Spring naar inhoud

Tania Tibergyn

Tania werkt bij een bedrijf dat keukens installeert. Judith schakelt haar hulp in en zo leert ze Ann kennen. De twee klikken meteen en worden verliefd. Achteraf blijkt dat Tom in zijn jongere jaren ooit achter Tania aan zat, maar die wees hem destijds af. Ze zijn wel nog altijd goeie vrienden.

Tania houdt een tijdje de boot af voor een serieuze relatie met Ann, maar geeft uiteindelijk toch toe. Tot Tania Ann bedriegt met Karin na een dronken avond. Sindsdien hebben Tania en Ann een open relatie.

Tania is op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteert bij Boowie. Ze wordt aangenomen als nieuwste collega van Bob en Lowie.

Meer Tania ...

Wie bespiedt het huis van Judith in de Dreef?

Thuis
Wie sluipt rond in de Dreef? Wordt het huis van Judith, Ann en Tania in de gaten gehouden? Of heeft iemand het gemunt op Tom?

Wat is het grote geheim van Tania?

Thuis
Tania vertelt Ann de volledige waarheid over haar verleden. Wat hield Tania zo lang verborgen? Kunnen de twee eindelijk een nieuwe start maken?

9 vragen waarmee we achterblijven na de dubbelaflevering

Thuis
De dubbele aflevering laat ons achter met 9 vragen. Wie ligt er in het tentje? En wil dit zeggen dat er een 2de slachtoffer is? En zijn Emma en Joren nu samen?

Weg romantische trouw, hier is de miserie

Thuis
Het trouwfeest wordt onderbroken door een furieuze Nancy. Aan zee krijgt de mysterieuze man bij Tania een gezicht. Wie is dat? En waarom zoveel politie?

Ann vindt Tania aan zee, maar wie is die man bij haar?

Thuis
Ann en Tania vliegen elkaar om de hals, maar wie is die mysterieuze man met wie Tania een pittige ruzie heeft?

Tania komt niet meer terug

Thuis
Het verleden van Tania houdt haar in een stevige houdgreep. Ze is vertrokken om nooit meer terug te komen. Ze belt naar Tom om afscheid te nemen... voorgoed.

Tania trekt de deur achter zich dicht

Thuis
De leugen van Karin heeft een enorme impact op Tania. Trekt ze de deur voor altijd achter zich dicht?

Tania hoort de wrede waarheid

Thuis
Tom kan eindelijk zeggen wat hij al een tijdje wil zeggen. De wrede waarheid komt hard aan bij Tania.

Tania haar verleden komt naar boven

Thuis
De gebeurtenissen tussen Reinhilde en Dries brengen nare herinneringen naar boven bij Tania...

"Bob heeft nooit van u gehouden. NOOIT!"

Thuis
Christine is razend op Olivia. De verwijten vliegen in 't rond. Gelukkig staat Lowie klaar om zijn Olijfke te redden uit de gruwelijke klauwen van Christine.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU