Spring naar inhoud

Robin Bomans

Thuis

Robin is de zoon van Bianca en Tom

Robin is de zoon van Bianca en Tom. Sinds zijn geboorte woonde hij in Marokko met zijn mama en Mo. Wanneer die twee sterven door een tragisch ongeval, komt hij bij Tom wonen in België. Samen met zijn oma Marianne en bompa Frank wordt er goed voor hem gezorgd.

Meer Robin...

De politie vindt een eerste spoor van Robin

Thuis
De verdwijning van Robin is bijzonder onrustwekkend. De politie haalt alles uit de kast en alle grote middelen worden ingezet. Ze vinden een eerste spoor.

Zo loopt Robin recht in de val van Xander

Thuis
Zodra Xander de naam Karin Baert laat vallen, wint hij het vertrouwen van Robin. Hij gaat zelf mee, op weg naar Karin. Maar zal hij Karin ook te zien krijgen?

Britney weet meer over de ontvoering

Thuis
Britney is pissed op Robin. Hij heeft haar laten zitten "en is met een gast meegegaan". Frank beseft meteen wat dit betekent: Robin is in gevaar.

BREAKING: Xander ontvoert Robin

Thuis
De bom is ontploft. Xander doet wat hij al lang verkondigde: wraak nemen op Tom. Hij ontvoert Robin met een valse belofte. Ziet Tom zijn zoon ooit nog terug?

De bom is ontploft: wat is Xander van plan met Robin?

Thuis
Xander is razend wanneer hij hoort dat er verwantschap is tussen zijn DNA en dat van Ann. Hij doet waarmee hij al lang dreigt: wraak nemen op Tom... via Robin.

Eindelijk duidelijkheid: Ann en Xander zijn verwant

Thuis
Ann krijgt telefoon van het DNA-centrum. De resultaten van hun test zijn binnen en brengen eindelijk zekerheid: er is verwantschap tussen Ann en Xander.

"Dat kunt ge niet maken, Tom!"

Thuis
Marianne heeft Tom serieus tegen de borst gestuit door Karin aan te klagen. Zolang de rechtszaak blijft, is Marianne niet langer welkom bij hem én Robin...

Thuis viert Nieuwjaar: de mooiste framily-portretten

Thuis
Gelukkig Nieuwjaar! Bekijk hier hoe de THUIS-personages 2020 ingingen.

Te schattig: F.C. Bomans en de eerste kerst van baby Leo

Thuis
Frank bezorgt de familie een onvergetelijk cadeau. En ook bij Tamara en Bob primeert gezelligheid bij de eerste Kerstmis van de kleine Leo.

Dat moment waarop Robin overgeeft op Karin haar schoenen

Thuis
Karin is babysit van dienst op de zieke Robin, maar hij is weinig van zegs. Heeft hij soms zijn tong verloren?
geschreven op 30 december 2019
VRTNU VRTNU VRTNU