Spring naar inhoud

Tim Cremers

Tim is sportief en leeft zich graag uit in allerlei sporten. Het studeren wil maar niet vlotten omdat hij moeilijk kan stilzitten. Daarom besluit hij naar de politieschool te gaan. Wanneer hij de kans krijgt om hogerop te geraken, maakt hij een beroepsfout. Hij kan zijn promotie dus vergeten.

Hij wordt verliefd op Femke, ondanks haar verleden. Het vergt heel wat inzet, maar hij weet haar uiteindelijk toch voor zich te winnen. Hij ziet haar zo graag dat hij haar ten huwelijk vraagt. Femke weigert en biecht haar one-nightstand op met Peter. Na een stevige ruzie wil Tim Femke nog een kans geven, maar dan ontdekt hij dat Femke zwanger is.

Tim probeert Femke uit zijn gedachten te zetten wat maar moeilijk lukt. Na enkele avontuurtjes leert hij Sam kennen en al snel brengt zij stabiliteit in zijn leven.

Tim wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Hij zet z'n eigen leven op het stel om Emma te redden.

Tim wil graag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open, omdat ze zelf geadopteerd is. Sam raakt onverwachts zwanger en ze besluiten het kindje te houden. Op kerstavond van 2015 worden Sam en Tim de trotse ouders van Hannah.

Wanneer de broer van Sam, Bill, plots komt opdagen met een alcoholverslaving, komt zijn zoon inwonen bij Sam en Tim. Met Joren blijkt het eerst niet altijd makkelijk, maar al gauw ziet Joren in Tim een tweede papa. Zelf wanneer Sam een tijdje bij haar zieke moeder intrekt, blijft de band tussen Joren en Tim sterk.

Meer Tim...

Britney heeft een officiële klacht aan haar been

Thuis
De politie wil Britney ondervragen nu er een officiële klacht is ingediend na de vechtpartij op school. Vertelt Britney eindelijk wat er echt gebeurd is?

Volgende week in THUIS

Thuis
Nancy moet halsoverkop vertrekken en is radeloos; zelfs Dieter weet niet hoe hij haar kan helpen. Kobe probeert Paulien zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

Jasper heeft bekend!

Thuis
Tim krijgt dan toch een bekentenis van Jasper.

Bekent Jasper de moord op Frederieke?

Thuis
Jasper is opnieuw opgepakt na zijn aanval op Thilly. Kan Tim hem de moord op Frederieke doen bekennen?

Politie kan Thilly net op tijd redden uit de klauwen van Jasper

Thuis
Jasper is razend op Thilly. Viv en Joren lijken net op tijd om haar te redden, maar dan verliest Jasper zichzelf op Joren. Gelukkig hadden ze de politie gebeld.

"Hij gaat hiermee wegkomen hé?"

Thuis
Karin en Tom hebben nieuws voor Thilly en Waldek. Het is niet waarop ze hadden gehoopt.

"Ik weet dat ik te ver ben gegaan"

Thuis
Adil wordt verdacht van de moord op Frederieke. Hij geeft toe aan de politie dat het inderdaad tot een schermutseling is gekomen in de voorraadkamer...

Adil moet mee met de politie

Thuis
Tim en Lexi kloppen aan bij Waldek. Adil wordt verdacht van de moord op Frederieke. Hij moet mee naar het bureau.

Adil kreeg dikke ruzie met Frederieke

Thuis
Er is op oudejaarsavond blijkbaar nog veel meer gebeurd tussen Adil en Frederieke met een flinke ruzie tot gevolg... Wat heeft Adil gedaan?

Heeft Adil iets te maken met de moord op Frederieke?

Thuis
Sam vertelt Tim over de ruzie tussen Adil en Lowie. Tim denkt er het zijne van... Heeft Adil iets te maken met de moord op Fredrieke?
geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU