Spring naar inhoud

Tamara Vereken

We leerden Tamara kennen als klasgenote van Olivia. Haar studies Lager Onderwijs gaf ze op, maar Tamara is wel een vaste waarde geworden in de FRENS. Daarnaast schoolde ze zich bij als schoonheidsspecialiste.

Na een speelse uitdaging met Bob, kon Tamara niet langer weerstaan aan zijn charmes. Tot op vandaag zijn ze een gelukkig koppel waarbij de seksuele spanning al eens serieus de hoogte wordt ingejaagd.

Ondanks haar grote mond, is Tamara altijd oprecht. Haar vrienden kunnen altijd op haar rekenen, wat er ook gebeurt.

De relatie Bob-Tamara krijgt een eerste barst wanneer Tamara een gevaarlijk flirtspel begint met Dries, die werkt in opdracht van Karin. Ondanks de gekwetstheid van Bob, geeft hij haar nog een kans en Tamara kiest volledig voor Bob. Ze wordt zwanger maar Bob wil het kind niet en de breuk is een feit. De haat-liefde relatie die Tamara met Dries had, groeit uit tot een innige vriendschap, na nog enkele kussen en hij vangt hij telkens op in moeilijke momenten. Ook kan ze steeds rekenen op de steun van Leo.

Christine heeft op haar beurt Bob in haar vizier en na een hobbelige weg van aantrekken en afstoten, laat Bob, nadat hij zich heeft afgesloten van alle emoties, Christine dichter komen. Zo dicht zelfs dat niet veel later Christine hem ten huwelijk vraagt en hij ja zegt. Hierdoor verliest hij connectie met zijn vrienden thuis; aangezien Christine meer en meer opeist van zijn privéleven en hem wegtrekt van zijn thuis. Ze zoeken een huis samen en Christine wil zwanger worden. Tegelijk heeft hij beseft dat hij een fout heeft gemaakt en gaat hij, met Karin als advocaat, de strijd aan om zijn zoon te erkennen. Tamara laat zich niet doen en vraag Dries haar kind te erkennen, wat hij ook doet tot groot ongenoegen van Bob.

Na een bewogen vrijgezellen, waar Christine zogezegd het bed indook met Philippe, en Bob zijn liefde verklaarde voor Tamara, staan Christine en Bob voor de burgemeester. Christine spreekt haar jawoord uit, maar Bob wordt door Olivia gewaarschuwd dat Tamara aan het bevallen is. Hij wil naar het ziekenhuis gaan maar krijgt van Christine te horen dat ze ook zwanger is. Bob is verbluft; wat gaat hij doen?

Tamara bevalt in het ziekenhuis net op het moment dat Bob en Christine gaan trouwen. Ze noemt haar zoontje Leo Junior en Leo en Olivia zijn peter en meter. Bob dumpt Christine en wil zijn vaderschap opeisen. Na veel geruzie leggen Tamara en Bob het bij. Ze vormen een gelukkig gezinnetje met de kleine Leo.

Meer Tamara ...

Wat is Christine met baby Leo van plan?

Thuis
Adil krijgt de grote verantwoordelijkheid om te babysitten op Leo terwijl Bob en Tamara naar de trouw zijn van Paulien en Kobe. En dan is Christine er plots...

De memorabele tango van Sam, Tim én Bob

Thuis
De eerste tangoles van Sam en Tim is een wisselend succes, maar de slotfase is sowieso on-ver-ge-te-lijk!

"Ik kick op alle vrouwen"

Thuis
Tamara betrapt Bob in het midden van de nacht bij zijn computer. Ze leert hem op een heel andere manier kennen...

Tamara en Lowie lijmen de brokken

Thuis
Lowie beseft dat hij te fel gereageerd heeft, maar verwacht van Tamara dat ze wat minder dicht op zijn vel zit: "Ik moet verder nu, maar op mijn manier."

Zo werkt het brein dus van een Bomans-man

Thuis
Tamara begrijpt niet waarom Lowie zo lastig doet. Simonne legt uit hoe het brein van een Bomans-man werkt zodra er emoties aan te pas komen.

Tamara weet exact wat er gebeurd is

Thuis
Voor Tamara bestaat er geen twijfel over wat er gebeurd is met Frederieke. Ze heeft al een hele theorie ontwikkeld. Zou het echt?

"Ofwel zegt gij het, ofwel doe ik het"

Thuis
Lowie moet zijn slippertje opbiechten aan Olivia of Tamara doet het in zijn plaats. Wat zal het worden?

Te schattig: F.C. Bomans en de eerste kerst van baby Leo

Thuis
Frank bezorgt de familie een onvergetelijk cadeau. En ook bij Tamara en Bob primeert gezelligheid bij de eerste Kerstmis van de kleine Leo.

Heeft Lowie zijn Olijfke bedrogen?

Thuis
Tamara gelooft haar eigen ogen niet. Staat Lowie nu gewoon met Lexi te kussen in de gang? Of is het slechts haar verbeelding?

De eerste babysit op kleine Leo loopt slecht af

Thuis
Lowie en Adil mochten voor de eerste keer babysitten op kleine Leo. Ondanks het vertrouwen van Bob en Tamara eindigt de avond in mineur...
geschreven op 31 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU