Spring naar inhoud

Thilly Van Santen

Thilly is het jongere zusje van Judith en een echte wereldburger. Al van jongs af aan werd Thilly voorgetrokken door haar ouders. Judith staat dus niet meteen te springen wanneer Thilly aan de deur staat voor een verblijfplaats...

De twee plaatsen het verleden achter zich en verzoenen zich snel. Thilly is een grote steun voor Judith wanneer die scheidt van Tom en later problemen heeft met haar zoon, Stan.

Thilly reist graag de wereld rond en heeft zich daardoor nooit gebonden aan een man. Ze heeft enkele avonturen meegemaakt met onder andere Kobe, Lowie en Dries. Maar wanneer ze Waldek leert kennen, lijkt ze zich voor het eerst te willen nestelen.

Meer Thilly ...

"Heb geen zin in uwe bullshit"

Thuis
Na haar spannende avond met Joren, neemt Thilly rustig de tijd voor haar ontbijtje. Helaas voor haar is Emma daar niet echt mee gediend.

Groot nieuws voor Thilly en Eddy

Thuis
Groot feest bij ACE want Adil en Christine hebben nieuws voor Eddy en Thilly. Nieuws dat ze écht niet meer verwacht hadden.

Jacques luistert Thilly af

Thuis
Thilly vertelt Tania in Bar Madam over het bezoek van de politie bij ACE. Toevallig zit Jacques aan de toog en kan hij het gesprek tussen de twee dames horen.

Hoezo, Lowie en Thilly kregen dezelfde mix?

Thuis
De bloedresultaten van Lowie zijn binnen en laten er geen twijfel over bestaan: de drugsmix in zijn bloed is exact dezelfde als die van Thilly destijds.

Het huis na de brand: dit blijft ervan over

Thuis
Frank en Thilly gaan langs in het huis om te zien hoe ze de renovatiewerken kunnen aanpakken. Thilly schrikt van wat ze te zien krijgt.

Eigenlijk wordt Adil papa dankzij Thilly

Thuis
Thilly maakt een snelle berekening: acht weken zwanger, dat wil zeggen dat zij dus ook een aandeel had in hoe Adil zijn innerlijke tijger heeft bovengehaald.

Eddy gaat terug aan het werk

Thuis
Eddy is voldoende hersteld en gaat terug aan het werk. Bij ACE laten ze dat niet zomaar passeren.

Thilly speelt een gevaarlijk spelletje

Thuis
Christine nam onlangs in Bar Madam geen blad voor de mond over Waldek tegen Thilly. Tijd voor wraak? Thilly denkt van wel...

Wat krijgen we nu?

Thuis
Thilly sluit af in Bar Madam, maar met Dries aan de bar krijgen ze plots andere plannen. Waldek komt nog even piepen, maar beseft dat hij beter door kan gaan.

"Ik wil dat ge uw spullen pakt en weggaat"

Thuis
Waldek is tot een hartverscheurende vaststelling gekomen: hij kan niet meer verder zo. Het vuur is gedoofd, het is op. Hij vraagt Thilly om te vertrekken.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU