Spring naar inhoud

Seizoen 06

Linda's vriend Dirk werkt bij de gerechtelijke politie en wordt belast met het onderzoek naar de dood van Fernand.

Eva ontdekt dat ze zwanger is, maar Pierre wil niets meer met haar te maken hebben nu hij zijn geliefde zus Valerie op het spoor is. Valerie wordt door Pierre gegijzeld, maar ze kan ontsnappen. Pierre wordt nadien vermoord aangetroffen in de fotostudio. De zoektocht naar de dader is lang en lastig. Uiteindelijk ontdekt Dirk dat Linda Pierre neerschoot. Eva, Sabine en hijzelf worden onder druk gezet door Dirks collega Eric.

Simonne kiest opnieuw voor Frank. Luc geeft zich niet gewonnen. Hij raakt geobsedeerd door Simonne en verkracht haar. Wanneer Frank dit ontdekt, ontstaat er een gevecht tussen Luc en Frank. Simonne komt tussenbeide en valt. Ze raakt in coma. Valerie bevalt van een dochtertje.

Werner is dolgelukkig en het koppel beslist te trouwen. Isabel is jaloers op al dat liefdesgeluk en brengt Werner met een fotomodel in verleiding. Valerie ontdekt op de dag van het huwelijk het slippertje van Werner.

Jean-Pierre zint op wraak wanneer hij ontdekt dat Marie de biologische dochter van Dré is. Dré is in zijn drankzucht hervallen en wordt hierop gepakt door Jean-Pierre. Dré wordt geschorst door de Orde van de Geneesheren, maar kan uiteindelijk dankzij Jean-Pierre zijn verslaving onder controle krijgen.

Marianne wordt mede-eigenaar van Sanitair Vercammen. Samen met Luc zet ze Leontien buiten spel.

Leontien richt samen met Frank en Simonne het concurrerende Sanitechniek op. Uit wraak verleidt ze Jean-Pierre. Dit betekent de definitieve breuk tussen Marianne en Jean-Pierre.

Wanneer Rosa ontdekt dat Yves een relatie met Peggy heeft, ontslaat ze hem. Peggy gaat weer op een cruiseschip werken. Rosa wordt door Marianne uit haar kapsalon gezet.

geschreven op 10 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU