Spring naar inhoud

Tamara Vereken

We leren Tamara kennen als klasgenote van Olivia. Haar studies Lager Onderwijs geeft ze op, maar Tamara is wel een vaste waarde geworden in de FRENS. Daarnaast schoolt ze zich bij tot schoonheidsspecialiste.

Na een speelse uitdaging met Bob, kan Tamara niet langer weerstaan aan zijn charmes. Ze worden een koppel en de seksuele spanning kan al eens serieus de hoogte ingaan tussen hen.

Ondanks haar grote mond is Tamara altijd oprecht. Haar vrienden kunnen altijd op haar rekenen, wat er ook gebeurt.

De relatie Bob-Tamara krijgt een eerste barst wanneer Tamara een gevaarlijk flirtspel begint met Dries die werkt in opdracht van Karin. Ondanks de gekwetstheid van Bob, geeft hij haar nog een kans en Tamara kiest volledig voor Bob. Ze wordt zwanger maar Bob wil het kind niet en de breuk is een feit.

De haat-liefde relatie die Tamara met Dries had, groeit uit tot een innige vriendschap. Dries vangt Tamara telkens op in moeilijke tijden en omgekeerd. Tamara kan ook altijd rekenen op de steun van Leo.

Christine heeft op haar beurt Bob in haar vizier en na een hobbelige weg van aantrekken en afstoten, laat Bob Christine dichter komen. Zo dicht zelfs dat niet veel later Christine hem ten huwelijk vraagt en hij ja zegt. Tamara begrijpt er niks van.

Bob beseft echter dat hij een fout heeft gemaakt en hij gaat de strijd aan om zijn zoon te erkennen. Tamara laat zich niet doen en vraagt Dries haar kind te erkennen, wat hij ook doet tot groot ongenoegen van Bob.

Op zijn vrijgezellen verklaart Bob zijn liefde voor Tamara. Ze gaat hier niet op in, waardoor Bob toch met Christine richting gemeentehuis gaat om te trouwen. Christine spreekt haar jawoord uit, maar Bob wordt door Olivia gewaarschuwd dat Tamara aan het bevallen is. Hij wil naar het ziekenhuis gaan maar krijgt van Christine te horen dat ze ook zwanger is. Bob is verbluft: wat gaat hij doen?

Tamara bevalt en noemt haar zoontje Leo Junior. Leo en Olivia zijn peter en meter. Bob duikt toch op in het ziekenhuis, maar wanneer hij Tamara en Dries samen ziet met Leo, vertrekt hij. Hij trouwt toch met Christine, maar laat haar vallen wanneer blijkt dat ze de zwangerschap had verzonnen.

Bob wil nu maar één ding: vechten voor zijn zoon. Na veel geruzie leggen Tamara en Bob het bij dankzij een plan van Olivia, Dries en Leo. Ze vormen nu een gelukkig gezinnetje met de kleine Leo.

De vriendschap tussen Tamara en Dries is nog altijd heel intens. Ondertussen heeft ook Bob Dries helemaal aanvaard in hun leven, ondanks zijn verleden met Tamara.

Van haar job in de FRENS moet Tamara afscheid nemen. De spanningen met Paulien escaleren nadat Paulien gefrustreerd raakt omdat Tamara zwanger is en zij haar kindje is verloren na een val van de trap. Tamara moet zwanger op zoek gaan naar een nieuwe job. Die vindt ze in de Withoeve. Ze mag werken op de dispatch van de taxi's, maar ook daar houdt het op wanneer Femke en Simonne zijn uitgekeken op de taxi's.

Voor Tamara is er gelukkig wel nog plaats in de Withoeve. Ze helpt Dieter in de zaal en krijgt van Femke en Peter het vertrouwen om beauty workshops te geven aan klanten.

Tamara houdt zich sterk tijdens Bob zijn kankerbehandeling en doet er alles aan om hem te steunen. Wanneer Bob zijn chemo aanslaat en hij officieel kankervrij wordt verklaard, gaat hij op de knie. Uiteraard zegt ze volmondig "ja"!

Meer Tamara ...

Neem een kijkje achter de schermen bij de #Leocup!

Thuis
De Leocup is afgelopen en wat zagen onze acteurs en actrices er stralend uit op de set! Wij nemen je mee achter de schermen.

Dit is de winnaar van de #Leocup!

Thuis
Eindelijk is het zover, de winnaar van de Leocup is bekend!

Adil moet onverwacht naar de psychiater

Thuis
Adil krijgt onverwacht een telefoontje van de psychiater en moet meteen bij hem op gesprek. Gelukkig kan hij op Tamara rekenen om op Jaan te passen.

Lowieke is jaloers

Thuis
Viv vertelt vrolijk over haar nieuwe collega's bij de pluk... en daar wordt Lowie iets minder vrolijk van.

Adil breekt

Thuis
Adil houdt zich al de hele tijd sterk, maar wanneer Tamara een bezoekje brengt, loopt de emmer over.

"Wij zijn vanaf nu uw brein"

Thuis
Bob kampt na zijn ziekte met een 'chemobrein'. Gelukkig staan zijn verloofde en zijn beste vriend altijd klaar om hem te helpen.

Kankervrij én verloofd: proficiat Bob en Tamara!

Thuis
Dubbel goed nieuws voor Bob: de behandeling is gelukt en alle kankercellen zijn verdwenen uit zijn lichaam. En dan zegt Tamara nog "ja" op zijn aanzoek, yes!

"Het heeft allemaal geen zin!"

Thuis
De uitgestelde chemokuur was een zware tegenslag voor Bob. Hij heeft het er erg lastig mee.

KIPPENVEL: Viv zingt voor Bob & Tamara

Thuis
Tamara verrast bob met een etentje in hun persoonlijk restaurant "Chez Nous". En dat is nog niet alles: als kers op de taart brengt Viv een wondermooie ballade.

Tamara praat haar mond voorbij

Thuis
Femke is razend wanneer ze het nieuws hoort over Peter.
geschreven op 31 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU