Spring naar inhoud

NIEUW! Taxi Nancy komt naar je toe met 6 boeiende gasten

Nog meer goed nieuws voor de kijkers van Thuis! Niet alleen worden de opnames hervat, ook Taxi Nancy komt vervroegd in actie met leuke interviews vanuit haar taxi! De zesdelige audio-fictiereeks 'Taxi Nancy' zal te horen zijn vanaf 9 juni tijdens Marathonradio op MNM en via een.be.

Dat Nancy kan vertellen als de beste weten we allemaal. En dankzij haar jarenlange ervaring met de boekskes heeft geen enkele bekende Vlaming geheimen voor haar! De ideale vrouw dus om een gezellige babbel te voeren met zes bekende passagiers.

Nancy zet ze veilig af op hun bestemming en maakt tussendoor tijd voor boeiende gesprekken met - uiteráárd - aangepaste muziek!

Deze knappe koppen mag je verwachten op de achterbank van Nancy:

  • Presentator en programmamaker Steven Van Herreweghe

"Het was niet alleen een eer om met Taxi Nancy mee te rijden, maar het was ook een van de meest veilige ritten die ik ooit in een taxi heb meegemaakt. Normaal ga ik enkel met een taxi als ik in het buitenland ben en die mannen versta ik vaak niet. Het was leuk dat ik Nancy én verstond én dat ze in het bezit was van een officieel rijbewijs. Vertel het aan niemand verder, maar ze is nóg leuker in het echt."

  • Presentatrice, model, dj en juf Kelly Pfaff

"De taxi van Nancy is beter dan Über! Haar nieuwsgierigheid viel wel mee. Ze heeft toch niks gevraagd wat niet iedereen al wist! (lacht) Ze is niet alleen enthousiast, maar ze let tegelijkertijd nog goed op de baan ook."

  • Zanger Willy Sommers

"Ik heb het genoegen en het plezier gehad om mee te mogen rijden met Taxi Nancy. Wat een charmante vrouw! En wat een lieve dame! Ze heeft een prachtige stem. Ik heb haar zelfs voorgesteld om over te schakelen naar de showbizz. Zo mooi gekleed ook met haar bloemetjeshemdje en fleurig rokje. Een nieuwe ster, dat is zeker. Leve Nancy!"

  • Hoodie-acteur Maarten Cop

"Het was supertof om Nancy eens in het echt te zien. Ze is een heel open, sociale, sympathieke dame. Om eerlijk te zijn - en dit gaat sowieso overdreven klinken - ik verheugde mij hier zo hard op dat ik vannacht constant wakker werd en dacht: “Oh, ik ga morgen naar ons Nancy!” Ons mama was kei jaloers."

  • SP.A-voorzitter en politicus Conner Rousseau

"Als Thuis-kijker vind ik het supertof om eens met ons Nancy mee te mogen rijden. Ik kijk al lang naar de reeks, al is het nu met ups en downs omdat ik minder tijd vind, maar ik ben altijd een Thuis-kijker gebleven. Nancy was even plezant als op televisie. Het was super om mee te mogen rijden met haar. Of ik haar als chauffeur zou willen? Direct!"

  • Red Flame doelvrouw Justien Odeurs

"Fantastische vrouw! Ik heb nog nooit zo’n toffe taxirit meegemaakt. Ann Pira speelt haar rol als Nancy ook gewoon geweldig. Ik kan daar zo van genieten. En in het echt is ze zelfs nog grappiger dan op tv."

Dekmantel Nancy

De opnames zijn intussen achter de rug en zijn zo goed meegevallen dat actrice Ann Pira (Nancy) soms vergat dat ze in de studio zat:

"Het is ongelofelijk wat Nancy allemaal kan loskrijgen! Ik merk dat ik als Nancy ook veel meer durf te vragen aan de gasten dan als Ann, omdat ik mij achter haar kan verschuilen. En ze vertellen mij ook meer!"

Ann Pira
Ann Pira
<

Waar en wanneer?

Je kan Taxi Nancy van dinsdag 9 juni tot donderdag 25 juni elke dinsdag en donderdag beluisteren om 19.10 uur in Marathonradio op MNM. En je vindt alle afleveringen ook hier terug op een.be!

Ken je onze andere audio-fictiereeks al?

Sinds maandag 25 mei kan iedereen ook onze andere audio-fictiereeks Ik, Karin volgen bij De Madammen op Radio 2 en op één.be. Ik, Karin gaat dieper in op het leven en achtergrondverhaal van Karin.

En zo hoeft niemand volledig thuisloos achter te blijven in deze periode. Veel luisterplezier!

geschreven op 05 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU