Spring naar inhoud

Tim Cremers

Tim is sportief en leeft zich graag uit in allerlei sporten. Het studeren wil maar niet vlotten omdat hij moeilijk kan stilzitten. Daarom besluit hij naar de politieschool te gaan. Wanneer hij de kans krijgt om hogerop te geraken, maakt hij een beroepsfout. Hij kan zijn promotie dus vergeten.

Hij wordt verliefd op Femke, ondanks haar verleden. Het vergt heel wat inzet, maar hij weet haar uiteindelijk toch voor zich te winnen. Hij ziet haar zo graag dat hij haar ten huwelijk vraagt. Femke weigert en biecht haar one-nightstand op met Peter. Na een stevige ruzie wil Tim Femke nog een kans geven, maar dan ontdekt hij dat Femke zwanger is.

Tim probeert Femke uit zijn gedachten te zetten wat maar moeilijk lukt. Na enkele avontuurtjes leert hij Sam kennen en al snel brengt zij stabiliteit in zijn leven.

Tim wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Hij zet z'n eigen leven op het stel om Emma te redden.

Tim wil graag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open, omdat ze zelf geadopteerd is. Sam raakt onverwachts zwanger en ze besluiten het kindje te houden. Op kerstavond van 2015 worden Sam en Tim de trotse ouders van Hannah.

Wanneer de broer van Sam, Bill, plots komt opdagen met een alcoholverslaving, komt zijn zoon inwonen bij Sam en Tim. Met Joren blijkt het eerst niet altijd makkelijk, maar al gauw ziet Joren in Tim een tweede papa. Zelf wanneer Sam een tijdje bij haar zieke moeder intrekt, blijft de band tussen Joren en Tim sterk.

Meer Tim...

Dit is de winnaar van de #Leocup!

Thuis
Eindelijk is het zover, de winnaar van de Leocup is bekend!

De #Leocup is begonnen!

Thuis
De eerste match van de Leocup is gespeeld! Simonne kwam uit tegen Eddy. Ook Sam en Frank staan tegenover elkaar.

Het einde van Jacques: dit schot zag hij niet komen

Thuis
Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen door een schot van Tim.

De politie weet waar Jacques is!

Thuis
Goed nieuws voor Judith: de politie weet welke patiënt haar als laatste heeft opgeroepen. Wil dit zeggen dat de redding van Judith nabij is? Fingers crossed...

Thilly hoort de gruwelijke waarheid over Jacques

Thuis
Hij dacht niet dat Rosa en Waldek het nog zouden kunnen navertellen, maar door zijn bekentenis heeft Jacques eindelijk de waarheid onthuld over Thilly.

Heeft Jacques Rosa en Waldek ontvoerd?

Thuis
Het sms-verkeer van Pauliens verdwenen gsm bewijst één ding: Jacques heeft Rosa en Waldek in zijn greep. Het politieonderzoek kan beginnen.

"Ik denk dat Jacques in de buurt is"

Thuis
Paulien doet eindelijk wat ze al lang had moeten doen: naar de politie stappen. Jacques is waarschijnlijk minder ver weg dan iedereen denkt...

"Ik wil niet dat er nog meer slachtoffers vallen"

Thuis
Dieter is gefrustreerd na een telefoontje met de Spaanse politie.

Maakte Jacques zijn vierde slachtoffer?

Thuis
Na Jasper, Roxanne en de man van Reinhilde is er alweer een nieuw verdacht overlijden gesignaleerd.

"Hij is weg"

Thuis
Lexi moet aan Dieter en Tim het slechte nieuws over Jacques vertellen.
geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU