Spring naar inhoud

Tim Cremers

Tim is sportief en leeft zich graag uit in allerlei sporten. Het studeren wil maar niet vlotten omdat hij moeilijk kan stilzitten. Daarom besluit hij naar de politieschool te gaan. Wanneer hij de kans krijgt om hogerop te geraken, maakt hij een beroepsfout. Hij kan zijn promotie dus vergeten.

Hij wordt verliefd op Femke, ondanks haar verleden. Het vergt heel wat inzet, maar hij weet haar uiteindelijk toch voor zich te winnen. Hij ziet haar zo graag dat hij haar ten huwelijk vraagt. Femke weigert en biecht haar one-nightstand op met Peter. Na een stevige ruzie wil Tim Femke nog een kans geven, maar dan ontdekt hij dat Femke zwanger is.

Tim probeert Femke uit zijn gedachten te zetten wat maar moeilijk lukt. Na enkele avontuurtjes leert hij Sam kennen en al snel brengt zij stabiliteit in zijn leven.

Tim wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Hij zet z'n eigen leven op het stel om Emma te redden.

Tim wil graag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open, omdat ze zelf geadopteerd is. Sam raakt onverwachts zwanger en ze besluiten het kindje te houden. Op kerstavond van 2015 worden Sam en Tim de trotse ouders van Hannah.

Wanneer de broer van Sam, Bill, plots komt opdagen met een alcoholverslaving, komt zijn zoon inwonen bij Sam en Tim. Met Joren blijkt het eerst niet altijd makkelijk, maar al gauw ziet Joren in Tim een tweede papa. Zelf wanneer Sam een tijdje bij haar zieke moeder intrekt, blijft de band tussen Joren en Tim sterk.

Meer Tim...

Exclusieve preview: kijk binnen in het nieuwe kantoor van Tim en Dieter

Thuis
Onze agenten Tim en Dieter hebben een nieuw politiekantoor en dat stellen ze met veel trots aan jullie voor, nog voor het op tv geweest is.

Hier is de brand ontstaan

Thuis
Tim heeft meer informatie over de brandexpertise. Daaruit blijkt dat de brand wel degelijk is ontstaan aan de elektriciteitskast...

Een avond om nooit meer te vergeten

Thuis
Sam en Tim komen bij Frank en Simonne de verkoop van hun huis vieren. Frank heeft extra veel moeite gedaan om er een onvergetelijke avond van te maken.

"Ge leeft maar één keer, pak wat erin zit"

Thuis
Dieter spreekt uit waarvan hij stiekem droomt. Tim staat paraat met goeie raad. Zien we Dieter binnenkort weer bij de politie?

Krijgt de grote achtervolging een happy end?

Thuis
Tim en Lexi zetten de achtervolging in op Didier en Isabel. Kunnen ze het koppel eindelijk in de boeien slaan? En wat met Eddy? Komt alle hulp te laat?

Dit is Thuis

Thuis
Zoveel spanning en actie, zoveel romantiek en liefde! Thuis, dat is een stevige cocktail van vanalles bij elkaar. Dit is Thuis. Daarom kijken wij naar Thuis.

Simonne beseft het: dit is niet normaal

Thuis
Simonne kan Frank nog altijd niet bereiken. Ze voelt dat er meer aan de hand is. Wanneer ze de ambulance ziet, weet ze het zeker: er is iets met Frank.

Ontvoerde Robin kan Tom bellen

Thuis
Karin wil er zijn voor Tom, maar hij wil haar niet. Ze gaan van het ene uiterste in het andere. Vlak erna krijgt Tom telefoon: Robin! Is de redding nabij?

Waldek zit in slechte papieren

Thuis
De verklaring van Waldek zorgt voor problemen. De politie doet een huiszoeking. Thilly is not amused. Twijfelt ze aan zijn onschuld?

Lexi weet wie Jasper heeft vermoord

Thuis
Voor Lexi is de moord op Jasper niet langer een mysterie. Het is duidelijk wie hem om het leven heeft gebracht en waarom. Is Tim ook zo overtuigd?
geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU