Spring naar inhoud

Seizoen 07

Valerie blaast het huwelijk met Werner af wanneer ze ontdekt dat hij een slippertje heeft gemaakt. Na een tijdje merkt ze dat Werner er door Isabel ingeluisd werd en geeft ze Werner een tweede kans. Ze trouwen, maar tijdens het feest ontvoert Veronique hun dochtertje Julie.

Werner gaat zelf op zoek en ontdekt dat Veronique en Julie door een zekere Marcel gegijzeld worden.

Veronique heeft spijt van haar daden en beseft dat ze afstand moet nemen van Werner. Ze raakt verstrikt in een gevaarlijke sekte. Valerie wil ondertussen samen met Werner en Julie naar Nieuw-Zeeland emigreren, maar wanneer Werner ontdekt in welke moeilijkheden zijn zus zit, gaat hij niet meer mee. Valerie en Julie vertrekken alleen en het huwelijk van Werner en Valerie komt onder spanning te staan.

Marianne koopt Salieri Italië, maar beseft niet dat ze opgelicht wordt door Derijcke en Luc Bomans. Ze neemt zware financiële risico's en wordt in Italië opgepakt voor fraude. Marianne zit helemaal aan de grond en Luc koopt voor een prikje haar aandelen in Vercammen. Marianne vindt steun bij Ann en Jean-Pierre, maar ziet niet dat die twee verliefd zijn. Groot is dan ook haar ontzetting wanneer ze de geheime relatie tussen Jean-Pierre en Ann ontdekt.

Simonne lijdt sinds haar val aan geheugenverlies. Ze herkent Frank niet meer en ontdekt dat ze zwanger is van Luc. Frank eist dat ze abortus pleegt omdat het kind het resultaat van een verkrachting is. Simonne gelooft hem niet en gaat een tijdje terug bij Luc wonen. Wanneer ze dan toch de waarheid achterhaalt, dient ze een klacht in tegen Luc.

De zwangerschap loopt slecht af en Simonne verzoent zich met Frank. Luc zit verveeld met de rechtszaak en kan Marianne en Leontien overtuigen voor hem te pleiten. Leontien krijgt in ruil Lucs liefde én zijn aandelen in Vercammen. Ter compensatie schenkt zij haar aandelen in Sanitechniek aan Frank en Simonne. Wat Leontien echter niet weet is dat Luc een affaire heeft met Isabel. De twee beramen een aanslag op Leontien, maar Luc komt tot inkeer wanneer hij ontdekt dat ze zwanger is.

Rosa, die nu in Ter Smissen werkt, wordt verliefd op de Pool Waldek. Waldek heeft echter een geheim. Zijn zus zit in de prostitutie en is zwanger van een klant. Waldek vangt haar op en weet haar te overtuigen terug naar Polen te gaan en daar een nieuw leven te beginnen. Wanneer Waldek ernstig gewond raakt bij een chemisch transport, beseft Rosa hoeveel ze van hem houdt en kiest ze definitief voor hem.

Marie en Senne raken verstrikt in een drugsdeal. Omdat Jean-Pierre bankroet is door een inbraak in zijn antiekzaak en de verkoop van een vervalst schilderij, wil Marie hem helpen door het geld van de drugs aan hem te schenken. De deal mislukt en Marie wordt gegijzeld. Senne kan haar met de hulp van Jean-Pierre en Dré te redden. Even lijkt alles rozengeur en maneschijn, maar dan komt Eva onverwacht terug uit Zuid-Afrika. Senne heeft nog altijd een boon voor haar en kan niet kiezen tussen de twee. Ze hebben een tijdje een driehoeksverhouding, maar uiteindelijk wordt Senne door de meisjes gedumpt.

geschreven op 10 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU