Spring naar inhoud

Tim Cremers

Tim is sportief en leeft zich graag uit in allerlei sporten. Het studeren wil maar niet vlotten omdat hij moeilijk kan stilzitten. Daarom besluit hij naar de politieschool te gaan. Wanneer hij de kans krijgt om hogerop te geraken, maakt hij een beroepsfout. Hij kan zijn promotie dus vergeten.

Hij wordt verliefd op Femke, ondanks haar verleden. Het vergt heel wat inzet, maar hij weet haar uiteindelijk toch voor zich te winnen. Hij ziet haar zo graag dat hij haar ten huwelijk vraagt. Femke weigert en biecht haar one-nightstand op met Peter. Na een stevige ruzie wil Tim Femke nog een kans geven, maar dan ontdekt hij dat Femke zwanger is.

Tim probeert Femke uit zijn gedachten te zetten wat maar moeilijk lukt. Na enkele avontuurtjes leert hij Sam kennen en al snel brengt zij stabiliteit in zijn leven.

Tim wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Hij zet z'n eigen leven op het stel om Emma te redden.

Tim wil graag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open, omdat ze zelf geadopteerd is. Sam raakt onverwachts zwanger en ze besluiten het kindje te houden. Op kerstavond van 2015 worden Sam en Tim de trotse ouders van Hannah.

Wanneer de broer van Sam, Bill, plots komt opdagen met een alcoholverslaving, komt zijn zoon inwonen bij Sam en Tim. Met Joren blijkt het eerst niet altijd makkelijk, maar al gauw ziet Joren in Tim een tweede papa. Zelf wanneer Sam een tijdje bij haar zieke moeder intrekt, blijft de band tussen Joren en Tim sterk.

Meer Tim...

De politie vindt een eerste spoor van Robin

Thuis
De verdwijning van Robin is bijzonder onrustwekkend. De politie haalt alles uit de kast en alle grote middelen worden ingezet. Ze vinden een eerste spoor.

"Het klopt wat Karin zegt"

Thuis
Tom moet een verklaring afleggen bij de politie na de vechtpartij met Xander. Hij geeft toe aan Tim dat Karin niet gelogen heeft.

Wat is er aan de hand met de rode tentjes?

Thuis
Ben jij één van de velen die reikhalzend uitkijkt naar wie er nu wel of niet in de tentjes ligt? Dan hebben we goed nieuws: je geduld zal beloond worden.

Wie is het slachtoffer in de rode tent?

Thuis
Tim stapt uit een rood tentje vlak voor het huis van Judith. Wat is er gebeurd in de Dreef? Waarom zoveel politie?

Dit kan niet waar zijn: Jasper is vrijgelaten!

Thuis
Onbegrijpelijk maar waar: Jasper is opnieuw een vrij man door procedurefouten bij zijn arrestatie. Het ongeloof is groot. Is hij uit op wraak?

9 vragen waarmee we achterblijven na de dubbelaflevering

Thuis
De dubbele aflevering laat ons achter met 9 vragen. Wie ligt er in het tentje? En wil dit zeggen dat er een 2de slachtoffer is? En zijn Emma en Joren nu samen?

OMG, heeft Joren een date?

Thuis
Joren heeft een date... of dat denkt hij toch. Is dit wel een date? En valt Joren nu ook op meisjes? Sam en Tim genieten vanop de eerste rij.

Zwaailichten en een rode tent: wat is er gebeurd?

Thuis
Lexi en Tim komen 's avonds laat aan op een afgesloten plek omgeven door zwaailichten, agenten en wetsdokters. Wat is er gebeurd?

De memorabele tango van Sam, Tim én Bob

Thuis
De eerste tangoles van Sam en Tim is een wisselend succes, maar de slotfase is sowieso on-ver-ge-te-lijk!

Heeft Reinhilde Marianne aangereden?

Thuis
Dries heeft de politie verteld dat Reinhilde heel jaloers reageerde op zijn slecht nieuws. Heeft ze wraak genomen op Marianne? Tim en Lexi willen meer weten...
geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU