Spring naar inhoud

Yayyy, er komt een nieuwe THUIS-generiek!

Thuis

De start van het 25ste THUISseizoen wordt eentje om dubbel en dik te omcirkelen in je agenda, want vanaf september doen we het met een fonkelnieuwe generiek. Zowel de beelden als de titelsong hebben een ferme update gekregen. Veel kunnen we nog niet verklappen, maar wel dat het nummer werd geschreven door twee muzikale genieën en Vlaamse lievelingen Miguel Wiels en Niels Destadsbader.

De opnames van de generiek zijn intussen achter de rug en het was de moeite! Wie de nieuwe song zal inzingen wordt nog volop beslist. Tekstschrijvers Miguel Wiels en Niels Destadsbader zijn alvast laaiend enthousiast over hun bijzondere opdracht:

"Met het schrijven van de generiek voor Thuis kan ik toch opnieuw iets afvinken van mijn bucket list. Niels en ik waren meteen gewonnen voor deze opdracht en het duurde eigenlijk niet zo lang voor we inspiratie voor tekst en muziek vonden. Het is een erg fijn gevoel om een liedje te mogen schrijven dat echt élke dag zovele honderdduizenden huiskamers wordt binnengebracht. En nu ga ik ook elke dag zelf kijken natuurlijk (lacht).”

Miguel Wiels
Miguel Wiels
<

“Als de mensen van Thuis je vragen om de begingeneriek te schrijven dan twijfel je niet. De soap is toch een brok Vlaamse tv-geschiedenis en nog steeds super populair bij jong en oud. Mijn opa zaliger was grote fan, hij zou dit de max gevonden hebben.”

Niels Destadsbader
Niels Destadsbader
<
De nieuwe generiek zal voor het eerst te horen en zien zijn op maandag 2 september bij de start van het nieuwe seizoen. Of wie weet een beetje vroeger via de THUIS socials ...

Misschien voor alle zekerheid onze Facebook en Instagram extra goed in de gaten houden! ;-)

geschreven op 04 juni 2019
VRTNU VRTNU VRTNU