Spring naar inhoud

HOERA! Thuis herstart de opnames op 8 juni

Topnieuws! De Thuis-opnames worden binnenkort volledig herstart. Vanaf 8 juni staan onze acteurs opnieuw op de set voor opnames van nieuwe afleveringen. Na de zomer zullen de nieuwe afleveringen op tv komen!

De proefopnames begin mei bleken zeer succesvol en zowel cast als crew kunnen de coronamaatregelen van de Nationale Veiligheidsraad naleven. Daarom heeft het directiecollege van de VRT beslist dat de opnames van Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks mogen herstarten op 8 juni.

Uiteraard wordt er tijdens die opnames optimaal ingezet op de lessen die uit de proefopnames zijn getrokken.

Producer Hans Roggen vertelt:

"De afgelopen weken hebben we heel wat werk verzet. De eerste evaluaties na de testopnames waren heel positief: we kunnen Thuis maken op een veilige manier. We hebben meteen de voorbereidingen in gang gezet. De scenario’s zijn coronaproof gemaakt om zo onze acteurs op een veilige manier te laten spelen. Het was een huzarenstukje om alles versneld klaar te krijgen, maar maandag 8 juni zijn we dus aan het opnemen voor onze afleveringen van dit najaar. Wij zijn blij dat we samen terug Thuis kunnen maken."

Thuis zal dit najaar opnieuw elke weekdag te zien zijn op Eén!

geschreven op 29 mei 2020
VRTNU VRTNU VRTNU