Spring naar inhoud

THUIS: Win een gesigneerd fotokaartje!

Een kaartje van Femke op de schouw? Of eentje van Thilly op je nachtkastje? Het kan! Speciaal voor jou signeerde onze kast verschillende fotokaartjes en jij kan ze winnen. Doe hieronder mee en maak kans!

Dit al gezien?

Sid Van Oerle neemt eventjes afscheid van Thuis

Thuis
Acteur Sid van Oerle kondigde zonet aan dat hij even afscheid neemt van Thuis. Voor de Thuis-kijkers zal de wissel te zien zijn vanaf maandag 20 september.

Zihame Peeters

Thuis
Zihame Peeters duikt voor het eerst op in seizoen 26 als looppartner voor Britt op de atletiekpiste. De mondige Zihame helpt Britt af van alle pesters.

Nora Amrani

Thuis
Nora Amrani leren we kennen als de oncologe van Bob tijdens zijn ziekte. Nora heeft samen met Harry een dochter Zihame, de twee zijn gescheiden.

Harry Peeters

Thuis
Harry Peeters maakt zijn intrede in het 26ste seizoen van Thuis als eigenaar van Club Impulse, een dancing waar drugs gedeald wordt.

Duik mee de zomer in met de nieuwste Thuisbloopers

Thuis
Het 26ste seizoen van Thuis zit erop, maar niet zonder de laatste bloopers. Last van een zonneslag op de set? Goed mogelijk. Maar we blijven lachen!

Zo intens genoten jullie van de Thuisfinale

Thuis
De seizoensfinale van Thuis liet jullie duidelijk niet onberoerd. Wat een topaflevering! Dit waren jullie beste reacties.

Oh nee: wat heeft Jacques nog met Rosa gedaan?

Thuis
Heeft Jacques voor zijn dood nog één laatste wapenfeit gepleegd? Het eindbeeld voorspelt weinig goeds: Rosa is in paniek en zit gevangen, maar waar?

Achter de schermen op het huwelijk van Marianne en Leo

Thuis
Kijk mee achter de schermen van het huwelijk van Marianne en Leo. Je staat letterlijk op de eerste rij.

Thilly vangt een kogel voor Waldek

Thuis
Thilly heeft het leven van Waldek gered. Zonder aarzelen vangt ze een kogel op die Jacques al lang had klaargezet om Waldek eindelijk te vermoorden.

Finn en Jaan zijn geboren!

Thuis
Adil en Christine zijn mama en papa geworden! Vreugde en verdriet stonden nooit zo dicht bij elkaar: Jaan is gezond, maar van Finn moeten ze afscheid nemen.
geschreven op 16 juni 2021
VRTNU VRTNU VRTNU