Spring naar inhoud

Thilly Van Santen

Thilly is het jongere zusje van Judith en een echte wereldburger. Al van jongs af aan werd Thilly voorgetrokken door haar ouders. Judith staat dus niet meteen te springen wanneer Thilly aan de deur staat voor een verblijfplaats...

De twee plaatsen het verleden achter zich en verzoenen zich snel. Thilly is een grote steun voor Judith wanneer die scheidt van Tom en later problemen heeft met haar zoon, Stan.

Thilly reist graag de wereld rond en heeft zich daardoor nooit gebonden aan een man. Ze heeft enkele avonturen meegemaakt met onder andere Kobe, Lowie en Dries. Maar wanneer ze Waldek leert kennen, lijkt ze zich voor het eerst te willen nestelen.

Meer Thilly ...

Eddy gaat terug aan het werk

Thuis
Eddy is voldoende hersteld en gaat terug aan het werk. Bij ACE laten ze dat niet zomaar passeren.

Thilly speelt een gevaarlijk spelletje

Thuis
Christine nam onlangs in Bar Madam geen blad voor de mond over Waldek tegen Thilly. Tijd voor wraak? Thilly denkt van wel...

Wat krijgen we nu?

Thuis
Thilly sluit af in Bar Madam, maar met Dries aan de bar krijgen ze plots andere plannen. Waldek komt nog even piepen, maar beseft dat hij beter door kan gaan.

"Ik wil dat ge uw spullen pakt en weggaat"

Thuis
Waldek is tot een hartverscheurende vaststelling gekomen: hij kan niet meer verder zo. Het vuur is gedoofd, het is op. Hij vraagt Thilly om te vertrekken.

Het feestje is nog niet gedaan

Thuis
Thilly is erin geslaagd om Tania's gedachten te verzetten. En na hun avondje in Bar Madam lijkt nog geen einde te komen aan hun plannen...

Draait Waldek op voor de moord op Jasper?

Thuis
Waldek is aangehouden. Zijn motief en verleden met Jasper volstaan voor de onderzoeksrechter. Thilly hoopt op meer info via Peter. Twijfelt ze nu echt?

Waldek zit in slechte papieren

Thuis
De verklaring van Waldek zorgt voor problemen. De politie doet een huiszoeking. Thilly is not amused. Twijfelt ze aan zijn onschuld?

Hoe maak je jezelf verdacht in minder dan 2 minuten

Thuis
De politie komt langs bij Waldek. Ze hebben vragen over de moord op Jasper. Waldek maakt allesbehalve een goeie beurt. Thilly begrijpt er niks van.

Jacques lost het probleem Jasper definitief op

Thuis
Jasper heeft de puzzel gelegd en ontdekt dat Jacques achter het seksuele geweld tegen Thilly zit. Jacques kiest opnieuw voor de meest gruwelijke oplossing.

Wat moet Jasper zo dringend zeggen aan Judith?

Thuis
Jasper is weer vrij en dat kan Judith nu met haar eigen ogen bevestigen. Wat wil hij van haar? Zal ze hem geloven?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU