Spring naar inhoud

Seizoen 03

Neil is dood. Jenny heeft hem vermoord. Samen met Frank besluit ze hem te begraven in de stallen van Ter Smissen. Maanden later, wordt het lijk toevallig ontdekt door Harry en Kristoff. Jenny, Frank en Bianca worden gearresteerd, maar na een spannend proces worden ze vrijgesproken.

Simonne wil graag een kind, maar Frank ziet dat niet zitten. Wanneer hij zich laat steriliseren, stort de wereld van Simonne in. Groot is dan ook haar vreugde wanneer de operatie mislukt en ze toch zwanger wordt.

Marianne is de erfeniskwestie met Rosa nog niet vergeten en koopt het pand van haar kapsalon. Rosa, verbitterd door de vete, kan niet rekenen op de steun van Luc. Hun relatie strandt en Leontien gooit al haar charme in de strijd om Luc voor zich te winnen.

Luc heeft echter andere bekommernissen: Bennie is met het zwart geld uit Lucs Amerikaanse periode naar het buitenland gevlucht.

Véronique kan haar scheiding en de dood van haar dochtertje Cindy niet aanvaarden. Ze maakt Ann en Lou het leven zuur en probeert Lou zelfs te vergiftigen. Maar de liefde van de twee is sterk en ze verhuizen naar Toscane. Ann laat de dokterspraktijk over aan Dré Van Goethem, een vroegere vriend van haar vader.

Werner, de broer van Véronique, neemt ontslag op een cruiseschip om zich voortaan over zijn zus te ontfermen. Hij wordt al snel verliefd op Bianca.

Eva Verbiest begint een relatie met Fréderique, de zoon van Charles Bastiaens. Haar broer Kristoff begint dan weer iets met Peggy. Tom De Decker verliest zijn hart aan Sara, de zus van Fréderique. Maar hun romance duurt niet lang want tot hun ontzetting ontdekken ze dat ze neef en nicht zijn.

Harry en Ingrid kiezen weer voor elkaar. Clio het dochtertje van Ingrid wordt ontvoerd. Veronique kan haar samen met Frank redden.

geschreven op 10 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU