Spring naar inhoud

Tania Tibergyn

Tania werkt bij een bedrijf dat keukens installeert. Judith schakelt haar hulp in en zo leert ze Ann kennen. De twee klikken meteen en worden verliefd. Achteraf blijkt dat Tom in zijn jongere jaren ooit achter Tania aan zat, maar die wees hem destijds af. Ze zijn wel nog altijd goeie vrienden.

Tania houdt een tijdje de boot af voor een serieuze relatie met Ann, maar geeft uiteindelijk toch toe. Tot Tania Ann bedriegt met Karin na een dronken avond. Sindsdien hebben Tania en Ann een open relatie.

Tania is op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteert bij Boowie. Ze wordt aangenomen als nieuwste collega van Bob en Lowie.

Meer Tania ...

Eindelijk duidelijkheid: Ann en Xander zijn verwant

Thuis
Ann krijgt telefoon van het DNA-centrum. De resultaten van hun test zijn binnen en brengen eindelijk zekerheid: er is verwantschap tussen Ann en Xander.

"Ik moet het weten, Tom"

Thuis
Tania gaat de confrontatie aan met Tom. Ze wil de waarheid weten. Kan Tom haar zeggen wat er 30 jaar geleden gebeurde aan zee?

'Opgedoken': het verhaal van Tania en Tom

Thuis
Tom en Tania waren ooit jeugdvrienden. Talloze zomers beleefden ze samen aan zee vol zon, liefde en spanning. Welke geheimen liggen begraven onder het zand?

PREVIEW: lees een hoofdstuk uit het nieuwe Thuisboek

Thuis
Welk donker verleden van Tom en Tania ligt begraven onder het zand aan de zee? Ontdek als eerste een hoofdstuk uit het nieuwste Thuisboek: 'Opgedoken'.

Ann confronteert Tom: heeft hij het gedaan?

Thuis
De spanning is ondraaglijk voor Ann. Ze confronteert Tom en wil van hem de waarheid horen. Heeft hij 30 jaar geleden Tania dit aangedaan?

Tania ontdekt wie de mogelijke dader is

Thuis
De nachtmerrie van Tania is nog niet voorbij. Karin brengt haar op de hoogte van haar nummer één verdachte: Tom. Kan dit echt?

Wat doet Xander bij Karin?

Thuis
Tania kan Xander al dagen niet bereiken. Nu blijkt hij bij Karin te zijn. Wat doet hij daar? Wat is Karin met hem van plan?

"Tom De Decker is mijn vader"

Thuis
Karin is niet in de stemming voor nieuwe cliënten, maar wat deze man te vertellen heeft, slaat haar met verstomming. Heeft Tom Tania verkracht vroeger?

Wie bespiedt het huis van Judith in de Dreef?

Thuis
Wie sluipt rond in de Dreef? Wordt het huis van Judith, Ann en Tania in de gaten gehouden? Of heeft iemand het gemunt op Tom?

Wat is het grote geheim van Tania?

Thuis
Tania vertelt Ann de volledige waarheid over haar verleden. Wat hield Tania zo lang verborgen? Kunnen de twee eindelijk een nieuwe start maken?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU