Spring naar inhoud

ThrowbackTHUIS

Weet jij nog wie Bennie De Taeye was? Waarom gaf Peggy Marianne een mep rond de oren? En met wie heeft Bianca nu eigenlijk een kind? Hier vind je een selectie van enkele geweldige throwbacks uit het grote archief van Thuis.

De beste throwbacks

De 7 meest onvergetelijke vrijgezellenfeestjes uit Thuis

Thuis
Als cadeau voor de toekomstige bruid en bruidegom krijgen ook Marianne en Leo een vrijgezellenfeest. En dat kan legendarische momenten opleveren.

#ThrowbackThuis: De 5 grootste gijzelingen

Thuis
De gijzeling van Judith door de seriemoordenaar Jacques gaat de geschiedenisboeken van Thuis in als meest onverwachte gijzeling.

Marianne en al haar mannen: het complete overzicht

Thuis
't Is gebeurd: Marianne heeft dan toch 'ja' gezegd tegen Leo, hoera! Save the best for last? Dit zijn alle mannen van Marianne door de jaren heen.

#ThrowbackThuis: de benefiet van Nandje

Thuis
De benefiet voor Frank en Simonne is niet de eerste benefiet in Thuis.

#ThrowbackThuis: Jenny heeft borstkanker

Thuis
Buiten Bob heeft er in Thuis ooit nog iemand de vreselijke diagnose van kanker gekregen. Ook Jenny kreeg het verdict: borstkanker.

#ThrowbackThuis: Kelly Pfaff in Taxi Ter Smissen

Thuis
Frank rijdt voor Club Impulse de rich & famous rond in zijn taxi. En daar heeft hij ervaring mee. Wist je dat Kelly Pfaff ooit in één van de taxi's zat?

Opgelet Lowie, weet je nog wat er met Femke gebeurde?

Thuis
Throwback Thuis: Femke gebruikt drugs en rijdt Simonne aan.

De 10 beste Thuis-afleveringen ooit

Thuis
We lanceerden een poll om te weten welke aflevering uit 25 jaar Thuis jullie nooit meer zullen vergeten. Ontdek snel welke 10 afleveringen de beste ooit zijn.

Frank denkt terug aan de vele prachtige jaren in zijn huis

Thuis
Nu de verkoop dichterbij komt, denkt Frank terug aan de vele mooie momenten die hij samen met zijn familie beleefde in zijn huis.

Het leven van dokter Ann: de samenvatting

Thuis
2913 afleveringen kroop Monika Van Lierde in de huid van dokter Ann. Dat verdient een goed gevulde samenvatting. Welk moment van Ann ga jij nooit vergeten?
geschreven op 09 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU