Spring naar inhoud

Seizoen 08

Leontien heeft de aanslag van Isabel overleefd en ook met de baby is alles in orde. Wanneer ze ontdekt dat Luc met Isabel onder één hoedje speelde, wil ze onmiddellijk scheiden en zet ze Luc bij Vercammen aan de deur. Luc heeft spijt van zijn daden en gaat bij Sanitechniek werken. Isabel wil Luc niet opgeven en gijzelt hem. Leontien huurt een lijfwacht in, maar hij zit samen met Isabel in een complot. Isabel probeert Leontien in een brand om het leven te brengen, maar raakt zelf verwond en wordt ingerekend. Luc redt Leontien en hun toekomstige baby.

Werner kan Veronique uit de sekte redden. Deze reddingsoperatie gaat wel ten koste van zijn huwelijk want Valerie wil scheiden. Marianne krijgt nieuwe huisgenoten. Haar neef Eric en zijn gezin trekken bij haar in omdat ze problemen hebben met de renovatie van hun woning. Eric en Martine hebben hun handen vol met de tieners Sam en Sofie.

Erics zoon Michael gaat in de dokterspraktijk van Ann en Dré werken. Rosa wordt de nieuwe uitbaatster van Ter Smissen. Ze is nog altijd smoor op Waldek en de twee trouwen. Waldek wil niet voor Rosa werken en gaat in dienst bij Sanitechniek. Marie wordt verliefd op een zekere Alex Walters. Tot haar ontzetting moet ze vernemen dat hij nog altijd getrouwd is. Ze breekt met hem en zweert de mannen af.

Eva is verliefd op Werner maar wordt door hem afgewezen. Dan raakt ze gecharmeerd door Jan Reimers. Ze trouwen, maar Werner komt de huwelijksplechtigheid verstoren omdat hij te laat ontdekt dat hij toch van Eva houdt. Jean-Pierre en Ann kunnen geen kinderen krijgen. Jean-Pierre hervalt in zijn drankverslaving en rijdt een vriend van Sam aan. Marie is verontwaardigd en teleurgesteld en wil dat Dré haar officieel adopteert. Ook Ann breekt met Jean-Pierre en wanneer Jean-Pierre een groot fortuin van zijn vader erft, muist hij ervan door.

Jenny heeft een buitenechtelijke relatie met Willy, de beste vriend van Dré. Wanneer Dré dit ontdekt, zet hij Jenny aan de deur. Ze trekt een tijdje bij Willy in, maar beseft dan dat Dré toch de man van haar leven is. Voor Dré komt haar spijt te laat.

geschreven op 10 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU