Spring naar inhoud

Seizoen 04

Marianne en Rosa maken kennis met de charmante antiquair Jean-Pierre De Ruyter. Ze worden allebei verliefd op hem, maar uiteindelijk is het Marianne die aan het langste eind trekt.

Jean-Pierre worstelt met vreselijke schuldgevoelens. Jaren geleden, veroorzaakte hij in dronken toestand een auto-ongeluk waarbij zijn vrouw om het leven kwam en zijn dochter Marie blind werd. Dankzij Marianne komt het tot een verzoening tussen Marie en Jean-Pierre. Marie raakt geïntrigeerd door de gespannen verhouding tussen Dré en Jean-Pierre. Haar zoektocht loont en ze ontdekt dat Dré en Jean-Pierre oude bekenden zijn uit de periode dat ze in Congo woonden.

Yves wordt de nieuwe vennoot in het kapsalon van Rosa en heeft een kortstondige relatie met Eva.

Ingrid sterft in een auto-ongeval. Dokter Valerie Wyndaele kan Werner en Ingrids dochtertje Clio redden.

Werner is een tijdje verlamd. Deze zware periode is meteen het einde van zijn relatie met Bianca en het begin van zijn band met Valerie.

Jenny ontdekt een kwaadaardig knobbeltje in haar borst. Tijdens haar slopende ziekteproces vindt ze steun bij dokter Dré.

Kristoff maakt gedwongen deel uit van een jeugdbende. Wanneer hij eruit wil stappen, gijzelt de bende zijn broer.

Kristof wil Joeri bevrijden en er ontstaat een gevecht. Joeri schiet Kristoff per ongeluk neer waardoor hij in coma raakt.

Florke en Rogerke trouwen en ook Frank en Simonne geven hun ja-woord. Maar het huwelijksgeluk van Simonne is van korte duur. Ze ontdekt via Luc dat Frank met Leontien naar bed ging en dat Veronique zwanger is van Frank. Angele, de zus van Simonne, gooit olie op het vuur door Simonne en Frank constant tegen elkaar op te zetten.

geschreven op 10 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU