Spring naar inhoud

Thilly Van Santen

Thilly is het jongere zusje van Judith en een echte wereldburger. Al van jongs af aan werd Thilly voorgetrokken door haar ouders. Judith staat dus niet meteen te springen wanneer Thilly aan de deur staat voor een verblijfplaats...

De twee plaatsen het verleden achter zich en verzoenen zich snel. Thilly is een grote steun voor Judith wanneer die scheidt van Tom en later problemen heeft met haar zoon, Stan.

Thilly reist graag de wereld rond en heeft zich daardoor nooit gebonden aan een man. Ze heeft enkele avonturen meegemaakt met onder andere Kobe, Lowie en Dries. Zelfs met Tom deelde ze de lakens. Maar wanneer ze Waldek leert kennen, lijkt ze zich voor het eerst te willen nestelen.

Wanneer Judith enkele intieme momenten beleeft met haar boksleraar Jasper, raakt Thilly geïntrigeerd door hem. Wie is de man die haar saaie zus laat ontdooien? Thilly zoekt Jasper op en ze gebruiken samen drugs. De avond is een groot zwart gat voor haar. Wanneer ze zich laat onderzoeken in het ziekenhuis, blijkt dat er sprake is van seksueel misbruik. Later blijkt dat niet Jasper, maar Jacques, de dader is van het misdrijf.

Thilly heeft het moeilijk met wat ze allemaal heeft meegemaakt en breekt voorgoed met Waldek.

Meer Thilly ...

Thilly doet Harry een voorstel

Thuis
Simonne en Frank verhuizen uit het appartement boven Bar Madam, een opportuniteit die Thilly wil grijpen. Zal Harry akkoord gaan met haar als nieuwe huurder?

Moet Judith verhuizen?

Thuis
Judith kreeg een telefoontje van Ann De Decker met slecht nieuws: ze wil het huis verkopen. Gaat Judith het huis zelf kunnen kopen? Of waar moet ze naartoe?

Thilly vangt een kogel voor Waldek

Thuis
Thilly heeft het leven van Waldek gered. Zonder aarzelen vangt ze een kogel op die Jacques al lang had klaargezet om Waldek eindelijk te vermoorden.

9 vragen waarmee we achterblijven na de finale

Thuis
Wat een spanning, maar ook zo ontzettend veel liefde! De Thuisfinale zit erop. Met deze 9 vragen gaan we de zomer in.

Het einde van Jacques: dit schot zag hij niet komen

Thuis
Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen door een schot van Tim.

Yes! Judith kan Thilly een bericht sturen

Thuis
Er is hoop voor Judith. De verdoving is uitgewerkt en ze slaagt erin om Thilly te mailen. Kunnen Waldek en Thilly haar op tijd komen redden?

Joren veroorzaakt ongeval: Stan smakt tegen de grond

Thuis
Leren parkeren is niet simpel, maar Joren doet het goed... tot hij zijn deur opentrekt zonder te kijken net wanneer Stan voorbijfietst.

Thilly hoort de gruwelijke waarheid over Jacques

Thuis
Hij dacht niet dat Rosa en Waldek het nog zouden kunnen navertellen, maar door zijn bekentenis heeft Jacques eindelijk de waarheid onthuld over Thilly.

Eddy en Thilly verzwijgen iets voor Adil

Thuis
Wanneer Adil ACE binnenwandelt wordt het opvallend stil tussen Eddy en Thilly.

Lees nu al een hoofdstuk uit het boek over Thilly

Thuis
Eindelijk is het zover! Het meest avontuurlijke personage uit Thuis krijgt een boek! In "Thilly. Mijn verhaal" leren we Thilly Van Santen nog beter kennen.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU