Spring naar inhoud

Top nieuws! Thuis komt met de podcast 'Ik, Karin'

We laten jullie ook nu niet los! Hoewel Thuis onverwachts vroeger verdween op tv door de coronacrisis, kan je vanaf volgende week maandag (25 mei) opnieuw elke dag een stukje Thuis beleven via onze podcast 'Ik, Karin' die ook elke weekdag te horen is bij De Madammen op Radio 2.

In Ik, Karin zal je het veelbesproken personage Karin Baert nog beter leren kennen dan op tv. 25 afleveringen lang kruip je mee in de ziel van Karin: advocate, ex van Tom, moeder van Kobe, maar volgens velen de grootste feeks van Thuis. Wie is Karin Baert? En waarom is ze geworden wie ze is?

Hoewel Karin niet bepaald een goeie indruk naliet op het einde van het 25ste seizoen, leefden jullie massaal mee met haar. Om jullie niet thuisloos achter te laten tot na de zomer, willen we op dat begrip en medeleven dieper ingaan en een unieke kijk geven in de ziel van een straffe vrouw.

Het enthousiasme zit snor!

“Ik vind het super dat ik weer in de huid kan kruipen van Karin, want ik heb haar de voorbije weken serieus gemist! We hopen dat we zo het wachten voor de kijkers toch wat draaglijker kunnen maken."

Kadèr Gürbüz
Kadèr Gürbüz
<

Zoals je ziet, staat er een wand tussen Ben en Kadèr. Een mooi voordeel van opnames in een audiostudio, want de afstand en de wanden zijn er sowieso zodat de klank van de ene acteur niet tot de micro van de andere kan. Handig in deze coronatijden!

'Opgestaan' uit de dood

Naast Kadèr Gürbüz zal ook Ben Van Ostade te horen zijn in de podcast als Steven Lambrechts. Een onverwachts extraatje aangezien Steven in Thuis voor euthanasie koos:

"Ik had nooit kunnen denken dat ik nog met Ben als Steven zou samenwerken. Echt een ongelofelijk leuke verrassing dit! Je ziet maar: in een soap zijn er nooit zekerheden. Doden kunnen altijd terugkeren."

Kadèr Gürbüz
Kadèr Gürbüz
<

Ook Sid Van Oerle en Tina Maerevoet zullen opduiken in de podcast als Kobe en Paulien.

Ben en Kadèr hebben intussen de eerste opnames achter de rug

"Ik ben héél blij dat ik even uit de dood ben opgestaan en nog eens een jonge gast van 27 mag zijn! Het is plezant om via deze podcast terug te gaan naar het begin van Karin en Steven op de universiteit. Echt geweldig om nog eens in de huid te kruipen van die verliefde, jonge gast!"

Ben Van Ostade
Ben Van Ostade
<

Waar kan je 'Ik, Karin' beluisteren?

Vanaf maandag 25 mei kan je elke dag om 11.10 uur een nieuwe aflevering van 5 minuten beluisteren op één.be en op alle gebruikelijke podcastkanalen (Spotify, iTunes en Google Podcasts).

Luister je liever wat langer? Geen probleem! Elke vrijdagochtend delen we de dagafleveringen als een gebundeld weekverhaal van 25 minuten.

Ik, Karin zal ook elke weekdag te horen zijn bij De Madammen op Radio 2 als audio-fictie en meteen daarna in de app van Radio 2.

Let the countdown begin!

Ook op MNM zal je binnenkort audio-fictie met Thuis-personages kunnen beluisteren. Meer informatie hierover volgt later!

geschreven op 19 mei 2020
VRTNU VRTNU VRTNU