Spring naar inhoud

Ga mee op Thuisreis naar Kreta!

Ga jij samen met onze acteurs mee op Thuisreis naar Kreta? Geniet van 19 tot 26 september van een zalig weekje weg samen met Bart Van Avermaet (Waldek), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Tine Priem (Tamara), Lennart Lemmens (Stan), Elise Roels (Emma) en Annick Segal (Rosa).

Na acht geslaagde edities van de THUISreis gaan we met de negende heel graag verder op dit elan. We zijn blij je te mogen verwelkomen in het fantastische Griekenland, en dan meer bepaald op Kreta: het favoriete eiland van de Griekse goden!

Wie Kreta zegt, denkt meteen aan de pittoreske dorpjes, indrukwekkende berglandschappen en diepe kloven met als absolute hoogtepunt uiteraard het legendarische paleis van Knossos.

Kreta is het meest zuidelijke en grootste eiland van Griekenland. Dankzij de paradijselijke stranden en ruige bergen lijkt dit eiland wel uit een sprookje te komen. Daarnaast kan je genieten van de heerlijke Griekse keuken, kortom de ideale vakantiebestemming.

Griekse sfeer

We zullen overnachten in het viersterrenhotel Grecotel Club Marine Palace, gelegen in Panormo in het noorden van Kreta. Een typisch Grieks dorpje met smalle steegjes waar je nog echt de Griekse sfeer kan opsnuiven.

Er zijn meerdere leuke winkeltjes en terrasjes in het dorp. De prachtige omgeving nodigt uit voor heerlijke wandeltochten.

Wat mag je verwachten van de THUISreis in Kreta?

  • Elke dag samen naar Thuis kijken
  • Thuis-begeleiding en balie
  • Aanwezigheid van 6 Thuis-acteurs
  • Elke dag Thuis-animatie in het hotel
  • Een Thuis-fotomoment
  • Thuis-dansavond
  • Thuis-quiz
  • En zoveel meer …

Acteurs

Net als de voorbije jaren zal je ook deze reis kunnen vertoeven in het fantastische gezelschap van enkele Thuis-acteurs. We maken samen uitstappen, kijken elke avond naar de aflevering en beloven geweldige avondactiviteiten.

Dit jaar zal je kunnen genieten van een fantastische week samen met Bart Van Avermaet (Waldek), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Tine Priem (Tamara), Lennart Lemmens (Stan), Elise Roels (Emma) en Annick Segal (Rosa).

Ze zullen er zijn tijdens de reis om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen en samen te genieten van de zon en de leuke momenten. Je kan ze terugvinden tijdens THUIS-animaties, excursies en in het hotel.

(Nota: Door de opnames zijn de acteurs niet de hele week ter plaatse, wel zullen ze elkaar afwisselen en zullen er altijd 3 acteurs aanwezig zijn om jullie te vergezellen.)

Klinkt dit als een geweldige kans die je zeker niet wil laten schieten? Verzeker je dan nu al van je plekje en boek via de link hieronder je tickets.

De THUISreis naar Kreta wordt opnieuw georganiseerd door Projectreizen. Voor informatie kan je ook telefonisch contact opnemen via +32 3 210 86 00.

Herbeleef de THUISreis 2019 in de Portugese Algarve:

geschreven op 03 mei 2021
VRTNU VRTNU VRTNU