Spring naar inhoud

Tim Cremers

Tim is sportief en leeft zich graag uit in allerlei sporten. Het studeren wil maar niet vlotten omdat hij moeilijk kan stilzitten. Daarom besluit hij naar de politieschool te gaan. Wanneer hij de kans krijgt om hogerop te geraken, maakt hij een beroepsfout. Hij kan zijn promotie dus vergeten.

Hij wordt verliefd op Femke, ondanks haar verleden. Het vergt heel wat inzet, maar hij weet haar uiteindelijk toch voor zich te winnen. Hij ziet haar zo graag dat hij haar ten huwelijk vraagt. Femke weigert en biecht haar one-nightstand op met Peter. Na een stevige ruzie wil Tim Femke nog een kans geven, maar dan ontdekt hij dat Femke zwanger is.

Tim probeert Femke uit zijn gedachten te zetten wat maar moeilijk lukt. Na enkele avontuurtjes leert hij Sam kennen en al snel brengt zij stabiliteit in zijn leven.

Tim wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Hij zet z'n eigen leven op het stel om Emma te redden.

Tim wil graag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open, omdat ze zelf geadopteerd is. Sam raakt onverwachts zwanger en ze besluiten het kindje te houden. Op kerstavond van 2015 worden Sam en Tim de trotse ouders van Hannah.

Wanneer de broer van Sam, Bill, plots komt opdagen met een alcoholverslaving, komt zijn zoon inwonen bij Sam en Tim. Met Joren blijkt het eerst niet altijd makkelijk, maar al gauw ziet Joren in Tim een tweede papa. Zelf wanneer Sam een tijdje bij haar zieke moeder intrekt, blijft de band tussen Joren en Tim sterk.

Meer Tim...

De memorabele tango van Sam, Tim én Bob

Thuis
De eerste tangoles van Sam en Tim is een wisselend succes, maar de slotfase is sowieso on-ver-ge-te-lijk!

Heeft Reinhilde Marianne aangereden?

Thuis
Dries heeft de politie verteld dat Reinhilde heel jaloers reageerde op zijn slecht nieuws. Heeft ze wraak genomen op Marianne? Tim en Lexi willen meer weten...

Tim weet meer over het lot van Eddy

Thuis
De politie komt opnieuw langs voor Britney. Tegelijk krijgt Tim telefoon over Eddy. Zal hij thuis mogen blijven of wacht een nieuwe gevangenisstraf?

Moet Eddy terug naar de gevangenis?

Thuis
Eddy heeft een helse schrik dat hij opnieuw naar de gevangenis moet. Het onrechtvaardigheidsgevoel is groot bij Angèle: hij is juist een held!

Britney heeft een officiële klacht aan haar been

Thuis
De politie wil Britney ondervragen nu er een officiële klacht is ingediend na de vechtpartij op school. Vertelt Britney eindelijk wat er echt gebeurd is?

Jasper heeft bekend!

Thuis
Tim krijgt dan toch een bekentenis van Jasper.

Bekent Jasper de moord op Frederieke?

Thuis
Jasper is opnieuw opgepakt na zijn aanval op Thilly. Kan Tim hem de moord op Frederieke doen bekennen?

Politie kan Thilly net op tijd redden uit de klauwen van Jasper

Thuis
Jasper is razend op Thilly. Viv en Joren lijken net op tijd om haar te redden, maar dan verliest Jasper zichzelf op Joren. Gelukkig hadden ze de politie gebeld.

"Hij gaat hiermee wegkomen hé?"

Thuis
Karin en Tom hebben nieuws voor Thilly en Waldek. Het is niet waarop ze hadden gehoopt.

"Ik weet dat ik te ver ben gegaan"

Thuis
Adil wordt verdacht van de moord op Frederieke. Hij geeft toe aan de politie dat het inderdaad tot een schermutseling is gekomen in de voorraadkamer...
geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU