Spring naar inhoud

Reinhilde Deploige

Reinhilde komt in beeld wanneer ze Dries wil 'huren' als gezelschapsheer. Ze ziet de jonge Dries met Marianne op restaurant en vermoedt dat dit een betaalde date is. Ze schuift hem een briefje toe met haar GSM-nummer. Dries gaat in op het voorstel wanneer hij in geldnood zit...

Meer Reinhilde...

Een belangrijk telefoontje voor Tim!

Thuis
Tim en Dieter zetten in het onderzoek naar de moord op Jasper en Roxann, nu volop in op Jacques. De eerste stap die ze daarin zetten, is Reinhilde opsporen.

Heeft Reinhilde zelf haar man vermoord?

Thuis
Tamara twijfelt over de onschuld van Reinhilde. Heeft ze niet gewoon haar eigen man vermoord? Dries is overtuigd van zijn gelijk. Waarom is hij zo zeker?

"Ik rouw niet om hem"

Thuis
Haar man is nog niet begraven of Reinhilde staat al bij Peter voor advies...

"Haar man kon op geen beter moment verongelukken"

Thuis
Peter krijgt weet van een verdacht overlijden. Hij vertrouwt het zaakje niet. Is dat niet net iets te veel toeval? En met welke knappe papa gaat Femke daten?

Heeft Peter het ultieme meesterplan tegen Karin?

Thuis
Blijkbaar is het aantal mensen die je tegen de borst kan stoten, beperkt. Op een dag beramen ze een meesterplan tegen jou. Watch out, Karin...

Heeft Reinhilde haar nieuwe advocaat beet?

Thuis
Nu Reinhilde Karin haar ontslag heeft gegeven, heeft ze een nieuwe raadsman nodig. Zegt Peter "ja" op haar voorstel?

Tania hoort de wrede waarheid

Thuis
Tom kan eindelijk zeggen wat hij al een tijdje wil zeggen. De wrede waarheid komt hard aan bij Tania.

Tom wil het écht niet

Thuis
Tom houdt voet bij stuk: hij wil niet dat hun kantoor nog langer de zaak behandelt van Reinhilde tegen Dries. Zal Karin doen wat ze moet doen?

"Stop ermee!"

Thuis
Dries en Reinhilde beleven een bijzonder pijnlijke confrontatie in de gang bij Boowie. Wat bezielt Reinhilde?! Gaat ze Dries dan echt nooit gerust laten?

Reinhilde heeft stevige munitie tegen Dries

Thuis
Reinhilde en Karin bereiden hun zaak voor tegen Dries. Hun vertrouwen is groot, want Reinhilde heeft alle informatie tot in de puntjes bewaard...
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU