Spring naar inhoud

Tim Cremers

Tim is sportief en leeft zich graag uit in allerlei sporten. Het studeren wil maar niet vlotten omdat hij moeilijk kan stilzitten. Daarom besluit hij naar de politieschool te gaan. Wanneer hij de kans krijgt om hogerop te geraken, maakt hij een beroepsfout. Hij kan zijn promotie dus vergeten.

Hij wordt verliefd op Femke, ondanks haar verleden. Het vergt heel wat inzet, maar hij weet haar uiteindelijk toch voor zich te winnen. Hij ziet haar zo graag dat hij haar ten huwelijk vraagt. Femke weigert en biecht haar one-nightstand op met Peter. Na een stevige ruzie wil Tim Femke nog een kans geven, maar dan ontdekt hij dat Femke zwanger is.

Tim probeert Femke uit zijn gedachten te zetten wat maar moeilijk lukt. Na enkele avontuurtjes leert hij Sam kennen en al snel brengt zij stabiliteit in zijn leven.

Tim wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Hij zet z'n eigen leven op het stel om Emma te redden.

Tim wil graag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open, omdat ze zelf geadopteerd is. Sam raakt onverwachts zwanger en ze besluiten het kindje te houden. Op kerstavond van 2015 worden Sam en Tim de trotse ouders van Hannah.

Wanneer de broer van Sam, Bill, plots komt opdagen met een alcoholverslaving, komt zijn zoon inwonen bij Sam en Tim. Met Joren blijkt het eerst niet altijd makkelijk, maar al gauw ziet Joren in Tim een tweede papa. Zelf wanneer Sam een tijdje bij haar zieke moeder intrekt, blijft de band tussen Joren en Tim sterk.

Meer Tim...

Opnieuw een doorbraak voor Dieter en Tim

Thuis
Na de ondervraging van Rosa komen Tim en Dieter eindelijk tot een doorbraak. Gaan ze Jacques eindelijk kunnen klissen?

Rosa begint te twijfelen aan Jacques

Thuis
Dieter en Tim hebben nog enkele vragen voor Rosa. Hoe langer de ondervraging over haar relatie met Jacques loopt, hoe meer Rosa begint te twijfelen.

Ruuuustig, Didi! Rustig!

Thuis
Reinhilde kan aan de telefoon perfect uitleggen waarom ze geld stortte naar Jacques. Dieter vertrouwt het zaakje niet en vliegt uit.

Een belangrijk telefoontje voor Tim!

Thuis
Tim en Dieter zetten in het onderzoek naar de moord op Jasper en Roxann, nu volop in op Jacques. De eerste stap die ze daarin zetten, is Reinhilde opsporen.

Tim heeft een mankementje

Thuis
Sam spreekt Hannah eerlijk aan over het mankementje van haar papa. Is het talent van Tim opgebruikt of loopt Sam te hard van stapel?

Slecht nieuws voor Tim, Dieter en Lexi

Thuis
Wat? De substituut van de politie heeft beslist Tim, Dieter en Lexi van het onderzoek te halen. Stopt het onderzoek naar de moord op Jasper nu? En Jacques dan?

Tim is klaar voor een wilde nacht

Thuis
Sam vindt Joren en Emma een saai koppel, precies zoals zij en Tim. Die laatste is het daar absoluut niet mee eens en is klaar om de avond wat pikanter te maken.

Roxanne is dood

Thuis
Er wordt een uitgebrand voertuig gevonden en Tim en Dieter worden onmiddellijk opgeroepen. Het slachtoffer blijkt niemand minder dan Roxanne te zijn.

Jacques luistert Tim en Dieter af

Thuis
Dieter en Tim overlopen in De Withoeve na een lange drukke dag het onderzoek naar de moord van Jasper. Helaas voor hen, luistert de dader Jacques mee.

Politie onderzoekt het spoor van Roxanne

Thuis
Na de verhoring van Roxanne onderzoekt de politie een nieuw spoor. Waarom ging Jasper langs bij ACE? Met wie had hij daar een afspraak? Met Thilly?
geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU