Spring naar inhoud

Thilly Van Santen

Thilly is het jongere zusje van Judith en een echte wereldburger. Al van jongs af aan werd Thilly voorgetrokken door haar ouders. Judith staat dus niet meteen te springen wanneer Thilly aan de deur staat voor een verblijfplaats...

De twee plaatsen het verleden achter zich en verzoenen zich snel. Thilly is een grote steun voor Judith wanneer die scheidt van Tom en later problemen heeft met haar zoon, Stan.

Thilly reist graag de wereld rond en heeft zich daardoor nooit gebonden aan een man. Ze heeft enkele avonturen meegemaakt met onder andere Kobe, Lowie en Dries. Maar wanneer ze Waldek leert kennen, lijkt ze zich voor het eerst te willen nestelen.

Meer Thilly ...

Stan heeft beslist over zijn toekomst: wordt deze job zijn redding?

Thuis
Stan heeft heel goed nagedacht over wat hij wil met zijn leven en is zeker van zijn beslissing. Wordt dit de job die hem de nodige structuur zal geven?

OMG, ze is terug! En kijk nu wie er ineens begint te kussen...

Thuis
Adil wordt opgeschrikt bij de Kabouters. Maar dan blijkt de indringer toch beter mee te vallen. Ondertussen bouwen Lowie en Viv een feestje in Bar Madam.

Het toekomstplan van Waldek 'na Thilly'

Thuis
Waldek heeft een duidelijk idee over wat hij gaat doen nu Thilly is vertrokken. Durven is de boodschap!

De volledige afscheidsbrief van Thilly

Thuis
Jasper is eindelijk opgepakt, maar voor Thilly heeft het lang genoeg geduurd. Zelfs haar liefde voor Waldek kan haar niet langer hier houden.

Bekent Jasper de moord op Frederieke?

Thuis
Jasper is opnieuw opgepakt na zijn aanval op Thilly. Kan Tim hem de moord op Frederieke doen bekennen?

Emma pakt Thilly aan

Thuis
Thilly blijft stoere praat verkopen tegen Emma, maar die laat het niet passeren. Zal Thilly eindelijk luisteren en hulp aanvaarden?

Politie kan Thilly net op tijd redden uit de klauwen van Jasper

Thuis
Jasper is razend op Thilly. Viv en Joren lijken net op tijd om haar te redden, maar dan verliest Jasper zichzelf op Joren. Gelukkig hadden ze de politie gebeld.

Wat is Jasper met Thilly van plan?

Thuis
Jasper blijft beweren dat hij Thilly niet verkracht heeft. Kan hij zijn woede op tijd beheersen? Het ziet er niet goed uit voor Thilly...

"Hij gaat hiermee wegkomen hé?"

Thuis
Karin en Tom hebben nieuws voor Thilly en Waldek. Het is niet waarop ze hadden gehoopt.

Wat doet deze vreemde schim bij Waldek binnen?

Thuis
Waldek en Thilly zijn amper vertrokken naar het Zwarte Woud of een indringer breekt in op hun appartement. Wie is dit en wat is hij/zij van plan?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU