Spring naar inhoud

Tamara Vereken

We leren Tamara kennen als klasgenote van Olivia. Haar studies Lager Onderwijs geeft ze op, maar Tamara is wel een vaste waarde geworden in de FRENS. Daarnaast schoolt ze zich bij tot schoonheidsspecialiste.

Na een speelse uitdaging met Bob, kan Tamara niet langer weerstaan aan zijn charmes. Ze worden een koppel en de seksuele spanning kan al eens serieus de hoogte ingaan tussen hen.

Ondanks haar grote mond is Tamara altijd oprecht. Haar vrienden kunnen altijd op haar rekenen, wat er ook gebeurt.

De relatie Bob-Tamara krijgt een eerste barst wanneer Tamara een gevaarlijk flirtspel begint met Dries die werkt in opdracht van Karin. Ondanks de gekwetstheid van Bob, geeft hij haar nog een kans en Tamara kiest volledig voor Bob. Ze wordt zwanger maar Bob wil het kind niet en de breuk is een feit.

De haat-liefde relatie die Tamara met Dries had, groeit uit tot een innige vriendschap. Dries vangt Tamara telkens op in moeilijke tijden en omgekeerd. Tamara kan ook altijd rekenen op de steun van Leo.

Christine heeft op haar beurt Bob in haar vizier en na een hobbelige weg van aantrekken en afstoten, laat Bob Christine dichter komen. Zo dicht zelfs dat niet veel later Christine hem ten huwelijk vraagt en hij ja zegt. Tamara begrijpt er niks van.

Bob beseft echter dat hij een fout heeft gemaakt en hij gaat de strijd aan om zijn zoon te erkennen. Tamara laat zich niet doen en vraagt Dries haar kind te erkennen, wat hij ook doet tot groot ongenoegen van Bob.

Op zijn vrijgezellen verklaart Bob zijn liefde voor Tamara. Ze gaat hier niet op in, waardoor Bob toch met Christine richting gemeentehuis gaat om te trouwen. Christine spreekt haar jawoord uit, maar Bob wordt door Olivia gewaarschuwd dat Tamara aan het bevallen is. Hij wil naar het ziekenhuis gaan maar krijgt van Christine te horen dat ze ook zwanger is. Bob is verbluft: wat gaat hij doen?

Tamara bevalt en noemt haar zoontje Leo Junior. Leo en Olivia zijn peter en meter. Bob duikt toch op in het ziekenhuis, maar wanneer hij Tamara en Dries samen ziet met Leo, vertrekt hij. Hij trouwt toch met Christine, maar laat haar vallen wanneer blijkt dat ze de zwangerschap had verzonnen.

Bob wil nu maar één ding: vechten voor zijn zoon. Na veel geruzie leggen Tamara en Bob het bij dankzij een plan van Olivia, Dries en Leo. Ze vormen nu een gelukkig gezinnetje met de kleine Leo.

De vriendschap tussen Tamara en Dries is nog altijd heel intens. Ondertussen heeft ook Bob Dries helemaal aanvaard in hun leven, ondanks zijn verleden met Tamara.

Van haar job in de FRENS moet Tamara afscheid nemen. De spanningen met Paulien escaleren nadat Paulien gefrustreerd raakt omdat Tamara zwanger is en zij haar kindje is verloren na een val van de trap. Tamara moet zwanger op zoek gaan naar een nieuwe job. Die vindt ze in de Withoeve. Ze mag werken op de dispatch van de taxi's, maar ook daar houdt het op wanneer Femke en Simonne zijn uitgekeken op de taxi's.

Voor Tamara is er gelukkig wel nog plaats in de Withoeve. Ze helpt Dieter in de zaal en krijgt van Femke en Peter het vertrouwen om beauty workshops te geven aan klanten.

Meer Tamara ...

Heeft Reinhilde zelf haar man vermoord?

Thuis
Tamara twijfelt over de onschuld van Reinhilde. Heeft ze niet gewoon haar eigen man vermoord? Dries is overtuigd van zijn gelijk. Waarom is hij zo zeker?

Femke en Tamara onthullen hun geheime plan

Thuis
Femke en Tamara hebben een plan bedacht om Nancy en Dieter de ultieme ontspanning te bezorgen...

Wat is Christine met baby Leo van plan?

Thuis
Adil krijgt de grote verantwoordelijkheid om te babysitten op Leo terwijl Bob en Tamara naar de trouw zijn van Paulien en Kobe. En dan is Christine er plots...

De memorabele tango van Sam, Tim én Bob

Thuis
De eerste tangoles van Sam en Tim is een wisselend succes, maar de slotfase is sowieso on-ver-ge-te-lijk!

"Ik kick op alle vrouwen"

Thuis
Tamara betrapt Bob in het midden van de nacht bij zijn computer. Ze leert hem op een heel andere manier kennen...

Tamara en Lowie lijmen de brokken

Thuis
Lowie beseft dat hij te fel gereageerd heeft, maar verwacht van Tamara dat ze wat minder dicht op zijn vel zit: "Ik moet verder nu, maar op mijn manier."

Zo werkt het brein dus van een Bomans-man

Thuis
Tamara begrijpt niet waarom Lowie zo lastig doet. Simonne legt uit hoe het brein van een Bomans-man werkt zodra er emoties aan te pas komen.

Tamara weet exact wat er gebeurd is

Thuis
Voor Tamara bestaat er geen twijfel over wat er gebeurd is met Frederieke. Ze heeft al een hele theorie ontwikkeld. Zou het echt?

"Ofwel zegt gij het, ofwel doe ik het"

Thuis
Lowie moet zijn slippertje opbiechten aan Olivia of Tamara doet het in zijn plaats. Wat zal het worden?

Te schattig: F.C. Bomans en de eerste kerst van baby Leo

Thuis
Frank bezorgt de familie een onvergetelijk cadeau. En ook bij Tamara en Bob primeert gezelligheid bij de eerste Kerstmis van de kleine Leo.
geschreven op 31 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU