Spring naar inhoud

Tania Tibergyn

Tania werkt bij een bedrijf dat keukens installeert. Judith schakelt haar hulp in en zo leert ze Ann kennen. De twee klikken meteen en worden verliefd. Achteraf blijkt dat Tom in zijn jongere jaren ooit achter Tania aan zat, maar die wees hem destijds af. Ze zijn wel nog altijd goeie vrienden.

Tania houdt een tijdje de boot af voor een serieuze relatie met Ann, maar geeft uiteindelijk toch toe. Tot Tania Ann bedriegt met Karin na een dronken avond. Sindsdien hebben Tania en Ann een open relatie.

Tania is op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteert bij Boowie. Ze wordt aangenomen als nieuwste collega van Bob en Lowie.

Meer Tania ...

Tania haar verleden komt naar boven

Thuis
De gebeurtenissen tussen Reinhilde en Dries brengen nare herinneringen naar boven bij Tania...

"Bob heeft nooit van u gehouden. NOOIT!"

Thuis
Christine is razend op Olivia. De verwijten vliegen in 't rond. Gelukkig staat Lowie klaar om zijn Olijfke te redden uit de gruwelijke klauwen van Christine.

Ai, Lowie toch!

Thuis
Lowie wil Olivia mee laten genieten van het spektakel tussen Christine en Tania, maar qua subtiliteit heeft hij nog wat lessen te trekken ... OEPS!

Probeer een "no go" maar eens uit te leggen aan Christine

Thuis
Tania offert zich op om Christine het slechte nieuws te vertellen. Uiteraard is ze niet erg blij met haar ongewenste aanwezigheid op het werkevent van Boowie.

Tania en Ann lachen met Tom

Thuis
Ann vertelt Tania over de kus tussen Tom en Nancy. De twee vinden het hilarisch.

Is dit dé ideale sport voor Judith?

Thuis
Ann merkt dat Judith de aanvallen van Stan nog niet heeft kunnen plaatsen. Misschien moet ze deze sport eens proberen....

Tania begint op Marianne te lijken

Thuis
Ann voelt dat Tania haar bemoedert. Judith herkent Marianne ook in Tania.

"Ik ben wel zijn vriendin hé"

Thuis
Christine is op zoek naar Bob, maar ze moet het stellen met het scherpe antwoord van Tania.

Karin zit met twijfels na de kus

Thuis
Karin vreest dat ze een verkeerd signaal heeft gegeven met de kus. Ze wil haar gevoel toch even verduidelijken aan Tania om misverstanden te vermijden.

Tania zorgt voor afleiding

Thuis
Tania wil Karin niet alleen laten na de aanval van Dries. Ze sleurt haar mee op café waar ze voor een heel ander soort afleiding zorgt dan Karin had verwacht...
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU