Spring naar inhoud

Seizoen 02

Walter en Rosa zetten een punt achter hun relatie. Walter beslist zijn huwelijk met Marianne een tweede kans te geven. Hun geluk is jammer genoeg van korte duur. Walter krijgt een hersenbloeding en sterft. Tussen Rosa en Marianne ontstaat er een vete wanneer blijkt dat Walter een groot deel van de erfenis aan Rosa schenkt.

Bennie slaat gestolen goederen op in de stallen van Ter Smissen. Er ontstaat brand, maar gelukkig kan Frank Peggy net op tijd uit de vlammen redden. Bennie weet ook te ontkomen en vlucht naar Portugal.

Ann lijkt even het geluk gevonden te hebben bij Lou Swertvagers, dierenarts en uitbater van Ter Smissen. Wanneer blijkt dat hij getrouwd is met de schizofrene Veronique maakt ze een einde aan de relatie.

Tom is een tijdje het lief en de manager van Rebecca, de zus van Bennie. Samen proberen ze haar zangcarrière uit te bouwen, maar het duo is niet succesvol. Ingrid en Harry gaan uit elkaar wanneer blijkt dat Harry geen kinderen kan krijgen. Florke gaat de strijd aan met haar 'schoonzus' Martje om de liefde van Rogerke te winnen.

Jenny beslist officieel te scheiden van Frank. Ze vindt steun bij Charles Bastiaens, de broer van Marianne. Charles is seropositief en is net teruggekeerd uit Belize. Hij hoopt voor hij sterft zijn kinderen te ontmoeten. Marianne wil hem hierbij helpen, maar stuit op zwaar verzet van Charles ex-vrouw.

Frank heeft het overspel van Simonne en Vercammen nog niet verteerd en gaat Vercammen te lijf. Vercammen komt lelijk ten val en Frank wordt veroordeeld tot een maand gevangenisstraf. In de gevangenis botst hij op Neil, de verkrachter van zijn dochter Bianca. Nadat Neil de gevangenis verlaten heeft, verkracht hij Bianca opnieuw. Frank wordt opgeschrikt door het geschreeuw van zijn dochter en treft Jenny en Bianca in shock naast het levenloze lichaam van Neil aan.

geschreven op 09 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU