Spring naar inhoud

Throwback Robin: hoe kwam hij in Marokko terecht?

Robin is de biologische zoon van Tom, maar hoe komt het dat hij samen met Bianca en Mo naar Marokko verhuisde, ver weg van Tom? Dit gebeurde er 8 jaar geleden.

Wie is Robin Bomans?

Robin wordt geboren als de biologische zoon van Bianca Bomans en Tom De Decker. Zijn ouders waren verloofd tot Bianca ontdekte dat Tom haar bedroog met haar halfzus Peggy. Het bleef niet bij overspel: Tom en Peggy hadden een relatie.

Eens Robin geboren wordt, doet Bianca er alles aan om alle contact met Tom af te weren. Ze wil absoluut vermijden dat Tom bezoekrecht krijg over haar zoontje en dus trouwt ze met Mo, die zich laat erkennen als officiële vader.

Tom De Decker zou Tom De Decker niet zijn als hij deze zaak niet voor de rechtbank zou halen. Hij start een proces om zijn vaderschap op te eisen en wil bovendien co-ouderschap over Robin.

Maar net op het moment dat Tom gelijk krijgt van de rechter, vertrekken Bianca en Mo naar Marokko ... met Robin.

Tom blijft niet bij de pakken zitten en legt klacht neer wegens ontvoering, maar het vonnis van een Belgische rechter is niet noodzakelijk geldig in Marokko. Tom probeert nog via een privé-detective aan het adres van Bianca te komen, maar ook die poging faalt: Bianca wordt getipt door Peggy en kan op tijd vluchten samen met Robin en Mo.

Hoe moeilijk de situatie ook is voor Tom: uiteindelijk legt hij zich neer bij de situatie en beseft hij dat Robin beter af is bij zijn moeder. Hoe hard hij Robin ook zal missen...

geschreven op 08 november 2019
VRTNU VRTNU VRTNU