Spring naar inhoud

Tania Tibergyn

Tania werkt bij een bedrijf dat keukens installeert. Judith schakelt haar hulp in en zo leert ze Ann kennen. De twee klikken meteen en worden verliefd. Achteraf blijkt dat Tom in zijn jongere jaren ooit achter Tania aan zat, maar die wees hem destijds af. Ze zijn wel nog altijd goeie vrienden.

Tania houdt een tijdje de boot af voor een serieuze relatie met Ann, maar geeft uiteindelijk toch toe. Tot Tania Ann bedriegt met Karin na een dronken avond. Sindsdien hebben Tania en Ann een open relatie.

Tania is op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteert bij Boowie. Ze wordt aangenomen als nieuwste collega van Bob en Lowie.

Meer Tania ...

Tania zoekt een overnemer voor Boowie

Thuis
Bob heeft aan Tania gevraagd om achter de rug van Lowie een koper te zoeken voor Boowie.

Onprettige ontdekking voor Simonne

Thuis
Simonne komt werken en hoort daar toevallig Tania en Lowie praten over de financiële situatie van Boowie. Een gesprek dat ze liever niet opgevangen had.

Geldproblemen bij Boowie

Thuis
Tania en Bob maken een stand-van-zaken op over de financiële toestand van Boowie. Helaas is die niet zo rooskleurig. Er wordt zelfs geopperd Simonne te ontslaan

Jacques luistert Thilly af

Thuis
Thilly vertelt Tania in Bar Madam over het bezoek van de politie bij ACE. Toevallig zit Jacques aan de toog en kan hij het gesprek tussen de twee dames horen.

Het gaat niet goed met Lowie

Thuis
Nadat Roxanne Lowie een overdosis drugs gaf, beland Lowie in het ziekenhuis. Simonne en Tania maken zich ernstig zorgen, en de dokters doen dat ook.

Lowie ligt bewusteloos bij Boowie

Thuis
Aiiii, Tania komt bij Boowie binnen en treft daar het bewusteloze lichaam van Lowie aan.

Het feestje is nog niet gedaan

Thuis
Thilly is erin geslaagd om Tania's gedachten te verzetten. En na hun avondje in Bar Madam lijkt nog geen einde te komen aan hun plannen...

Met deze mooie woorden neemt Tania afscheid van haar zoon

Thuis
Het moment is aangebroken om afscheid te nemen van Xander. Tegen alle verwachtingen in kan Tania rekenen op de steun van haar vrienden en collega's.

Ann wil dat het stopt... voorgoed

Thuis
Ann ziet hoe Xander zijn moeder gruwelijk aanvalt. Ze laat zich leiden door haar impulsen. Ze wil dat het stopt. En ze doet het stoppen... voor altijd.

Achter de schermen op een fatale dag in de Dreef

Thuis
Slechts één man was er nodig om de Dreef om te toveren tot een plaats waar niemand wilde zijn. Herbeleef de spannendste momenten van Frank en co vanop de set.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU