Spring naar inhoud

Tamara Vereken

We leerden Tamara kennen als klasgenote van Olivia. Haar studies Lager Onderwijs gaf ze op, maar Tamara is wel een vaste waarde geworden in de FRENS. Daarnaast schoolde ze zich bij als schoonheidsspecialiste.

Na een speelse uitdaging met Bob, kon Tamara niet langer weerstaan aan zijn charmes. Tot op vandaag zijn ze een gelukkig koppel waarbij de seksuele spanning al eens serieus de hoogte wordt ingejaagd.

Ondanks haar grote mond, is Tamara altijd oprecht. Haar vrienden kunnen altijd op haar rekenen, wat er ook gebeurt.

De relatie Bob-Tamara krijgt een eerste barst wanneer Tamara een gevaarlijk flirtspel begint met Dries, die werkt in opdracht van Karin. Ondanks de gekwetstheid van Bob, geeft hij haar nog een kans en Tamara kiest volledig voor Bob. Ze wordt zwanger maar Bob wil het kind niet en de breuk is een feit. De haat-liefde relatie die Tamara met Dries had, groeit uit tot een innige vriendschap, na nog enkele kussen en hij vangt hij telkens op in moeilijke momenten. Ook kan ze steeds rekenen op de steun van Leo.

Christine heeft op haar beurt Bob in haar vizier en na een hobbelige weg van aantrekken en afstoten, laat Bob, nadat hij zich heeft afgesloten van alle emoties, Christine dichter komen. Zo dicht zelfs dat niet veel later Christine hem ten huwelijk vraagt en hij ja zegt. Hierdoor verliest hij connectie met zijn vrienden thuis; aangezien Christine meer en meer opeist van zijn privéleven en hem wegtrekt van zijn thuis. Ze zoeken een huis samen en Christine wil zwanger worden. Tegelijk heeft hij beseft dat hij een fout heeft gemaakt en gaat hij, met Karin als advocaat, de strijd aan om zijn zoon te erkennen. Tamara laat zich niet doen en vraag Dries haar kind te erkennen, wat hij ook doet tot groot ongenoegen van Bob.

Na een bewogen vrijgezellen, waar Christine zogezegd het bed indook met Philippe, en Bob zijn liefde verklaarde voor Tamara, staan Christine en Bob voor de burgemeester. Christine spreekt haar jawoord uit, maar Bob wordt door Olivia gewaarschuwd dat Tamara aan het bevallen is. Hij wil naar het ziekenhuis gaan maar krijgt van Christine te horen dat ze ook zwanger is. Bob is verbluft; wat gaat hij doen?

Meer Tamara ...

De eerste babysit op kleine Leo loopt slecht af

Thuis
Lowie en Adil mochten voor de eerste keer babysitten op kleine Leo. Ondanks het vertrouwen van Bob en Tamara eindigt de avond in mineur...

Toch geen problemen met Bob?

Thuis
Tamara moet wennen aan het idee dat ze er niet meer alleen voor staat met kleine Leo. Bob maakt nu ook een deel uit van zijn leven. Grote Leo weet raad!

Tamara verbaast Bob en iedereen

Thuis
Bob heeft een bijzondere vraag voor Tamara. Aangezien ze alles rustig aan wil doen, heeft ze tijd nodig. Tot ze heel onverwacht toch met een beslissing komt.

EINDELIJK! Bob en Tamara zijn weer een team

Thuis
De grote verzoeningspoging van Olivia en Dries leek uit te draaien op een sisser, maar echte liefde vindt elkaar altijd weer. Bob en Tamara zijn hélemaal terug!

Olivia is in shock!

Thuis
Olivia beseft niet wat ze hoort. Hoezo, Tamara weet ervan?

Oh la! Dat nieuwtje zag Leo niet komen

Thuis
Leo ziet Dries innig zoenen met een onbekende vrouw en dat moet hem even van 't hart. Leo gaat meteen over tot actie.

Hard tegen harder: wie wint het laatste woord?

Thuis
Altijd gezellig wanneer Tamara en Marianne elkaar tegenkomen. Wie trekt deze keer aan het langste eind?

Oei Dieter, een beetje beschaamd?

Thuis
Leo hangt aan de borst bij Tamara en dat maakt Dieter precies een beetje zenuwachtig wanneer hij nietsvermoedend binnenstormt in de keuken ...

Peter Leo pakt uit met onbetaalbaar geschenk

Thuis
Peter Leo maakt zijn rol als peter meteen waar. Hij verrast Tamara en kleine Leo met een waanzinnig schoon cadeau.

Fictie vs. realiteit: protjes in de pamper

Thuis
Op televisie was het een snoezig moment tussen kersverse mama Tamara en baby Leo, maar tijdens de opnames hing er blijkbaar een serieus geurtje aan ...
geschreven op 31 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU