Spring naar inhoud

Seizoen 01

Het eerste seizoen van THUIS startte op 23 december 1995.

Bianca en Peggy hebben vrienden in het drugsmilieu. Bianca valt voor de dealer Neil Feyaerts. Hij is erg dominant en verkracht haar. Later wordt ze verliefd op Tom De Decker. Peggy heeft een zwak voor Bennie De Taeye, een dealer, maar kiest tot grote vreugde van Rosa voor Robbe.

Bij Jenny barst de bom wanneer blijkt dat haar echtgenoot Frank het zoveelste slippertje maakte met een zekere Simonne Backx. Hun dochter Bianca kan Franks zoveelste slippertje moeilijk vergeven en verhuist met Jenny naar Huize de Decker. Bovendien krijgt Frank problemen op het werk door een staking. Simonne probeert zijn ontslag te voorkomen door naar bed te gaan met zijn baas, Robert Vercammen.

Marianne Bastiaens en haar man, dokter Walter De Decker zijn dan misschien niet officieel gescheiden, maar leven wel al jaren naast mekaar. Daarom zoekt Walter z'n geluk bij Rosa Verbeeck. Hoewel haar huwelijk niets meer voorstelt, kan Marianne Walter niet loslaten.

Dochter Ann is voor het eerst stapelverliefd op een zekere John. Maar wanneer blijkt dat hij gehuwd is en twee kinderen heeft, stort haar leven in. Haar vader, Walter kan maar net vermijden dat haar zelfmoordpoging fataal afloopt.

Luc Bomans, broer van Frank en ex-vriend van Rosa, keert na vele jaren terug uit Amerika. Iedereen denkt dat hij de vader is van Rosa's dochter Peggy...

geschreven op 09 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU