Spring naar inhoud

Seizoen 15

Wat gebeurde er in seizoen 15?

Het vijftiende seizoen van Thuis stond helemaal in het teken van de hardnekkige strijd om Sandrine, van het schijnhuwelijk tussen Waldek en Jelena en de dreiging van Youri, en natuurlijk ook van het plots opduiken van Herman, de ex van Simonne.

Na een maandenlang getouwtrek, hakt een beslissend proces de knoop door. Sandrine blijft bij Ann, tot grote ontgoocheling van de biologische ouders.

Het mislukte schijnhuwelijk van Jelena en Eddy, brengt Waldek en Jelena samen. Youri gaat akkoord met de regeling, maar zodra hij beseft dat er echte gevoelens in het spel zijn, grijpt hij in. Youri schakelt Eddy in om Waldek van de baan te rijden. Maar het noodlot slaat toe, wanneer niet Waldek, maar Mo en Bianca getroffen worden...

Dit seizoen maakten we ook kennis met Herman, de ex van Simonne, en zijn rebelse zoon Bram. Het klikt totaal niet tussen vader en zoon, maar wanneer Herman dodelijk ziek blijkt te zijn groeien de twee steeds meer naar elkaar toe. Ook tussen Herman en Simonne laaien de oude gevoelens terug op. Na z’n dood blijven Simonne en Bram ontredderd achter.

geschreven op 10 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU