Spring naar inhoud

Tania Tibergyn

Tania werkt bij een bedrijf dat keukens installeert. Judith schakelt haar hulp in en zo leert ze Ann kennen. De twee klikken meteen en worden verliefd. Achteraf blijkt dat Tom in zijn jongere jaren ooit achter Tania aan zat, maar die wees hem destijds af. Ze zijn wel nog altijd goeie vrienden.

Tania houdt een tijdje de boot af voor een serieuze relatie met Ann, maar geeft uiteindelijk toch toe. Tot Tania Ann bedriegt met Karin na een dronken avond. Sindsdien hebben Tania en Ann een open relatie.

Tania is op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteert bij Boowie. Ze wordt aangenomen als nieuwste collega van Bob en Lowie.

Meer Tania ...

Het feestje is nog niet gedaan

Thuis
Thilly is erin geslaagd om Tania's gedachten te verzetten. En na hun avondje in Bar Madam lijkt nog geen einde te komen aan hun plannen...

Met deze mooie woorden neemt Tania afscheid van haar zoon

Thuis
Het moment is aangebroken om afscheid te nemen van Xander. Tegen alle verwachtingen in kan Tania rekenen op de steun van haar vrienden en collega's.

Ann wil dat het stopt... voorgoed

Thuis
Ann ziet hoe Xander zijn moeder gruwelijk aanvalt. Ze laat zich leiden door haar impulsen. Ze wil dat het stopt. En ze doet het stoppen... voor altijd.

Achter de schermen op een fatale dag in de Dreef

Thuis
Slechts één man was er nodig om de Dreef om te toveren tot een plaats waar niemand wilde zijn. Herbeleef de spannendste momenten van Frank en co vanop de set.

"Door u ben ik een moordenaar"

Thuis
Opnieuw legt Xander alle schuld bij Tania. Door haar heeft hij Robin ontvoerd. Door haar heeft hij Frank iets aangedaan.

Ann en Tania: the end

Thuis
"Het is op voor mij. Ik ga hieraan kapot." Ann ziet geen toekomst meer met Tania. Ze spreekt uit wat ze allebei al een tijd voelden.

Tom zet de achtervolging in: krijgt hij Xander te pakken?

Thuis
Tom redt Tania net op tijd uit de handen van Xander en zet de achtervolging in. Kan hij Xander vatten? Is er nog hoop voor Robin?

Komt alle hulp te laat voor Robin?

Thuis
Tania probeert te ontsnappen. Wat bedoelt Xander over Robin? Is het al te laat om zijn daden nog recht te zetten?

Xander valt Tania aan: "Het is allemaal uw schuld"

Thuis
Xander staat Tania thuis op te wachten. Hij wil de waarheid horen. Klopt het wat hij zegt over Robin dat het er toch niet meer toe doet?

"We kennen hem, maar het is geen mooi zicht"

Thuis
Er is een lijk gevonden. Tim en Lexi komen aan op de crime scene. Ze kennen hem. Is Robin het slachtoffer in de rode tent?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU