedrijf Boowie willen doorverkopen. Er is maar één ding dat de tranen kan stoppen: een kus.

KIPPENVEL: Viv zingt voor Bob & Tamara

Thuis
Tamara verrast bob met een etentje in hun persoonlijk restaurant "Chez Nous". En dat is nog niet alles: als kers op de taart brengt Viv een wondermooie ballade.

Hoezo, Viv heeft een lief?

Thuis
Lowie laat merken dat hij nog gevoelens heeft voor Viv. Helaas moet ze dringend door, want ze moet naar haar lief. Viv, een lief?!

Lowie lucht zijn hart bij Viv

Thuis
Roxanne is dood teruggevonden, Bob sukkelt met zijn kanker en Boowie doet het ook absoluut niet goed. Het was niet Lowie zijn beste week.

Lowie breekt bij Viv

Thuis
Viv is zo ontzettend boos op Lowie en gooit een emmer water over hem heen. Lowie kan het allemaal niet meer aan en breekt.

Lowie krijgt op zijn doos van Viv

Thuis
Lowie komt thuis na zijn opname in het ziekenhuis door een overdosis. Viv ziet hem en zet hem op zijn plaats.
geschreven op 20 september 2019
VRTNU VRTNU VRTNU