Spring naar inhoud

Thilly Van Santen

Thilly is het jongere zusje van Judith en een echte wereldburger. Al van jongs af aan werd Thilly voorgetrokken door haar ouders. Judith staat dus niet meteen te springen wanneer Thilly aan de deur staat voor een verblijfplaats...

De twee plaatsen het verleden achter zich en verzoenen zich snel. Thilly is een grote steun voor Judith wanneer die scheidt van Tom en later problemen heeft met haar zoon, Stan.

Thilly reist graag de wereld rond en heeft zich daardoor nooit gebonden aan een man. Ze heeft enkele avonturen meegemaakt met onder andere Kobe, Lowie en Dries. Maar wanneer ze Waldek leert kennen, lijkt ze zich voor het eerst te willen nestelen.

Meer Thilly ...

Thilly vangt een kogel voor Waldek

Thuis
Thilly heeft het leven van Waldek gered. Zonder aarzelen vangt ze een kogel op die Jacques al lang had klaargezet om Waldek eindelijk te vermoorden.

9 vragen waarmee we achterblijven na de finale

Thuis
Wat een spanning, maar ook zo ontzettend veel liefde! De Thuisfinale zit erop. Met deze 9 vragen gaan we de zomer in.

Het einde van Jacques: dit schot zag hij niet komen

Thuis
Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen door een schot van Tim.

Yes! Judith kan Thilly een bericht sturen

Thuis
Er is hoop voor Judith. De verdoving is uitgewerkt en ze slaagt erin om Thilly te mailen. Kunnen Waldek en Thilly haar op tijd komen redden?

Joren veroorzaakt ongeval: Stan smakt tegen de grond

Thuis
Leren parkeren is niet simpel, maar Joren doet het goed... tot hij zijn deur opentrekt zonder te kijken net wanneer Stan voorbijfietst.

Thilly hoort de gruwelijke waarheid over Jacques

Thuis
Hij dacht niet dat Rosa en Waldek het nog zouden kunnen navertellen, maar door zijn bekentenis heeft Jacques eindelijk de waarheid onthuld over Thilly.

Eddy en Thilly verzwijgen iets voor Adil

Thuis
Wanneer Adil ACE binnenwandelt wordt het opvallend stil tussen Eddy en Thilly.

Lees nu al een hoofdstuk uit het boek over Thilly

Thuis
Eindelijk is het zover! Het meest avontuurlijke personage uit Thuis krijgt een boek! In "Thilly. Mijn verhaal" leren we Thilly Van Santen nog beter kennen.

Binnenkort: een nieuw boek van Thuis

Thuis
Eindelijk is het zover! Het meest avontuurlijke personage uit Thuis krijgt een boek! In "Thilly, Mijn Verhaal" leren we Thilly Van Santen nog beter kennen.

"Heb geen zin in uwe bullshit"

Thuis
Na haar spannende avond met Joren, neemt Thilly rustig de tijd voor haar ontbijtje. Helaas voor haar is Emma daar niet echt mee gediend.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU