Spring naar inhoud

Thilly Van Santen

Thilly is het jongere zusje van Judith en een echte wereldburger. Al van jongs af aan werd Thilly voorgetrokken door haar ouders. Judith staat dus niet meteen te springen wanneer Thilly aan de deur staat voor een verblijfplaats...

De twee plaatsen het verleden achter zich en verzoenen zich snel. Thilly is een grote steun voor Judith wanneer die scheidt van Tom en later problemen heeft met haar zoon, Stan.

Thilly reist graag de wereld rond en heeft zich daardoor nooit gebonden aan een man. Ze heeft enkele avonturen meegemaakt met onder andere Kobe, Lowie en Dries. Maar wanneer ze Waldek leert kennen, lijkt ze zich voor het eerst te willen nestelen.

Meer Thilly ...

Thilly krijgt een lelijk koekje van eigen deeg

Thuis
Jasper bleef beweren dat hij niet had gelogen over zijn gehandicapte vrouw. En deze keer lijkt hij de bewijzen onder Thilly's neus te wrijven...

Het geheim van Jacques

Thuis
Jacques zit met een geheim. Thilly weet zeker dat ze via zijn gsm meer te weten kan komen. Kan ze samen met Eddy het grote mysterie ontrafelen?

"Er is iets ernstigs gebeurd"

Thuis
Eddy is super ongerust. Thilly is nog altijd niet aangekomen bij de Kabouters. Is haar date met Jasper dan toch fout afgelopen?

Thilly is Waldek al vergeten

Thuis
Judith haar nieuwe vlam Jasper wekt de interesse van Thilly. Is ze Waldek alweer vergeten?

Stan verliest alle beheersing

Thuis
Thilly wil Stan aan een job helpen, maar hij is haar liever kwijt dan rijk. Wat weet Thilly er nu van? Ze is een "even grote burgertrut als iedereen..."

Verdient Stan een tweede kans?

Thuis
Thilly hoopt haar neefje Stan aan een job te helpen bij de Kabouters. Jacques kan zijn oren niet geloven. En Bill dan? En hij? Verdienden zij dan geen 2de kans?

Gluur mee achter-de-schermen bij de seizoensfinale

Thuis
Benieuwd hoe de opnames van de seizoensfinale op de set gingen? Piep mee achter-de-schermen.

Is dat even schrikken voor Waldek

Thuis
Hij had nooit gedacht haar nog terug te zien, maar hier staat ze dan: Thilly Van Santen is hélemaal terug en bezorgt Waldek de verrassing van zijn leven.

Heeft Thilly het gehad met Wally?

Thuis
Adil vreest dat hij Waldek een hele avond kwijt is aan geskype met Thilly, maar Waldek is minder overtuigd. Heeft Thilly het gehad met 'm?

Thilly houdt het spannend

Thuis
Terwijl Waldek met zijn koffie aan de toog zit, houdt Thilly het spannend aan de andere kant van de wereld.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU